Srbobran

Obeležavanje Dana oslobođenja Srbobrana

Dnevnik pre 2 dana
SRBOBRAN: Povodom Dana oslobođenja Srbobrana u Drugom svetskom ratu, koji se obeležava u subotu 19. oktobra, danas će biti održana tradicionalna Ulična trka u organizaciji Centra za sport i turizam. Ulicama će, simbolično podsećajući na… »

Spomen na Lenku i Lazu u Narodnoj biblioteci “Danilo Kiš” u Vrbasu

RTV pre 9 dana
VRBAS - U prostorijama Narodne biblioteke "Danilo Kiš" u Vrbasu večeras se održalo književno veče i izložba "Spomen na Lenku i Lazu", autora Hadži Zorana Lazina. Izložbena postavka i književni program vrbaškoj publici predstavljeni su povodom… »

U Srbobranu ponovo radi Narodna kuhinja

RTV pre 10 dana
SRBOBRAN - Za socijalno ugrožene kategorije građana, iz opštinskog budžeta Srbobrana, godišnje se izdvoji 15 miliona dinara. Jedna od najznačajnijih i najvrednijih usluga socijalne zaštite je narodna kuhinja, koja od ove jeseni ponovo radi.… »

Samohranoj majci petoro dece potrebna pomoć

RTV pre 10 dana
SUBOTICA - Zima kuca na vrata. Dok izvlačimo tople stvari iz ormana, palimo peći, postoji ljudi oko nas koji o tome mogu samo da sanjaju. I njima je potrebna pomoć. Dvadesetšestogodišnja Ana Jovanović samohrana je majka petoro dece. Zbog porodičnog… »

Ponovo proradila pijaca na omiljenom Begluku

Dnevnik pre 11 dana
SRBOBRAN: U nedelju je posle deset godina ponovo proradila pijaca na Begluku, omiljeno sastajalište i trgovište Srbobranaca. Opština je uredila pijačni trg i dve raskrsnice, izgradila parking mesta, postavila nove tezge sa nadstrešnicama, česmu i… »

Akcija „Papirko” u srbobranskoj školi

Dnevnik pre 13 dana
SRBOBRAN: Dečiju nedelju ispunjenu brojnim zabavnim sadržajima, u srbobranskoj OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” započeli su 6. ekološkom akcijom „Papirko”. Najviše su se istakli niži razredi, a sa sakupljenih 13 tona papira nadmašeni su… »

Obnovljen rad narodne kuhinje u Srbobranu: Dnevno 160 obroka

Dnevnik pre 17 dana
SRBOBRAN: Opština Srbobran i Crveni krst obnovili su od 1. oktobra rad narodne kuhinje, kako bi se obezbedili topli obroci za najugroženije sugrađane. Kako je portalu „Srbobran danas” rekao Zoltan Bergel, sekretar Crvenog krsta, kuhinja je… »

Završena jesenja sezona u većini vojvođanskih liga za 2019. godinu

Dnevnik pre 16 dana
Proteklog vikenda završena su takmičenja jesenjeg dela sezone u većini vojvođanskih liga za 2019. godinu. Poznati su pobednici pojedinih liga i naredna dva vikenda će se igrati doigravanja za ulazak u viši rang takmičenja. Izuzeci su… »

(Foto): U Srbiji postoji put koji 90 godina nije rekonstruisan, njime svakodnevno prolaze vozila, a pogledajte kako izgleda

Blic pre 18 dana
Put koji povezuje Bačku Topolu, Mali Iđoš i Srbobran rekorder je u Srbiji po izdržljivosti, a možda i šire, jer nije rekonstruisan od kada kada je napravljen, pre čak 90 godina, a i danas je, s obzirom na starost, u solidnom stanju. Vest da je na… »

Najstariji put u Srbiji nalazi se u Bačkoj, nije rekonstruisan od kad je napravljen pre 90 godina

Radio 021 pre 18 dana
Put koji povezuje Bačku Topolu, Mali Iđoš i Srbobran rekorder je u Srbiji po izdržljivosti, a možda i šire, jer nije rekonstruisan od kada je napravljen, pre čak 90 godina, a i danas je, s obzirom na starost, u solidnom stanju. Kako piše "Blic"… »

Vesti dana »