Srpska lista

Konačni rezultati izbora: Kako će izgledati sastav budućeg parlamenta

Blic pre 12 sati
Konačni rezultati izbora 2020. objavljeni su na sajtu Republičke izborne komisije. Na izbore za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, koji su održani 21. juna 2020., glasalo je ukupno 3.221.908, odnosno 48,93 odsto od upisanih birača… »

Mihajlović: Argumentovanim raspravama u parlamentu do najboljih rešenja

N1 Info pre 18 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović je, povodom zvaničnih rezultata Republičke izborne komisije, zahvalila svim građanima koji su na parlamentarnim izborima dali glas listi koju je predvodio… »

Mihajlović: Nećemo izneveriti građane koji su nam dali glas

Nova pre 20 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, povodom zvaničnih rezultata Republičke izborne komisije, zahvalila se građanima koji su na parlamentarnim izborima dali glas listi koju je predvodio… »

Mihajlović: Hvala građanima, nećemo ih izneveriti

RTV pre 21 sat
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović, povodom zvaničnih rezultata Republičke izborne komisije, zahvalila je svim građanima koji su na parlamentarnim izborima dali glas listi koju je predvodio… »

Mihajlović: Nećemo izneveriti nijednog građanina Srbije koji je dao glas našoj listi

Danas pre 21 sat
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, povodom zvaničnih rezultata Republičke izborne komisije, zahvalila se građanima koji su na parlamentarnim izborima dali glas listi koju je predvodio… »

Miša Vacić: Znam da je svaki glas Srpske Desnice slobodnom voljom dat

Pravda pre 16 sati
Odmah nakon što su objavljeni rezultati lokalnih izbora po kojima je Srpska Desnica sa osvojenih 20% glasova druga u Vranju iza SNS-a, u javnosti su krenule spekulacije odakle toliki broj glasova ovoj stranci koja po prvi put učestvuje na izborima u… »

Mađarska zove građane Srbije u goste

BizLife pre 12 sati
Foto: Promo Dok većina država EU i dalje razmatra do koje mere će i pod kojim uslovima primati državljane Srbije, Mađarska se odlučila za drugačiji pristup i otvoreno pozvala srpske turiste u goste. Naime, od EU liste 14 „bezbednih država“ van… »

Mađari nas zovu: Komšije, dođite, ovde ne morate u karantin! (video)

Mondo pre 13 sati
Mađarske turistička organizacija napravila kampanju za državljane onih zemalja kojima je odobreno da uđu u tu zemlju. Među njima je i Srbija. Mađarske turistička organizacija napravila kampanju za državljane onih zemalja kojima je odobreno da uđu… »

STAVOVI: Da li znate za koga ste glasali, za Vladana Vasića ili za SNS?

Plus online pre 18 sati
Da li znamo za koga je glasala većina građana na prošlim, lokalnim izborima u Pirotu? Ovo pitanje se može postaviti i za parlamentarne, međutim, oni nam sada nisu tema. Kao što nam je poznato, najveći broj glasova na lokalu je dobila lista Srpske… »

Posle 11 godina tišine: Zvona sa Crkve Bogorodice Ljeviške u Prizrenu opet odjekuju Dušanovim gradom

Telegraf pre 22 sata
Crkva Bogorodica Ljeviška je drevna srpska pravoslavna crkva u Prizrenu. Zvona Crkve Bogorodice Ljeviške u Prizrenu od juče, nakon 11 godina, ponovo odjekuju Prizrenom! Veliki dan za našu Crkvu i naš narod osvanuo je u nedelju, a posebno za one koji… »

Vesti dana »