Srbobran

Trivan: Za pošumljavanje 13 miliona dinara

Dnevnik 03.09.2019
BEOGRAD: Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan potpisao je ugovore s predstavnicima gradova Pirot, Užice, Kraljevo i Leskovac i opština Senta, Srbobran i Alibunar kojima će, na osnovu konkursa Ministarstva, iz sredstva Zelenog fonda Srbije… »

Za pošumljavanje 41 milion dinara – dobar plan deli opštine od novca

RTS 03.09.2019
U Srbiji je pošumljeno svega 30 odsto teritorije, a plan je da pod šumama bude 40 odsto. Za to je ove godine Ministarstvo zaštite životne sredine namenilo 41 milion dinara. Novac mogu da dobiju sve lokalne samouprave, a potrebno je samo da imaju… »

U Srbobranu održane „Ciganske vatre - Romane Jaga“

Dnevnik 02.09.2019
SRBOBRAN: Na Trgu slobode u Srbobranu u subotu uveče je 23. put održana manifestacija „Ciganske vatre – Romane Jaga“ - u slavu života i preobražaja. Za Rome vatra simbolizuje strast i slobodan život i obnovu životne snage i energije. Ona je… »

Počela manifestacija "Ciganske vatre" u Srbobranu

RTV 01.09.2019
SRBOBRAN - Već više od dve decenije u Srbobranu se održava najposećenija romska manifestacija Vojvodine - "Ciganske vatre". Zbog velikog značaja za romsku nacionalnu zajednicu pokrenuta je i inicijativa da se "Ciganske vatre" upišu u kalendar… »

Pirotu preko 3 miliona za pošumljavanje, Leskovcu 4 puta manje

Južne vesti 31.08.2019
Na 2. konkursu Zelenog fonda za pošumljavanje, od gradova sa juga Srbije novac će dobiti Pirot i Leskovac, koji su se našli među 7 lokalnih samouprava. Piroćancima su odobrena 2 projekta za koje će, kako saopštavaju u Ministarstvu ekologije, dobiti… »

U Srbobranu sutra počinju dvadeset treće "Ciganske vatre"

RTV 30.08.2019
SRBOBRAN - Više od dve decenije, u Srbobranu se tradicionalno održavaju "Ciganske vatre", najposećenija romska manifestacija Vojvodine. Cilj manifestacije je očuvanje tradicije i kulture Roma, a dvadeset treća manifestacija počinje sutra uveče u 19… »

Projekat „UČIM + ZNAM = VREDIM”: Najbolji đaci ponovo na bilbordima

Dnevnik 30.08.2019
Fotografisanje učenika za bilborde u okviru projekta „Učim + Znam = Vredim” u vojvođanskim opštinama počelo je u ponedeljak, a ove godine novosadski đaci biće promovisani na 40 bilborda. Udruženje za promociju društvene odgovornosti taj… »

Za pošumljavanje najviše novca dodeljeno Srbobranu, a Pirotu za dva projekta

Ekapija 29.08.2019
Ukupno 19 prijava stiglo je po raspisanom Javnom konkursu za dodelu preostalih sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2019. godini. Poziv je objavljen 1. jula 2019. godine. Ministarstvo zaštite životne sredine donelo je Odluku o… »

Raspodeljen novac za pošumljavanje - Srbobranu najviše

RTV 29.08.2019
NOVI SAD - Novac od Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje zemljišta autohtonim vrstama drveća i žbunja dobiće četiri grada i tri opštine, objavilo je danas Ministarstvo zaštite životne sredine. Najviše, 3,9 miliona dinara, dobiće… »

Otvorena jubilarna 20. "Srbobranska brazda"

RTV 24.08.2019
SRBOBRAN - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević je otvorio danas, na parceli AD "Pionir" u Srbobranu, jubilarnu, 20. manifestaciju "Srbobranska brazda" - jedinstveno takmičenje orača u kategoriji lakih… »

Vesti dana »

Đurić: Kurti političar prošlosti

RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Ministar Vulin: Za mir ćemo učiniti skovo sve

Beta video pre 1 satjoš 11 povezanih

RHZS: I u sredu sunčano i toplo

Dnevnik pre 39 minutajoš 9 povezanih