Srpska lista

Vučić u Kuršumliji: Srbija će biti šokirana onim što će da sazna i vidi! Jedini sam u Predsedništvu koji nema antitela

Kurir pre 10 minuta
* Za svako dete na KiM biće obezbeđeno po 100€ * Moguće odlaganje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. KURŠUMLIJA - Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i… »

Završen sastanak sa Srbima sa KiM: Vučić najavio velike projekte (video)

Večernje novosti pre 10 minuta
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas se u Kuršumliji sastao sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Foto: Фото: Д.З. POGLEDAJ GALERIJU Foto: Фото: Д.Зечевић POGLEDAJ GALERIJU 12:39 RAZGOVORI… »

Vučić sa predstavnicima Srba sa: KiM Gradićemo novi KBC u Gračanici, nezaposlenima pomoć od 200, a svako dete dobiće po…

Blic pre 34 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. - Hoću da se zahvalim našem narodu na KiM koji je pokazao ozbiljnost. Više od 43.000 glasova dobila je Srpska… »

Vučić najavio novu veliku pomoć građanima Srbije, u pitanju je 100, 200, pa čak i do 700 evra! (video)

Alo pre 35 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Sastanak je održan u 11 u kasarni "Toplički ustanak" u Kuršumljiji. Nakon sastanka, obratili su se javnosti. Prvo se medijima obratio Goran… »

Srbi zajedno ciljaju dva mandata: Jedinstvena Srpska lista želi da promeni političku scenu u Preševu

Večernje novosti pre 1 sat
SRBE iz Preševa na lokalnim izborima 28. marta predstavljaće jedinstvena srpska lista. Predsednik države i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da će ova lista, ne samo preći cenzus, već i osvojiti dva mandata, što bi, kako je ocenio… »

"Međusobno priznanje? Moramo drugačije da odgovorimo"

B92 pre 2 sata
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je optimizam Miroslava Lajčaka o napretku razgovra Beograda i Prištine zasnovan na pogrešnim činjenicama. Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće sa sa predstavnicima Srba sa KiM u… »

Drecun: Lajčak gurnuo u stranu ZSO, pojavljuje se priča o non pejperu po ko zna koji put

RTS pre 3 sata
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je za RTS da je optimizam Miroslava Lajčaka o napretku razgovra Beograda i Prištine zasnovan na pogrešnim činjenicama i pogrešnom shvatanju stvari. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Nenad Rašić: Na meti Srpske liste

Danas pre 1 dan
Ličnost Danas „Srpska lista protiv mene vodi specijalni rat, a prebijanje mog 18-godišneg sina Nikole ispred škole je deo tog rata“, izjavio je za Danas Nenad Rašić, lider Progresivno-demokratske stranke, dan nakon što su njegovom sinu izbijena… »

'Besprekorna' Srpska lista na Kosovu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Priredila: Sanda Cvetković Srpska lista je, od kako je formirana 2013. godine, u potpunosti potisnula ostale srpske političke opcije na Kosovu a neke su čak i ugašene. Samostalna liberalna stranka Slobodana Petrovića, koja je do pre par godina… »

Srbi su ponovo ugroženi, stvara se nova nacija na Balkanu?! Čuveni srpski istoričar otkrio sve (video)

Srbija danas pre 1 dan
Raković je kazao da se ne treba baviti cirkuzantom Mirašem Dedeićem. Dr Aleksandar Raković bio je danas gost u jutarnjem programu TV Pink gde je govorio o novim napadima na srpsku naciju u Crnoj Gori. Raković je kazao da se ne treba baviti… »

Vesti dana »