Srpska lista

Krajinović preko Čekinata zakazao duel sa Đokovićem

RTS pre 13 dana
Filip Krajinović nadigrao Italijana Marka Čekinata sa 2:0 po setovima 6:4, 6:2 i plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu. U borbi za četvrtfinale čeka nas duel dva srpska igrača Đokovića i Krajinovića. Filip Krajinović je opravdao ulogu… »

GO SNS Šabac: Saglasnost sa Ruskom strankom

Dnevnik pre 13 dana
Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo rezultatima današnjeg sastanka sa delegacijom Ruske stranke predvođene predsednikom Slobodanom Nikolićem i prvim na listi te stranke Nikolom Veselinovićem. Na sastanku u prostorijama… »

SNS Šabac: Zadovoljni smo rezultatom razgovora sa Ruskom strankom

Kurir pre 13 dana
Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo rezultatima današnjeg sastanka sa delegacijom Ruske stranke predvođene predsednikom Slobodanom Nikolićem i prvim na listi te stranke Nikolom Veselinovićem. Na sastanku u prostorijama… »

Dogovorena međusobna saradnja: SNS Šabac na sastanku sa predstavnicima Ruske stranke

Srbija danas pre 13 dana
Na sastanku u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, konstatovana je obostrana zainteresovanost za investicioni i infrastrukturni razvoj grada. Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo rezultatima… »

Maratonac i tapšač: Zbirka urnebesnih snimaka Marka Đurića

Nova pre 13 dana
Budući ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić nije poznat po zavidinoj diplomatskoj karijeri, ali jeste po odanosti predsedniku Vučiću. Osim toga, u javnosti je bio prisutan i zbog gegova, grimasa, smejanja, šala i opšte uzevši ponašanja koje… »

Položen kamen temeljac: Beograd finansira gradnju u Kosovskoj Mitrovici

B92 pre 13 dana
Kosovska Mitrovica -- U Kosovskoj Mitrovici, u Ulici Rudarske čete, danas je položen kamen temeljac za zgradu za pripadnike srpske nacionalnosti, koju finansira Grad Beograd. Kako je rečeno, radovi bi trebalo da budu završeni u januaru sledeće… »

Kosovska Mitrovica: Kamen temeljac za još jednu zgradu koju finansira Beograd

RTV pre 13 dana
KOSOVSKA MITROVICA - U Kosovskoj Mitrovici, u ulici Rudarske čete, danas je položen kamen temeljac za zgradu za pripadnike srpske nacionalnosti, koju finansira Grad Beograd. Kako je rečeno, radovi bi trebalo da budu završeni u januaru sledeće godine… »

Vesić u kosovskoj Mitrovici: Rakić, Simić i Spirić dočekali ga u zgradi opštine (foto)

Kurir pre 13 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić stigao je danas u Kosovsku Mitrovicu, gde je dočekan u zgradi te opštine. Dočekali su ga predsednik Srpske liste Goran Rakić, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica… »

Mihajlović: Ima li granica mržnji prema Vučiću?

Danas pre 13 dana
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da je neprimereno i zlonamerno dovođenje u vezu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa brutalnim prebijanjem mladića u Novom Sadu na karikaturi objavljenoj u dnevnom listu „Danas”… »

Krivokapić: U pripremi nove vlade sporazum koji će obuhvatiti i ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti

Insajder pre 13 dana
Nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić rekao je da je u pripremi drugi sporazum tri koalicije koje formiraju novu vladu, a koji će obuhvatiti i ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti. Upitan zbog čega prvi koalicioni sporazum u… »

Vesti dana »