Srpska lista

Bez Srpkinja među najboljih 100 na ATP listi

Danas pre 1 sat
Srpske teniserke Nina Stojanović i Ivana Jorović nazadovale su na danas objavljenoj WTA listi i zauzimaju 101, odnosno 109. poziciju. Nina Stojanović je pala za četiri pozicije i sa 637 bodova zauzima 101. mesto, dok je Ivana Jorović napravila osam… »

Rugova: Srpska lista će imati mesto u vladi, ne i u vladajućoj koaliciji

RTV pre 5 sati
PRIŠTINA - Srpska lista će imati mesto u vladi po Ustavu Kosova, ali neće biti deo vladajuće koalicije Demokratskog saveza Kosova i Samoopredeljenja, izjavio je član predsedništva DSK Haki Rugova za Gazetu Ekspres, prenosi Kosovo onlajn. Zvaničnici… »

Tričković na proslavi Dana opštine Leposavić

OK radio pre 3 sata
Tričković na proslavi Predsednik Skupštine grada Vranja dr Dejan Tričković prisustvovao je obeležavanju Dana opštine Leposavić na Kosovu i Metohiji. Predsednik Tričković susreo se sa najvišim zvaničnicima i gradonačelnicima četiri opštine… »

Mladi odlaze u inostranstvo, a država uvozi zabavljače, varioce, zidare i trgovace

B92 pre 4 sata
Sarajevo -- Bosna i Hercegovina iz godine u godinu beleži veliki demografski pad, jer veliki broj mladih odlazi da radi u inostranstvo. Da BiH ostaje bez kadra, pokazuje i podatak da su varioci i zidari odavno na listi najtraženijih, jer su svoj trud i… »

Radna snaga odlazi iz BiH, pa SAD moraju da je uvoze: Najtraženiji zabavljači, varioci i zidari

Kurir pre 2 sata
Bosna i Hercegovina iz godine u godinu ostaje bez kadrova za obavljanje raznih poslova, koji odlaze na rad u inostranstvo, uglavnom u Sloveniju, pa je primorana da "uvozi" radnu snagu, a na listi najtraženijih su već dugo varioci i zidari. Prema… »

Najbolji mladi naučnik sa BIZLife liste „30 ispod 30“ – 107 nagrada, 11 naučnih istraživanja… (video)

BizLife pre 1 sat
Foto: BIZLife Đorđe Ogrizović je student Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu, okićen zlatnom medaljom na Olimpijadi mladih naučnika iz oblasti zaštite životne sredine. Osvojio je 107 nagrada, kako na domaćim, tako i na… »

Kumovima isključio struju jer su glasali za SNS! Odbornik LSV u Beloj Crkvi ne može da oprosti političku izdaju, pa je…

Kurir pre 1 sat
Da li je moguće da je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva Duško Anukić ostavio je svoje prve komšije i kumove bez struje zato što su glasali za listu Srpske napredne stranke na proteklim izborima za Savete mesnih… »

Dvadeset godina unazad nisu imali priključak za struju, a sad im je ugašena jer glasaju za SNS (video)

Alo pre 38 minuta
Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva Duško Anukić, ostavio je svoje prve komšije i kumove bez struje, zato što su glasali za listu Srpske napredne stranke na proteklim izborima za Savete mesnih zajednica… »

Dupljaja kod B. Crkve: Komšije bez struje, jer glasali za SNS

Studio B pre 49 minuta
Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva Duško Anukić, ostavio je svoje prve komšije i kumove bez struje, zato što su glasali za listu Srpske napredne stranke na proteklim izborima za Savete mesnih zajednica… »

Srbija bez teniserke u najboljih 100 na svetu

RTS pre 2 sata
Srpska teniserka Nina Stojanović ove nedelje je najbolje ranigirana srpska igračica na VTA listi, ali je nazadovala za četiri pozicije i sada je 101. teniserka sveta. Ivana Jorović takođe je pokvarila je plasman za osam mesta i sada je 109. u… »

Vesti dana »

U Srbiji sutra ujutru sveže, tokom dana toplo vreme

Danas pre 1 satjoš 15 povezanih

Džonson tražio odlaganje Bregzita

Politika pre 3 satajoš 12 povezanih

Američka vojska prelazi iz Sirije u Irak

Glas Amerike pre 1 satjoš 12 povezanih