Srpska lista

SNS izabrala kandidata za gradonačelnika Novog Sada: Vučević dobija treći uzastopni mandat

Srbija danas pre 9 dana
Vladajuću koaliciju u Novom Sadu od sutra će činiti Srpska napredna stranka sa svojim partnerima. Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada kandidat za gradonačelnika Novog Sada u ime pobednika junskih izbora, liste "Aleksandar Vučić - za našu decu"… »

Albanci tvrde da su srpske crkve i manastiri nastali na drevnim ilirskim i arberijskim hramovima

Telegraf pre 10 dana
U novom tekstu prištinskog lista "Koha" navodi se niz neutemeljenih tvrdnji. Prištinska Koha ponovo tvrdi da su srpske svetinje na Kosovu i Metohiji u srednjem veku građene iznad "drevnih ilirskih i arberijskih hramova". Koha tako, na primer, navodi… »

Svetlana Milovanović nova gradonačelnica Sremske Mitrovice

Dnevnik pre 11 dana
SREMSKA MITROVICA: Grad Sremska Mitrovica dobio je novu gradonačelnicu, a to je Svetlana Milovanović. Na današnjoj sednici je, kako javlja Radio-televizija Vojvodine, izabran i zamenik gradonačelnika - Petar Samardžić. Za njihov izbor glasalo je 44… »

Uzdanice za našu decu

Danas pre 11 dana
Raspisao je Aleksandar Vučić izbore u jeku pandemije. Demonstrirao moć brzinom skupljanja i nepotrebno velikim brojem potpisa za liste Srpske napredne stranke, ali i za one koji su mu glumili opoziciju. Mere zaštite nisu sprovedene ili su bile… »

Goran Knežević podneo ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada

Zrenjaninski pre 11 dana
Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Knežević podneo je ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada Zrenjanina. On se nije pojavio na početku današnjeg zasedanja lokalnog parlamenta. Razlog za njegovu ostavku nije naveden, a… »

Okršaj uživo: Voditeljka insistirala da SPC vodi četničku i velikosrpsku politiku, Dritan je sasekao: Takve optužbe ne…

Blic pre 12 dana
Nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode… »

Voditeljka napala SPC, Dritan je odmah prekinuo: Stao u zaštitu vernog naroda (video)

Pravda pre 12 dana
Nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode… »

Voditeljka napala SPC, Dritan je odmah prekinuo: Okršaj u studiju RTCG, Abazović stao u zaštitu vernog naroda (video)

Večernje novosti pre 12 dana
NOSILAC liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode… »

Vladanka Malović poručila Koraksu da je „rob velikog zla“

Cenzolovka pre 12 dana
Članica Predsedništva i šefica Informativne službe vladajuće Srpske napredne stranke Vladanka Malović obrušila se na karikaturu Predraga Koraksića Koraksa objavljenu u jučerašnjem izdanju našeg lista. – Kada si u stanju da ovako nešto… »

Okršaj na RTCG: Dritan brani SPC od agresivne voditeljke

Sputnik pre 12 dana
Nosilac liste „Crno na bijelo“ Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljkom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode… »

Vesti dana »

Turska demantovala da je oborila jermenski avion

B92 pre 2 satajoš 68 povezanih

Vučić obišao „Galeriju” u Beogradu na vodi

Politika pre 1 satjoš 39 povezanih

RG - Kenin i Pliškova u drugom kolu

Sportske.net pre 18 minutajoš 35 povezanih

Eksplozija virusa u Iranu, mere se ublažavaju

B92 pre 4 satajoš 26 povezanih

Rekordan broj novozaraženih u Velikoj Britaniji

Dnevnik pre 4 satajoš 26 povezanih