Srbobran

Teška saobraćajka na ulazu u Srbobran: Jedna osoba poginula, vatrogasci spasavali povređene

Srbija danas pre 22 dana
Nesreća se dogodila kada se vozilo marke "mercedes" direktno sudarilo sa automobilom marke "dačija". U teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Srbobran iz pravca Siriga danas, oko podneva, jedno lice je poginulo, dok je dvoje teško povređeno… »

Udes kod Srbobrana, kolima prešao u suprotnu traku i izazvao direktan sudar, poginuo

B92 pre 22 dana
Meštanin Srbobrana star 59 godina poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto pre 12 časova dogodila na ulazu u Srbobran, iz pravca Novog Sada. Prema našim nezvaničnim informacijama iz policije, ovaj muškarac je vozeći… »

Muškarac poginuo u sudaru kod Srbobrana, dvoje teško povređeno

Dnevnik pre 22 dana
Na dva kilometra od benzinske pumpe na putu Srbobran - Sirig danas oko pola dvanaest dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozilam javlja portal srbobran.net. Saznaje se da je vozač mercedesa poginuo na licu mesta, dok su… »

FOTO: Poginuo muškarac u udesu kod Srbobrana, kolima prešao u suprotnu traku i izazvao direktan sudar

Radio 021 pre 22 dana
Meštanin Srbobrana star 59 godina poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto pre 12 časova dogodila na ulazu u Srbobran, iz pravca Novog Sada. Prema našim nezvaničnim informacijama iz policije, ovaj muškarac je vozeći… »

Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs "Zajednici zajedno"

B92 08.07.2020
Konkurs kompanije NIS u okviru programa "Zajednici zajedno" za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10.07. u 16 časova. Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra. Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je… »

Mini-hotel umesto propalog „Elana“: Posle 17 godina gosti i putnici imaju gde da prenoće u Srbobranu (foto)

Večernje novosti 04.07.2020
Četiri apartmana otvorio Branislav Mudrinski, vlasnik firme „Termoglas“. SRBOBRAN – Punih 17 godina, otkako je zatvoren hotel „Elan“, gosti i putnici namernici u Srbobranu nisu imali gde da prenoće, a nedostatak smeštajnih kapaciteta kočio… »

U Nadalju ponavljanje izbora na jednom biračkom mestu

RTV 30.06.2020
SRBOBRAN-NADALJ - U opštini Srbobran sutra se samo na jednom biračkom mestu ponavljaju izbori za novi saziv Narodne Skupštine republike Srbije. Sutra, na biračkom mestu 27 u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju, gde je upisano 574… »

Otvoreni apartmani u Srbobranu

Dnevnik 29.06.2020
SRBOBRAN: Nekad je Srbobran bio prepoznatljiv po nadaleko čuvenom hotelu „Elan”, ali, kao i mnoge druge firme i objekti, nesrećnom privatizacijom je zatvoren i devastiran. Od tada gosti ove opštine nisu imali gde da prenoće, jer nije bilo… »

Isplivali rani radovi supruge Miroslava Škore: Tada 18-ogodišnja Kim sarađivala sa četnicima!

Alo 26.06.2020
Izdavač časopisa "Američki Srbobran" bio je Srpski narodni savez, a urednik "srpski pseudoistoričar" Jovan Deretić. Kim En , tada Luzaich, u svojim mladim danima sarađivala je i objavljivala članke u četničkom časopisu "Američki Srbobran"… »

Uskoro ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno 2020“

B92 25.06.2020
Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova. Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji… »

Vesti dana »