Srpska lista

Srbi su ponovo ugroženi, stvara se nova nacija na Balkanu?! Čuveni srpski istoričar otkrio sve (video)

Srbija danas pre 10 dana
Raković je kazao da se ne treba baviti cirkuzantom Mirašem Dedeićem. Dr Aleksandar Raković bio je danas gost u jutarnjem programu TV Pink gde je govorio o novim napadima na srpsku naciju u Crnoj Gori. Raković je kazao da se ne treba baviti… »

RSE: ‘Besprekorna’ Srpska lista na Kosovu

Jug press pre 9 dana
PRIŠTINA Srpska lista je, od kako je formirana 2013. godine, u potpunosti potisnula ostale srpske političke opcije na Kosovu a neke su čak i ugašene. Samostalna liberalna stranka Slobodana Petrovića, koja je do pre par godina učestvovala u lokalnoj… »

Novi udar na Srbe: Stvara se nova odmetnička "nacija" na Balkanu (video)

Večernje novosti pre 9 dana
Dr Aleksandar Raković bio je danas gost u jutarnjem programu TV Pink gde je govorio o novim napadima na srpsku naciju u Crnoj Gori. Raković je kazao da se ne treba baviti cirkuzantom Mirašem Dedeićem, već da neuporedivo veću opasnost za napad na… »

Stvara se nova nacija na Balkanu! (video)

Alo pre 9 dana
Dr Aleksandar Raković bio je danas gost u jutarnjem programu TV Pink gde je govorio o novim napadima na srpsku naciju u Crnoj Gori. Raković je kazao da se ne treba baviti cirkuzantom Mirašem Dedeićem, već da neuporedivo veću opasnost za napad na… »

Veliko priznanje za mladu srpsku NFL nadu

Nova pre 9 dana
Ilija Krajnović, mlada nada američkog fudbala i igrač koledža Boston, uvršten je u listu 50 najvećih prospekata među igračima koji ne dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država. Krajnović je na listi objavljenoj od strane orgainzacije “PPI… »

Petković: Trajković i Rašić duguju izvinjenje narodu

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Rada Trajković i Nenad Rašić srpskom narodu duguju izvinjenje jer su u dosluhu sa Albinom Kurtijem unapred zakazanu školsku tuču želeli da predstave kao politički linč i progon neistomišljenika, navodi se u izjavi direktora Kancelarije… »

Zloupotreba dece u političke svrhe! Petković: Trajković i Rašić duguju izvinjenje narodu, ući će u anale političkog…

Kurir pre 9 dana
Rada Trajković i Nenad Rašić srpskom narodu duguju izvinjenje jer su u dosluhu sa Aljbinom Kurtijem unapred zakazanu školsku tuču želeli da predstave kao politički linč i progon neistomišljenika, navodi se u izjavi direktora Kancelarije za Kosovo… »

Podla laž raskrinkana: Petković očekuje izvinjenje Rašića i Rade Trajković

Večernje novosti pre 9 dana
ČETIRI dana su prošla otkako su Nenad Rašić i Rada Trajković u dosluhu sa Aljbinom Kurtijem dogovorili da unapred zakazanu školsku tuču predstave kao politički linč i progon neistomišljenika i za to optuže državu Srbiju, Srpsku listu i… »

Petković o napadu na Rašića: Pokušaj zloupotrebe dece

N1 Info pre 9 dana
Napad na Nikolu Rašića zaslužuje svaku osudu i adekvatnu sankciju, a u anale političkog beščašća ući će ovaj pokušaj zloupotrebe dece u političke svrhe koja na kraju jedina ispaštaju, saopštio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za… »

Srbi na Kosovu: Ko je Nenad Rašić čiji je sin povređen u tuči

Radio 021 pre 9 dana
Srpski političar, čiji je sin povređen u tuči na Kosovu, zalaže se za drugačije odnose sa Albancima, ali na izborima ubedljivo gubi od Srpske liste, bliske zvaničnom Beogradu. Medija Centar Beograd Nenad Rašić deo je srpske opozicije na Kosovu… »

Vesti dana »