Srbobran

Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs "Zajednici zajedno"

B92 pre 20 sati
Konkurs kompanije NIS u okviru programa "Zajednici zajedno" za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10.07. u 16 časova. Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra. Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je… »

Mini-hotel umesto propalog „Elana“: Posle 17 godina gosti i putnici imaju gde da prenoće u Srbobranu (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
Četiri apartmana otvorio Branislav Mudrinski, vlasnik firme „Termoglas“. SRBOBRAN – Punih 17 godina, otkako je zatvoren hotel „Elan“, gosti i putnici namernici u Srbobranu nisu imali gde da prenoće, a nedostatak smeštajnih kapaciteta kočio… »

U Nadalju ponavljanje izbora na jednom biračkom mestu

RTV pre 8 dana
SRBOBRAN-NADALJ - U opštini Srbobran sutra se samo na jednom biračkom mestu ponavljaju izbori za novi saziv Narodne Skupštine republike Srbije. Sutra, na biračkom mestu 27 u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju, gde je upisano 574… »

Otvoreni apartmani u Srbobranu

Dnevnik pre 9 dana
SRBOBRAN: Nekad je Srbobran bio prepoznatljiv po nadaleko čuvenom hotelu „Elan”, ali, kao i mnoge druge firme i objekti, nesrećnom privatizacijom je zatvoren i devastiran. Od tada gosti ove opštine nisu imali gde da prenoće, jer nije bilo… »

Isplivali rani radovi supruge Miroslava Škore: Tada 18-ogodišnja Kim sarađivala sa četnicima!

Alo pre 12 dana
Izdavač časopisa "Američki Srbobran" bio je Srpski narodni savez, a urednik "srpski pseudoistoričar" Jovan Deretić. Kim En , tada Luzaich, u svojim mladim danima sarađivala je i objavljivala članke u četničkom časopisu "Američki Srbobran"… »

Uskoro ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno 2020“

B92 pre 13 dana
Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova. Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji… »

U toku je prijava na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

Kurir pre 13 dana
Кonkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova. Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština… »

Uskoro ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs "Zajednici zajedno 2020“

RTV pre 13 dana
NOVI SAD - Konkurs programa "Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova. Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i… »

Konkurs „Zajednici zajedno“ do 10. jula

Večernje novosti pre 13 dana
Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova. Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u… »

U toku je prijava na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

Danas pre 13 dana
Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova. Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji… »

Vesti dana »