Srpska lista

Stojanović i Danilović zadržale svoje pozicije na WTA listi

Dnevnik pre 1 dan
LONDON: Srpske teniserka Nina Stojanović zadržala je 95. mesto na novoj WTA listi sa 839 bodova, kao i Olga Danilović koja je i dalje 157. igračica sveta. Australijanka Ešli Barti i dalje je prva igračica sveta, iza nje je Japanka Naomi Osaka, dok… »

Bez promena na WTA listi: Nina Stojanović zadržala 95. poziciju

Kurir pre 1 dan
Srpska teniserka Nina Stojanović zadržala je 95. poziciju na objavljenoj WTA listi. Stojanović na 95. mestu ima 839 bodova i jedina je srpska teniserka medju najboljih 100 na svetu. Istu poziciju kao i prošle nedelje zadržala je i Olga Danilović… »

Brisanje bez osnova: Policija pročešljala zvornički katastar

Večernje novosti pre 1 dan
POLICAJCI Policijske uprave Zvornik, podneli su Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv sugrađanina B.S. iz Zvornika, zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja ili… »

Povučen nalog za hapšenje Milana Radoičića

Srbija danas pre 1 dan
Osnovni sud u Prištini odobrio zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje Radoičića. Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana… »

Povučen nalog za hapšenje Milana Radoičića

Dnevnik pre 1 dan
PRIŠTINA: Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića. Kako navodi prištinska ''Koha ditore'', nalog za hapšenje povučen je 23. februara, na… »

Predsednik: Slučaj Radoičića pokazuje da su u laži kratke noge

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je to što mediji prenose da su albanske vlasti u Prištini povukle nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, poručivši da su u laži kratke noge i ''da smo mi sve… »

Podrška na prvom mestu: Dalibor Jevtić - Država i predsednik Vučić brinu o svojim građanima na KiM

Večernje novosti pre 2 dana
SATANAK predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima na Kosovu i Metohiji bio je veoma važan, pre svega zbog jedinstva, izjavio je večeras potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić. On je u emisiji ''Hit tvit'' na TV Pink rekao i da je vakcinacija… »

Kusturica o članstvu u SANU: Brišite me sa spiska! Podržavate soroševsku okupaciju KiM

Vesti online pre 3 dana
Reditelj Emir Kusturica je u autorskom tekstu za portal “Iskra” obrazložio razloge za povlačenje kandidature za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, između ostalog navodeći da ne veruje u dobre namere predsednika SANU Vladimira… »

Sastanak važan zbog jedinstva: Jevtić: Država i predsednik Vučić brinu o svojim građanima

Blic pre 3 dana
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima na Kosovu i Metohiji bio je veoma važan, pre svega zbog jedinstva, izjavio je večeras potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić. On je u emisiji ''Hit tvit'' na TV Pink rekao i da je vakcinacija… »

Jevtić: Država i predsednik brinu o svojim građanima

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima na Kosovu i Metohiji bio je veoma važan, pre svega zbog jedinstva, izjavio je večeras potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić. On je u emisiji ''Hit tvit'' na TV Pink rekao i da je… »

Vesti dana »