Srbobran - vesti

Kiselinom na policijska vozila

B92 pre 5 sati
B92: Kiselinom na policijska vozila
Srbobran -- Policija u Srbobranu uhapsila je T.N. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je oštetila dva automobila, koja su u vlasništvu policijskih službenika.
Osumnjičena se tereti da je, u dva navrata, na privatne automobile policijskih službenika polila tečnost, koja je oštetila farbu na vozilima. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti, T.N.... »

Kiselinom oštetila policijska vozila

Dnevnik pre 14 sati
SRBOBRAN: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu uhapsili su T.N. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je oštetila dva automobila, koja su u vlasništvu policijskih službenika iz tog mesta.
Osumnjičena se tereti da je juče, u dva navrata, na privatne automobile policijskih službenika polila tečnost, koja je oštetila farbu na vozilima. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti,... »

Nezapamćeno u Srbobranu: Kiselinom zasula automobile policajaca

Kurir pre 14 sati
SRBOBRAN - T. N. (42) uhapsila je srbobranska policija zbog sumnje da je oštetila dva automobila, koja su u vlasništvu policijskih službenika iz tog mesta. Osumnjičena se tereti da je, u dva navrata, na privatne automobile policijskih službenika polila tečnost, koja je oštetila farbu na vozilima.... »

Pokrajinska vlada podržala promociju najboljih đaka

Dnevnik pre 18 sati
Pokrajinska vlada nastaviće da podržava projekat „Učim+Znam=Vredim“, koji će i ove godine promovisati najbolje osnovnoškolce i srednjoškolce na bilbordima u sedam lokalnih samouprava u Vojvodini, zaključeno je na jučerašnjem sastanku potpredsednika Pokrajinske vlade Đorđa Milićevića i predsednika Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandra Savanovića.
Projekat, čiji je pokretač Udruženje za promociju društvene odgovornosti, od prve realizacije, 2015. godine, ima stratešku podršku AP Vojvodine. U protekle četiri godine projekat promocije najboljih đaka od Novog Sada proširio se... »

Podsticaj za privrednike u Srbobranu

Srbija danas pre 1 dan
Reč je o subvencijama upućenim domaćim privrednicima iz te opštine
Drugu godinu za redom, Opština Srbobran izdvaja značajna sredstva za podsticaj privrede. Reč je o subvencijama upućenim domaćim privrednicima iz te opštine, a samo za ovogodišnja sredstva konkurisalo je preko 40 srbobranskih... »

Srbobranska brazda - takmičenje orača regiona

Dnevnik pre 2 dana
SRBOBRAN: Takmičenje orača iz celog regiona „Srbobranska brazda” održaće se 1. septembra na parceli Zemljoradniče zadruge Srbobran, na Subotičkom putu, tri kilometra od naseljenog mesta.
Takmičiće se u oranju strništa na 25 cm, sa lakim i teškim traktorima po kategorijama. Za sve učesnike takmičenje je besplatno, nema kotizacije, predviđen je bogat nagradi fond, obezbeđeni su doručak i ručak, kao i mali pokloni... »

"Eko kamp" za najmlađe Srbobrance

RTV pre 10 dana
RTV: "Eko kamp" za najmlađe Srbobrance
SRBOBRAN - Leto je vreme za kampove, druženja, ali pre svega boravak i uživanje u prirodi.
Najmlađi Srbobranci su cele prošle nedelje imali prilike da učestvuju u "Eko kampu" koji već trinaestu godinu organizuje udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama "Biser". Kako je bilo ove sezone na kampu u... »

Eko-kamp Društva „Biser” za mlade s posebnim potrebama

Dnevnik pre 12 dana
SRBOBRAN: Pod sloganom „Trenutak prirode” po 14. put na srbobranskom Vašarištu održava se eko-kamp u organizaciji Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Biser”.
Pored dece iz srbobranske opštine, ovde borave i mališani sa posebnim potrebama iz sličnih udruženja iz Subotice, Kanjiže, Vrbasa, Zrenjanina, Kule, Novog Sada, Bačke Palanke i drugih mesta. Posetio ih je u kampu predsednik... »

U odmaralištu Crvenog krsta 36 odličnih đaka

RTV pre 14 dana
RTV: U odmaralištu Crvenog krsta 36 odličnih đaka
VRŠAC - Grad Vršac je ove godine obezbedio odmor i oporavak za petoro dece iz seoskih sredina, a čije su porodice u kategoriji sive zone siromaštva i koje nisu obuhvaćene drugim vidovima pomoći. U odmaralištu Crvenog krsta, na Vršačkom bregu, osim vršačkih boravi još 36 đaka iz osnovnih škola iz šest opština, Sečanj, Titel, Opovo, Žitište, Srbobran i Čoka.
Na inicijativu Pokrajinske vlade i zahvaljući sredstvima iz lokalnih samouprava, ovog leta započet je pilot projekat za oporavak dece, čiji roditelji nisu na spisku Centra za socijalnu pomoć, ali koji nisu u mogućnosti da svojoj... »

Letovanje nagrada za srbobranske đake

Dnevnik pre 22 dana
SRBOBRAN: Roditelji i predstavnici lokalne samouprave ispratili su 29 najboljih učenika četvrtih razreda iz sve četiri škole s područja Opštine Srbobran u banju Đoparoš kraj Orošhaze u Mađarskoj, gde će učenici boraviti deset dana sa učiteljicama.
Istovremeno, grupa dece iz Orošhaze vratila se sa desetodnevnog odmora provedenog u srbobranskom odmaralištu u Sutomoru. Razmena letovanja deo je saradnje pobratimljenih gradova Srbobrana i mađarske Orošhaze, koja traje devet... »

Raonić i Del Potro prošli dalje

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Kineski boing sleteo s piste, nema izveštaja o povredama

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.