Srpska lista

Najtraženijeg Hrvata hapsila srpska policija: Dva puta opljačkao istu banku u Šibeniku, a pao u okolini Novog Sada

Kurir pre 22 dana
Odeljenje za ciljane potrage i precizno lociranje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske, FAST tim Hrvatska, u saradnji s FAST jedinicom Republike Srbije i Policijskom upravom Novi Sad uspeo je da locira jednog od najtraženijih hrvatskih… »

"Samoopredeljenje": Ako treba, idemo ponovo na izbore, nemoguća vlast sa Srpskom listom

Blic pre 22 dana
Glauk Konjufca iz Pokreta "Samoopredeljenje" izjavio je danas da nije moguće da se vlast na Kosovu i Metohiji ponovo formira sa Srpskom listom. - Zašto da nas Srpska lista uslovljava, oni imaju zagarantovana mesta Ustavom, ali Ustav nigde ne kaže da… »

Srbi u enklavama na Kosovu znaju nešto što ostali Srbi ne znaju /foto, video/

Sputnik pre 22 dana
Studenti Filozofskog fakulteta godinama nisu organizovano posećivali srpske svetinje na Kosmetu. Zahvaljujući udruženjima „Studentski proglas za KiM“ i „Visoki Dečani“ od 2018. godine realizovane su tri ekskurzije, a kakvo je interesovanje… »

SL želi brz oporavak Vučiću

Studio B pre 22 dana
Srpska lista u saopštenju poželela je srpskom predsedniku brz oporavak, a “kvazi opoziciju“ u Beogradu “kritikovala zbog toga što “prolazne zdravstvene probleme“ Aleksandra Vučića tretira kao svoj politički uspeh. SL političkim oponentima… »

Ramo i Kurta

Danas pre 22 dana
Jeste li primetili da Velimir Veljo Ilić, lider Nove Srbije, uoprno premijera Albanije Edija Ramu, zove Edi Ramo (ili samo Ramo), kao da je to onaj Ramo iz pesme ‘Ramo, Ramo, druže moj’, dok Marko Đurić, šef vladine Kancelarije za Kosovo i… »

Srpska lista sa savetnikom kancelarke Merkelova: Priština da poštuje rezultate izbora

Kurir pre 23 dana
Delegacija Srpske liste je ukazala na to da je puno poštovanje demokratske volje srpskog naroda važno, da same pozicije u vladi nisu prioritet, posebno ne u uslovima kada pobednik izbora u okviru albanske zajednice konstantno pokušava da degradira… »

Američka diplomatska ofaziva: Vašington priprema teren za rešenje pitanja Kosova

Blic pre 23 dana
Ričard Grenel, Metju Palmer, Tomas Zarzetski, pa Sem Braunbek, a pre izvesnog vremena i senatori Ron Džonson i Kris Marfi... Ovo je lista zvaničnika SAD koja je u protekla dva meseca posetila Srbiju, ali i nametnula pitanje da li je reč samo o… »

Delegacija Srpske liste tokom posete Nemačkom Parlamentu razgovarala sa savetnikom Angele Merkel

Večernje novosti pre 23 dana
Sagovornici su političkim predstavnicima Srba sa Kosmeta čestitali pobedu Srpske liste na izborima. Tokom dodnevne posete Nemačkoj delegacija Srpske liste koju čine Goran Rakić predsednik Srpske liste, Dalibor Jevtić potpredsednik i Bratislav… »

Vremeplov (15. novembar 2019)

RTS pre 23 dana
Međunarodni dan zatvorenih pisaca. Međunarodni dan božolea. Darvindan - dan kada je Čarls Darvin objavio delo "Postanak vrsta". Nacionalni praznik Palestine. Dan Zavoda za intelektualnu svojinu Srbije. Dan lista "Dnevnik". 1630. - Umro Johan Kepler… »

Basara: Ako si duhovno bedan to ćeš ostati, u kom god režimu živeo

Danas pre 23 dana
Novi Danasov Intervju na mreži - pisac i kolumnista lista Danas Tokom dva dana uoči Intervjua na mreži sa piscem i kolumnistom našeg lista Svetislavom Basarom, na Fejsbuk stranicu Danasa stiglo je oko 300 komentara čitalaca, najviše negativnih, a… »

Vesti dana »