Srbobran

Obnova košarkaškog terena u Srbobranu

Dnevnik pre 14 dana
SRBOBRAN: Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas Srbobran, gde je predsedniku Opštine Radivoju Debeljačkom uručio ugovor u vrednosti od 1,1 milion dinara za obnovu košarkaškog terena u tom gradu. Basta je ovom prilikom… »

Za obnovu košarkaškog terena u Srbobranu 1,1 milion dinara

RTV pre 14 dana
SRBOBRAN/ NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas Srbobran gde je predsedniku Opštine Radivoju Debeljačkom uručio ugovor u vrednosti od 1,1 milion dinara za obnovu košarkaškog terena u tom gradu, navodi se u… »

Usvojen prvi rebalans srbobranskog budžeta

Dnevnik pre 15 dana
SRBOBRAN: Da bi se realizovalo nekoliko važnih projekata, pred odbornike Skupštine opštine Srbobran, stigao je predlog prvog ovogodišnjeg rebalansa budžeta, koji su i usvojili. - U saradnji sa višim organima vlasti obezbedili smo dodatnih 100… »

Uhapšena tri policajca iz Srbobrana zbog zloupotreba

Nova pre 15 dana
Policajci Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (37), M. G. (31) i S. M. (47), kao i Z. S. (31) iz Srbobrana zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja… »

Policajci uhapšeni zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja

Politika pre 15 dana
NOVI SAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (1984), M. G. (1990) i S. M. (1974), kao i Z. S. (1990) iz Srbobrana zbog postojanja osnova… »

SRBOBRAN: Tri policajca uhapšena zbog zloupotrebe službenog položaja

Moj Novi Sad pre 15 dana
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i Policijske uprave Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (1984), M. G. (1990) i S. M. (1974), kao i Z. S. (1990) iz Srbobrana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Uhapšeni policajci, jedan se viđao sa osobom sa poternice

B92 pre 15 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran. D. J. (1984), M. G. (1990) i S. M. (1974), kao i Z. S. (1990) iz Srbobrana uhapšeni su zbog postojanja osnova… »

Policajci u Srbobranu uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj

Radio 021 pre 15 dana
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsili su trojicu policajaca stanice u Srbobranu, kao i još jednu osobu iz tog grada, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj, saopšteno je danas. Uhapšen je policajac D.J. (37) zbog… »

Prva samostalna izložba Angele Jović Zeremski

RTV pre 15 dana
SRBOBRAN - "Laku noć dušo…" naziv je izložbe koja će 26. aprila biti otvorena u Galeriji Doma kulture, a reč je o umetničkim slikama Angele Jović Zeremski iz Turije. Angela Jović-Zeremski je rođena 20. januara 1984. godine, živi i radi u… »

U Novom Sadu uhapšena trojica policajaca zbog zloupotrebe službenog položaja

Blic pre 15 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili su tri policijska službenika PS Srbobran D. J. (36), M. G. (30) i S. M. (46), kao i Z. S. (30) iz Srbobrana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Vesti dana »