Srbobran

Najstariji put u Srbiji nalazi se u Bačkoj, nije rekonstruisan od kad je napravljen pre 90 godina

Radio 021 pre 20 dana
Put koji povezuje Bačku Topolu, Mali Iđoš i Srbobran rekorder je u Srbiji po izdržljivosti, a možda i šire, jer nije rekonstruisan od kada je napravljen, pre čak 90 godina, a i danas je, s obzirom na starost, u solidnom stanju. Kako piše "Blic"… »

Potpuno se zatvara put Vrbas–Srbobran

Dnevnik pre 20 dana
Od srede do 21. oktobra za sav saobraćaj biće zatvoren putni pravac između Srbobrana i Vrbasa. Kako je saopšteno iz „Puteva Srbije”, Konzorcijum „Vojput-Jugokop” će izvoditi radove na državnom putu I B 15 reda broj 1. Zbog asfaltiranja od… »

Nove prostorije za osobe sa invaliditetom u Srbobranu

RTV pre 24 dana
SRBOBRAN - Udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim osobama i osobama sa invaliditetom "Biser" iz Srbobrana jedno je od tri najuglednija u Vojvodini. Uz pomoć Republičkog ministarstva za socijalna pitanja i lokalne samouprave udruženje će ovih dana… »

Puteve stare četiri-pet decenija više nema smisla krpiti

Dnevnik pre 25 dana
SRBOBRAN: Završeno je asfaltiranje kolovoza u dužini 280 metara u Ulici Dože Đerđa, čiji putni pravac učestalo koriste teški kamioni Naftne industrije Srbije, zbog čega je bio devastiran više godina. Konstrukcija puta sada je ojačana, povećana… »

Rezultati vojvođanskih šahovskih liga

Dnevnik pre 25 dana
Bačka liga Novi Sad: Rezultati 8. kola: Anpasan (Novi Sad) – Detelinara (Novi Sad) 3:3, DŠK „Kapablanka 1992“ (Novi Sad) – Hercegovac (Gajdobra) 2:4, Temerin – Srbobran 1,5:4,5, Čenejac (Čenej) – Pravi potez (Novi Sad) 3:3, Bačka Palanka… »

"Dečija olimpijada" za mališane Srbobrana, Nadalja i Turije

RTV pre 30 dana
SRBOBRAN - Poslednje kalendarske dane leta u Srbobranu su iskoristili za održavanje prvih "Olimpijskih igara za decu". Učestvovalo je više od hiljadu mališana iz sve četiri osnovne škole u Srbobranu, Nadalju i Turiji. Prve "Dečije olimpijske igre"… »

Fudbaleri Srbobrana na čelu Subotičke područne lige

Dnevnik pre 30 dana
Posle istupanja iz Srpske lige, fudbaleri Srbobrana nastavili su takmičenje dva ranga niže i trenutno su na liderskoj poziciji Subotičke područne lige, zahvaljujući skoru od tri pobede i dva remija, uz gol-razliku 18:8. Odavno u timu nije bilo više… »

Obnavlja se put Vrbas-Srbobran

RTV pre 31 dan
VRBAS - Državni put Vrbas-Srbobran spaja dve opštine, ali je i veza sa autoputem E-75. Zbog ogromne frekvencije saobraćaja, posebno teških teretnih vozila put je u lošem stanju, a radovi na zameni asfaltnog sloja počeli su ove nedelje. Ove nedelje… »

SRBOBRAN Ustanovljena pesnička nagrada „Milan Dunđerski”

Dnevnik pre 31 dan
SRBOBRAN: Narodna biblioteka pokrenula je pesničku nagradu „Milan Dunđerski” sa željom da ime srbobranskog pesnika i humaniste ostane trajno upamćeno, a njegovo stvaralaštvo inspiriše druge pesnike. Biće to druga pesnička nagrada koja će biti… »

U toku je jesenja sezona u svim vojvođanskim ligama za ovu godinu

Dnevnik 19.09.2019
Bačka liga – Novi Sad. Rezultati 7. kola: Bačka Palanka – Anpasan (Novi Sad) 4:2, Mladost (Bački Petrovac) – Čenejac (Čenej) 2,5:3,5, Pravi potez (Novi Sad) – Temerin 3,5:2,5, Srbobran – DŠK „Kapablanka 1992“ (Novi Sad) 4:2, Hercegovac… »

Vesti dana »