Srpska lista

Srpska lista predala spisak kandidata za izbore, na listi i Ksenija Božović

N1 Info pre 2 dana
Srpska lista je kosovskoj Centralnoj izbornoj komisiji predala listu kandidata od 20 poslanika za predstojeće vanredne parlamentarne izbore, zakazane za 14. februar. Nosilac liste je Igor Simić, a i ovoga puta na listi kandidata Srpske liste je Ksenija… »

Srpska lista predala spisak kandidata za kosovske izbore

Insajder pre 2 dana
Predstavnici Srpske liste predali su kandidaturu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini. Na izbornoj listi je 20 kandidata iz većine srpskih sredina na Kosovu. Među kandidatima je većina koja je… »

Albanci vređali lidere Srpske liste: Incident u Prištini nakon predaje spiska za vanredne izbore

Kurir pre 2 dana
Nekoliko Albanaca uputilo je danas provokacije tokom obraćanja lidera Srpske liste ispred zgrade Centralne izborne komisije u Prištini gde su predali listu za vanredne parlamentarne izbore 14. februara. Nekoliko mlađih Albanaca je prema navodima… »

Najšumovitija srpska planina spremno dočekala i zimsku sezonu, tri skrivena jezera najposećeniji lokaliteti (foto)

Alo pre 2 dana
Golija je jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji, a zbog očuvanosti prirodnih i kulturnih vrednosti upisana je u Uneskovu svetsku listu rezervata biosfere. I upravo zbog svih ovih odlika, Golija je tokom prošle godine bila jedna od… »

Ne prestaju sa provokacijama: Prištinski Albanci vređali predstavnike Srpske liste, psovali im "srpsku majku"

Srbija danas pre 2 dana
Niko od okupljenih nije reagovao na provokaciju i nije došlo do većeg incidenta. Nekoliko Albanaca uputilo je danas provokacije tokom obraćanja lidera Srpske liste ispred zgrade Centralne izborne komisije u Prištini, gde su predali listu za vanredne… »

Srpska lista predala listu za izbore na KiM

RTV pre 2 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista predala je danas Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini listu kanidata za vanredne parlamentarne izbore, na kojoj je 20 imena. Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je birače da izađu u što većem broju i daju… »

Srpska lista predala spisak kandidata za izbore

RTS pre 2 dana
Predstavnici Srpske predali su kandidaturu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini. Na izbornoj listi je 20 kandidata iz većine srpskih sredina na Kosovu i Metohiji. Među kandidatima je većina koja je… »

Srpska lista predala listu za izbore na Kim: 20 imena kandidata za vanredne parlamentarne izbore u Prištini

Kurir pre 2 dana
SEVERNA MITROVICA - Srpska lista predala je danas Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini listu kanidata za vanredne parlamentarne izbore, na kojoj je 20 imena. Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je birače da izađu u što većem broju i daju… »

Rakić: Iza srpskog naroda na Kosovu stoji Aleksandar Vučić

Alo pre 2 dana
Vanredni parlametnarni izbori biće održani 14. februara. Predstavnici Srpske predali su kandidaturu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini. Na izbornoj listi je 20 kandidata iz većine srpskih sredina na… »

Rađa se novi Zlatibor? Najšumovitija srpska planina oborila sve rekorde po broju poseta, skijaši pohrlili (foto)

Mondo pre 2 dana
Zima na ovoj planini posebna je priča, jer snega ima uvek u izobilju, a staze koje je priroda vajala idealno su mesto za skijaše. Zima na ovoj planini posebna je priča, jer snega ima uvek u izobilju, a staze koje je priroda vajala idealno su mesto za… »

Vesti dana »