Srpska lista

Napad na sina za Rašića ima političku pozadinu, Srpska lista – organizovana tuča

N1 Info pre 4 dana
Nakon fizičkog sukoba više desetina osoba, u kojem je pretučen sin političara sa Kosova Nenada Rašića, on je javnosti rekao šta je prethodilo incidentu. Sa druge strane, Tužilaštvo u Prištini zatražilo je da se odredi mera pritvora za sedam… »

Pokrenuta istraga o tuči u kojoj je povređen sin Nenada Rašića

RTS pre 4 dana
Tužilaštvo u Prištini pokrenulo je istragu o tuči u kojoj je nedaleko od škole u Lapljem Selu kod Gračanice povređen sin srpskog političara na Kosovu i Metohiji Nenada Rašića, a osumnjičenim osobama je određen pritvor od 48 sati. Nenad Rašić… »

Ćutao sam 24 sata i gledao kako će da se odvija: Vučić otkrio koji podaci postoje o prebijanju sina Nenada Rašića na…

Večernje novosti pre 4 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće odgovarati na uvrede Aljbina Kurtija i drugih albanskih zvaničnika, zato što na kraju krajeva mora da se razgovara. - Što se tiče Srpske liste oni po svojim zakonima moraju da daju njima mandate… »

Vučić: Očekujem zajednički pritisak SAD i EU da Srbija prizna Kosovo

Dnevnik pre 4 dana
Predsednik SNS, Aleksandar Vučić je, nakon sednice Predsedništva, rekao da su analizirani poslednji izbori na KiM, na kojima je potvrđena apsolutna dominacija Srpske liste kod srpskog življa, na čemu je zahvalan Srbima na Kosmetu. BEOGRAD… »

Pred Srbijom je težak period: Predsednik otkrio šta nas očekuje - uslediće snažan pritisak

Večernje novosti pre 4 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar VUčić obratio se građanima Srbije nakon sednice Predsedništva SNS. Na samom početku obraćanja predsednik je istakao da su na sastanku analizirani izbori koji su održani na KiM, i primetili smo nekoliko stvari. - Među… »

Rakić: Pritisci će se nastaviti, napad organizovao Kurti

B92 pre 4 dana
Predsednik Srpske liste Goran Rakić apelovao je na Srbe na KiM da budu uzdržani, veruju svojoj državi i Srpskoj listi. Apelovao je uz ocenu da će se nastaviti sa pritiscima, izmišljotinama i lažima jer, kako kaže, srpsko jedinstvo je "bedem koji… »

DS: Srpska lista da ne targetira političke neistomišljenike

Nova pre 4 dana
Demokratska stranka (DS) osudila je danas napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice i upozorila predstavnike Srpske liste "i njihove šefove iz Beograda" da političke neistomišljenike… »

SSP, Oslobođenje i PSG osuđuju napad na Rašićevog sina

N1 Info pre 5 dana
Stranka slobode i pravde, lider Pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, Pokret slobodnih građana osuđuju napad na sina srpskog političara sa Kosova Nenada Rašića. Stranka slobode i pravde ocenila je danas da brutalno prebijanje sina srpskog… »

Snimak premlaćivanja sina srpskog političara (VIDEO)

Nova pre 5 dana
Kosovska policija uhapsila je sinoć osam osoba osumnjičenih da su pretukli osamnaestogodišnjeg sina srpskog političara sa Kosova Nenada Rašića. Sad se pojavio i snimak prebijanja. Snimak prebijanja sina Nenada Rašić….Nikole 18 god (polomljeni… »

Snimak tuče u lapljem selu: Lažima pokušavaju da uzdrmaju slogu srpskog naroda (video)

Večernje novosti pre 5 dana
POŠTOVANI građani, nakon veličanstvene pobede kojom smo u rukama srpskog naroda zadržali svih deset mandata u Prištini nastavlja se pritisak Prištine na naš narod i Srpsku listu, a sve sa ciljem razbijanja jedinstva koje smo svi zajedno teškom… »

Vesti dana »