Srpska lista

Kosovski izbori: Samoopredeljenje i zvanično pobednik, Srpskoj listi 10 mandata

Bujanovačke pre 7 dana
BUJANOVAC, Priština, 7. novembar 2019. – Centralna izborna komisija objavila je konačne rezultate izbora održanih 6. oktobra i broj mandata stranaka i koalicija u kosovskom parlamentu od 120 mesta. Prema CIK-u, cenzus je prešlo 5 političkih… »

Đurić o Kurtiju: 'Notorni lažov', 'vuk u jagnjećoj koži'

Beta pre 7 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić danas nije direktno odgovorio na pitanje novinara o pretnji Televiziji N1 tokom sinoćnog intervjua s budućim premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. Pored zgrade u kojoj se nalazi Tv N1… »

Vučić pozvan u Zagreb: Kongres evropskih narodnjaka, Plenković poručuje: "Ako želi doći, neka dođe"

Blic pre 7 dana
U Zagrebu se od 19. do 21. novembra održava Kongres Evropske narodne partije, a organizatori očekuju i učešće lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića. Na listi govornika, objavljenoj na zvaničnoj mobilnoj aplikaciji zagrebačkog… »

Jevtić: Ne jurimo u kosovsku vladu, ali zakon je jasan

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Predstavnici srpske liste ne jure u kosovsku vladu, ali zakoni su jasni - da vlada bez Srpske liste nije moguća, poručio je danas potpredsednik SL Dalibor Jevtić. Jevtić je za RTS rekao da je stabilnost primarni cilj na Kosovu i Metohiji i… »

Srpska lista: Poruke Aljbina Kurtija ne ohrabruju

N1 Info pre 8 dana
Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jeftić izjavio je da poruke predsednika Samoopredeljenja Aljbina Kurtija ne ohrabruju u smislu nastavka dijaloga, kao i da niko ne zna šta znači reciprocitet koji Kurti pominje. 07.11.2019. 06.11.2019. Jeftić je za… »

U Zagrebu očekuju Vučića

Politika pre 7 dana
ZAGREB – U Zagrebu se od 19. do 21. novembra održava Kongres Evropske narodne partije, a organizatori očekuju i učešće lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Na listi govornika, objavljenoj na zvaničnoj mobilnoj aplikaciji… »

Udovičić posetio kik-boksere, osvajače 15 medalja na SP

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas u SC Kovilovo srpske kik-boksere, koji su na minulom šampionatu sveta u Sarajevu osvojili 15 medalja. "Zahvaljujći ovim fenomenalnim sportistima, Srbija je završila SP na drugom… »

Odgovor Kurtiju: U laži su kratke noge

B92 pre 7 dana
Kosovska Mitrovica -- Pokušaj da se lažima sakrije nesrkiveni šovinizam Aljbina Kurtija i mržnja prema svemu što je srpsko nije uspeo, saopšteno iz Srpske liste. "Iako je najavio da će, silom međunarodnog pritiska, morati da poštuje rezultat… »

Vesti: Scenario Zapada da minira pregovore Rusije i Belorusije /video/

Sputnik pre 7 dana
Pratite vesti Radija Sputnjik. Večeras u vestima: Povećanjem proizvodnje uranijuma, Iran želi da pokaže evropskim partnerima da ne ispunjavaju svoje obaveze prema Teheranu. Koliko im je potrebno da naprave nuklearnu bombu? Makronova izjava da je NATO… »

Konačni rezultati izbora na okupiranom Kosovu: Evo kako je prošla Srpska lista!

Pravda pre 8 dana
Takozvana Centralna izborna komisija Kosova objavila je konačne rezultate oktobarskih izbora, prema kojima je najviše glasova i poslanika u takozvanoj Skupštini Kosova osvojio Pokret Samoopredeljenje, sledi Demokratski savez Kosova, dok je na trećem… »

Vesti dana »