Srbobran

U Novom Sadu uhapšena trojica policajaca zbog zloupotrebe službenog položaja

Blic pre 14 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (36), M. G. (30) i S. M. (46), kao i Z. S. (30) iz Srbobrana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Policajci uhapšeni zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja

Dnevnik pre 14 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (1984), M. G. (1990) i S. M. (1974), kao i Z. S. (1990) iz Srbobrana zbog postojanja osnova sumnje… »

Tri policajca uhapšena u Srbobranu zbog zloupotrebe službenog položaja

N1 Info pre 14 dana
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsili su trojicu policajaca stanice u Srbobranu, kao i još jednu osobu iz tog grada, zbog sumnje da se zloupotrebili službeni položaj, saopšteno je danas. Uhapšen je policajac D.J. (37) zbog… »

Uhapšeni policajci zbog zloupotrebe službenog položaja

RTV pre 14 dana
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (1984), M. G. (1990) i S. M. (1974), kao i Z. S. (1990) iz Srbobrana zbog postojanja osnova sumnje… »

Uhapšena tri policijska službenika u Srbobranu zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja

RTS pre 14 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (1984), M. G. (1990) i S. M. (1974), kao i Z. S. (1990) iz Srbobrana zbog postojanja osnova sumnje da su… »

Uhapšeni policajci: Privedeni zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja

Večernje novosti pre 14 dana
D. J. se sumnjiči da u martu ove godine nije postupao po depeši i potragama koje su bile raspisane za jednom osobom, već se sa njom viđao i na taj način joj omogućio izbegavanje odgovornosti. Takođe ovaj policijski službenik je osumnjičen da je u… »

Blace dobilo priznanje za osvojeno prvo mesto u igri „Uzmi račun i pobedi“

Danas pre 14 dana
Opština Blace je dobila priznanje Vlade Srbije za osvojeno prvo mesto u kategoriji malih lokalnih samouprava u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“, saopštili su danas iz te loklane samouprave. Kako je rekao predsednik opštine Ivan Burgić… »

Srbobranu milion dinara za plan razvoja

Dnevnik pre 15 dana
Među opštinama koje su dobile sredstva na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, našao se i Srbobran. Ova južnobačka opština dobila je milion dinara za izradu planskog dokumenta koji… »

Srbobranski košarkaši sledeće sezone u Prvoj ligi Vojvodine

RTV pre 18 dana
SRBOBRAN - Pobedom protiv KK Beočin rezultatom 110:79 Košarkaši OKK Srbobran sinoć su se plasirali u viši rang takmičenja i sezonu završili bez ijednog poraza. Bila je ovo poslednja utakmica Druge Vojvođanske lige, u kojoj su Srbobranci osvojili… »

Preminuo Dragan Živković, dugogodišnji radnik RTV-a

RTV pre 20 dana
Novi Sad - Dugogodišnji radnik RTV-a, rukovodilac Emisionog objekta Srbobran, u penziji, Dragan Živković, preminuo je juče u Novom Sadu. Ceo svoj radni vek proveo je u Radio-televiziji Vojvodine, odnosno, Radio Novom Sadu, Emisionoj tehnici, odakle je… »

Vesti dana »