Srpska lista

Kriv Šarčević, ali i vladajuća stranka

Danas pre 20 dana
Posle vesti da će doskorašnji prvi čovek srpske prosvete biti savetnik za obrazovanje Aleksandra Vućića i Ane Brnabić Bivši ministar prosvete Mladen Šarčević našao se na udaru pojedinih stranaka i sindikata nakon što je objavljeno da će… »

Danas je veselje u domu ane i bastijana: Najlepša šampionka slavi divan dan!

Srbija danas pre 21 dan
Sve najlepše. Bivša srpska teniserka Ana Ivanović danas slavi 33. rođendan. Nekada najbolja igračica sveta (9.juna 2008. prva na WTA listi), osvojila je tokom karijere 15 trofeja, od kojih je najznačajniji bio Rolan Garos, posle koga je postala prva… »

Srpska lista: Napad Djorđevića dokaz ispravnog delovanja

B92 pre 20 dana
Srpska lista poručila je večeras Mlađanu Djorđeviću da je svaki njegov napad na Marka Djurića dokaz ispravnosti njegovog političkog delovanja. "Borba za interese srpskog naroda podrazumeva, nažalost, nemogućnost da srpska strana i srpski… »

Opozicija u Crnoj Gori: Nova vlada neće dugo trajati

B92 pre 20 dana
Za najuticajniju opozicionu DPS kandidati za novu vladu predstavljaju očekivani epilog i svojevrstan eksperiment koji, kako smatraju, neće dugo trajati. U saopštenju DPS, koje je potpisao portparol Miloš Nikolić, navodi se da je spisak očekivani… »

DPS: Nova vlada neće dugo trajati

Vesti online pre 20 dana
Za najuticajniju opozicionu DPS kandidati za novu vladu predstavljaju očekivani epilog i svojevrstan eksperiment koji, kako smatraju, neće dugo trajati. U saopštenju DPS, koje je potpisao portparol Miloš Nikolić, navodi se da je spisak očekivani… »

DPS: Nova vlada eksperiment koji neće dugo trajati

Dnevnik pre 20 dana
PODGORICA: Za najuticajniju opozicionu DPS Mila Đukanovića kandidati za novu vladu predstavljaju očekivani epilog i svojevrstan eksperiment koji, kako smatraju, neće dugo trajati. U saopštenju DPS, koje je potpisao portparol Miloš Nikolić, navodi… »

DPS:Nova vlada je eksperiment koji neće dugo trajati

Politika pre 20 dana
PODGORICA - Za opozicionu Demokratsku partiju socijalista Mila Đukanovića kandidati za novu vladu predstavljaju očekivani epilog i svojevrstan eksperiment koji, kako smatraju, neće dugo trajati. U saopštenju DPS, koje je potpisao portparol Miloš… »

"Đurić će biti podrška našem narodu kroz saradnju sa institucijama SAD"

Alo pre 20 dana
Srpska lista čestita gospodinu Marku Đuriću na potvrđivanju agremana kojim je od strane SAD-a prihvaćen za ambasadora Republike Srbije u toj zemlji. Nakon višegodišnjeg uspešnog rada na čelu Кancelarije za Кosovo i Metohiju i impozantnih… »

Ko su donatori MUP-a: Dobro poznata imena i sukob interesa

Pressek pre 21 dan
Kontroverzni trgovac oružjem, prodavac automobila poznat po netransparentnim poslovima sa MUP-om, kompanije čiji su poslovi pod istragom koja ne napreduje – samo su neki od donatora srpske policije, otkriva BIRN. Šta je zajedničko za firmu trgovca… »

Braća iz SNS dobila više od 340 miliona na javnim nabavkama u Pećincima

Radio 021 pre 22 dana
Firma "Luki komerc", čiji su zakonski zastupnici Milorad i Živorad Pantić, na javnim nabavkama koje su raspisane u periodu od 2016. do 2020. godine u Pećincima, dobila je 341 milion dinara, pretežno od opštine, javnih preduzeća i Doma zdravlja u… »

Vesti dana »