Srbobran

Teška nesreća na putu Novi Sad-Srbobran: Pešaka (60) udario autobus na nadvožnjaku, preminuo od povreda

Kurir 04.03.2021
Vozač autobusa od 60 godina sumnjiči se da je sinoć na putu Novi Sad - Srbobran na nadvožnjaku autobusom udario pešaka (60) koji se kretao u istom smeru, uz desnu ivicu kolovoza. Pešak je od zadobijenih povreda preminuo u Opštoj bolnici u Vrbasu… »

Autobus usmrtio pešaka na nadvožnjaku: Usled teških povreda preminuo u bolnici, krivična prijava protiv vozača

Mondo 04.03.2021
Nesreća se dogodila na putu Novi Sad - Srbobran. Nesreća se dogodila na putu Novi Sad - Srbobran. Vozač autobusa od 60 godina sumnjiči se da je sinoć na putu Novi Sad - Srbobran na nadvožnjaku autobusom udario pešaka (60)koji se kretao u istom… »

Stravična nesreća kod srbobrana: Autobus naleteo na pešaka (60), ovaj od zadobijenih povreda preminuo

Srbija danas 04.03.2021
Protiv vozača koji je iz okoline Sombora biće podneta krivicna prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Vozač autobusa od 60 godina sumnjiči se da je sinoć na putu Novi Sad - Srbobran na… »

Za pošumljavanje 99,9 miliona dinara

Zoom UE 04.03.2021
SRBIJA – Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je preliminarnu rang listu projekata pošumljavanja koji će biti podržani sa ukupno 99,9 miliona dinara. Za sredstva koja se preko javnog konkursa dodeljuju iz Zelenog fonda u konkurenciji je… »

Iz Zelenog fonda novac za pošumljavanje 38 opština i gradova

RTV 04.03.2021
BEOGRAD - Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je preliminarnu rang listu projekata pošumljavanja koji će biti podržani sa ukupno 99,9 miliona dinara, objavljeno je na službenoj internet stranici. Za sredstva koja se preko javnog konkursa… »

Iz Zelenog fonda novac za pošumljavanje 38 opština i gradova

PP media 04.03.2021
Priboj – Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je preliminarnu rang listu projekata pošumljavanja koji će biti podržani sa ukupno 99,9 miliona dinara, objavljeno je na službenoj internet stranici. Ilustracija,foto: A.Rovčanin Za sredstva… »

Bačke opštine uspešne na takmičenju „Uzmi račun i pobedi“: Po 20.000 evra za lokalne potrebe

Dnevnik 04.03.2021
SRBOBRAN/VRBAS/KULA: Opštinama Srbobran, Vrbas i Kula pripalo je po 20.000 evra na takmičenju opština i gradova koje se odvijalo u sklopu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020”. Opština Srbobran u kategoriji malih opština osvojila treće mesto… »

Vozač autobusa usmrtio pešaka na putu Novi Sad-Srbobran

Dnevnik 04.03.2021
SRBOBRAN: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

MUP: Na putu Novi Sad – Srbobran smrtno stradao 60-godišnji pešak

Moj Novi Sad 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela… »

Na nadvožnjaku na putu Novi Sad - Srbobran autobusom usmrtio pešaka

Radio 021 04.03.2021
Policija u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je sinoć na putu Novi Sad -… »

Vesti dana »