Srpska lista

Dua Lipa vređa Srbe! Nakon što je objavila mapu Velike Albanije, pevačica ne zna da se zaustavi sa provokacijama

Srbija danas pre 2 dana
Popularna britanska pevačica poreklom iz Prištine Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije. Ovoga puta Srbe je nazvala… »

Dua Lipa nema srama: Ponovo udarila na Srbe, naziva nas fašistima i "okupatorima Kosova"

Večernje novosti pre 2 dana
POPULARNA britanska pevačica poreklom iz Prištine Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije. Ovoga puta Srbe je nazvala… »

Dua Lipa ponovo "udarila": Prvo je objavila mapu "Velike Albanije", sada Srbe naziva fašistima i okupatorima Kosova

Blic pre 2 dana
Popularna britanska pevačica poreklom iz Prištine Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije. Ovoga puta Srbe je nazvala… »

Nakon promovisanja Velike Albanije Dua Lipa ponovo vređa Srbe - oni su fašisti i okupatori Kosova

Noizz pre 2 dana
Britanska pevačica poreklom iz Prištine Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije. Ovoga puta Srbe je nazvala "fašistima"… »

CIK Kosova nije verifikovao nekoliko lista zbog kandidata koji su osuđeni za krivična dela u poslednje tri godine

Insajder pre 2 dana
Centralna izborna komisija (CIK) Kosova nije potvrdila liste kandidata za poslanike Pokreta Samoopredeljenje, kao ni Alijanse za budućnost Kosova i Socijaldemokratske inicijative Kosova za predstojeće parlamentarne izbore, jer je na njima bilo kandidata… »

Ubistvo Olivera Ivanovića: Još jedna godišnjica

Novi magazin pre 2 dana
Navršilo se 16. januara tačno tri godine otkako je u severnom delu Kosovske Mitrovice ubijen lider Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Oliver Ivanović. Specijalno tužilaštvo Kosova podnelo je optužnicu protiv šest osoba, a za… »

CIK: verifikovala kandidate Srpske liste

Blic pre 3 dana
Centralna izborna komisija verifikovala je danas 20 kandidata za poslanike Srpske liste za vanredne izbore 14. februara. - Verifikovane su i ostale partije koje su ispunile uslove. Partije koje nisu verifikovane imaju pravo na žalbu, u narednih 24 sata… »

CIK verifikovala kandidate Srpske liste: Nosilac izborne liste je Igor Simić

Večernje novosti pre 3 dana
CENTRALNA izborna komisija verifikovala je danas 20 kandidata za poslanike Srpske liste za vanredne izbore 14. februara. - Verifikovane su i ostale partije koje su ispunile uslove. Partije koje nisu verifikovane imaju pravo na žalbu, u narednih 24 sata… »

CIK nije potvrdio liste kandidata za poslanike iz PS, ABK i SDIK

Danas pre 3 dana
Centralna izborna komisija (CIK) nije danas potvrdila liste kandidata za poslanike Pokreta Samoopredeljenje, kao ni Alijanse za budućnost Kosova i Socijaldemokratske inicijative Kosova. Ove liste nisu potvrđene jer je na njima bilo kandidata koji su… »

Dačić: Srpska lista predstavlja garant očuvanja interesa srpskog naroda na KiM

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić sastao se sa kandidatima za narodne poslanike u privremenim kosovskim institucijama sa kojima je razgovarao o predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 14. februar na Kosovu i… »

Vesti dana »