Srpska lista

Vučić: Ne vodim funkcionersku kampanju, SNS pobeđuje u Beogradu

Danas pre 59 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da otvaranje gasnog interkonektora sa Bugarskom i njegovo obraćanje sutra u Nišu, nije funkcionerska kampanja, kako to vide predstavnici opozicije i dodao da je popularnost SNS u porastu, te da će… »

Vučević (SNS): Srbija ne sme da stane, da ne bi propala

Danas pre 2 sata
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da se izborna lista te stranke „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ zove tako zato što bi zaustavljanje Srbije značilo njeno suštinsko propadanje, dodajući da je… »

N1: Opozicija došla do „pisma Papića Vučiću“, pominju se „milioni za SNS“, Zvonko Veselinović, Mali…

Danas pre 3 sata
Opozicija je došla u posed pisma Aleksandra Papića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem se tvrdi da su radovi na putu Ruma-Šabac-Loznica uvećani za 25 miliona evra, od kojih je osam miliona navodno dato Srpskoj naprednoj stranci. Papić je… »

Milivojević (DS): ‘Srbija protiv nasilja’ pobeđuje u Beogradu, Šapcu, Kraljevu, Kruševcu, Kragujevcu

Danas pre 4 sati
Kandidat za narodnog poslanika liste „Srbija protiv nasilja“ Srđan Milivojević izjavio je danas da će opozicija sigurno pobediti na izborima 17. decembra u Beogradu, ali i u Šapcu, Kraljevu, Kruševcu, Kragujevcu i još nekim gradovima… »

Nacionalno okupljanje: Došlo je naše vreme, formiraćemo suverinističku vladu

Danas pre 5 sati
Lideri izborne koalicije Nacionalno okupljanje, Boško Obradović i Milica Đurđević Stemenkovski, poručili su večeras da će Srbija dobiti posle ovih izbora novu, suverenističku vladu, jer je došlo vreme da ta lista iskorači na velika vrata srpske… »

“Srbija protiv nasilja” iz Leskovca: Vratićemo otete penzije, a oni koji je nisu zaradili dobijaće po 1000 evra

Jugmedia pre 1 dan
Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja” izjavili su danas u Leskovcu da će penzionerima vratiti otete penzije tokom vladavine Srpske napredne stranke, a da će socijalni program biti takav da će svi stariji ljudi primati penzije, pa i oni… »

Vesić u obilasku mesnog odbora u Srpskom Miletiću

Telegraf pre 1 dan
“Razgovaram sa našim aktivistima koji vredno rade”. Srbija je mala zemlja da ima deset politika, treba da ima jednu, a to je politika razvoja predsednika Aleksandra Vučića koji garantuje mir i političku stabilnost zbog čega je važno da građani… »

Knežević: Nismo demontirali režim Mila Đukanovića

Politika pre 2 sata
I dalje sam pod merama tajnog nadzora. Od našeg dopisnika Podgorica – Najnoviji sadržaji skaj prepiski potvrdili su da pojedinim opozicionim političarima preti likvidacija. Na listi za odstrel našli su se lider Nove srpske demokratije i sadašnji… »

„Tražio sam od Zvonka dokaz da će novac završiti u stranci“: „Pismo Papića Vučiću“ otkriva u čijim džepovima…

Nova pre 3 sata
Opozicija je došla u posed pisma Aleksandra Papića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem se tvrdi da su radovi na putu Ruma-Šabac-Loznica uvećani za 25 miliona evra, od kojih je osam miliona navodno dato Srpskoj naprednoj stranci. Papić je… »

Aleksandar Vučić: Nikakvo pismo nije stiglo

Vreme pre 4 sati
Politika Odmah nakon što je Miroslav Aleksić pokazao pismo o navodnoj korupcionaškoj aferi u vezi SNS, oglasio se predsednik Srbije. Nekoliko sati nakon što je danas Miroslav Aleksić pokazao pismo o navodnoj korupcionaškoj aferi u vezi Srpske… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 10. decembar

B92 pre 1 satjoš 1 povezana

Novi poraz rukometašica Srbije na Svetskom prvenstvu

Danas pre 59 minutajoš 1 povezana

Inter ponovo prvi, Udineze lako nadigran

Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Šapić: "Kosovo i Metohiju čuvamo mudrošću"

Blic pre 4 satijoš 1 povezana