Srpska lista

Petorica me vezala, ruke me danima bolele: Trebalo je da bude teniska zvezda, a onda je doživela pravi košmar!

Pravda pre 2 dana
Bivša ruska tenisera bila je na pragu da napravi impresivnu karijeru, ali jedna noć je sve promenila. U vreme kada su tenisom harale srpske teniserke Ana Ivanovići Jelena Janković, u konkurenciji je bila ruska teniserka Ana Čakveteze. Pre 13 godina… »

Nenad Popović ministar "u foto finišu", analitičari smatraju - ustupak Moskvi

N1 Info pre 2 dana
Sastav nove Vlade Srbije ukazuje na izvestan otklon u odnosu na Rusku Federaciju, naročito kada je reč o sektoru energetike koji je godinama unazad pripadao socijalistima. Kako bi se u toj preraspodeli uticaja bar u nekom segmetu izašlo u susret… »

“Dalje ti preuzmi!“ Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić dao ostavku?!

Pravda pre 2 dana
Sednica Predsedništva Srpske Desnice kojom je rukovodio predsednik Srpske Desnice Miša Vacić održana je juče u skladu sa državnim merama protiv pandemije korona virusa, saopšteno je iz ovog pokreta. Vacić je izneo izveštaj o učešću SD u… »

Mandićev odgovor na Krivokapićev intervju Nedeljniku: “Mnoge stvari su jasnije, tako da, što se mene tiče, ništa više…

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Profimedia Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić reagovao je na intervju mandatara Zdravka Krivokapića za Nedeljnik. Mandić je u odgovoru naveo da je Zdravko Krivokapić došao na čelo liste… »

DF: Poslednji nastupi Krivokapića u medijima "liče na dil" sa Đukanovićem

N1 Info pre 2 dana
Lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Nebojša Medojević ponovo su oštro kritikovali mandatara za sastavljanje nove vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, navodeći da je Srpska pravoslavna crkva tražila da on bude na čelu liste "Za… »

Mandić opet opleo po krivokapiću: Na listu je postavljen po predlogu SPC, a vidi šta sada radi!

Kurir pre 2 dana
Lider Nove srpske demokratije (Nova) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) kazao je da je Zdravko Krivokapić došao na čelo liste "Za budućnost Crne Gore", na predlog "ovdašnje više crkvene jerarhije". "Krivokapić je došao kao predlog… »

"Uveravali su me da je Krivokapić glasač DPS-a, ali smo verovali sveštenstvu"

Alo pre 2 dana
Lider Nove srpske demokratije (Nova) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) kazao je da je Zdravko Krivokapić došao na čelo liste "Za budućnost Crne Gore", na predlog "ovdašnje više crkvene jerarhije". "Krivokapić je došao kao predlog… »

Igor Mirović izabran za predsednika Pokrajinske vlade

Novi magazin pre 2 dana
Većinom glasova poslanika u Skupštini Vojvodine, Igor Mirović izabran je danas za predsednika Pokrajinske vlade. Mirović je danas uoči sednice Skupštine Vojvodine rekao da će Pokrajinsku vladu činiti široka koalicija, ne samo sa partnerima sa… »

Mandić brutalno napao Krivokapića: Možda radi po nalogu CIA

Nova pre 2 dana
Lider Nove srpske demokratije (Nova) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) rekao je da je Zdravko Krivokapić došao na čelo liste "Za budućnost Crne Gore", na predlog "ovdašnje više crkvene jerarhije". “Iako sam upravljao izbornom kampanjom… »

Andrija Mandić: Mnoge stvari su jasnije, tako da, što se mene tiče, ništa više nije isto

Večernje novosti pre 2 dana
LIDER Nove srpske demokratije Andrija Mandić izjavio je da je mandatar Zdravko Krivokapić došao na čelo liste "Za budućnost Crne Gore", na predlog "ovdašnje više crkvene jerarhije". - To je bio i uslov da oni podrže našu listu na izborima. Ako… »

Vesti dana »