Srpska lista

Srpska lista predala spisak kandidata za izbore Rakić: "Iza Srpske liste i srpskog naroda stoji Aleksandar Vučić"

Srbija danas pre 2 dana
Vanredni parlamentarni izbori zakazani za 14. februar. Predstavnici Srpske predali su kandidaturu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini. Na izbornoj listi je 20 kandidata iz većine srpskih sredina na… »

Golija oborila sve rekorde: Srpska planina spremno dočekala sezonu, jezera najposećeniji lokaliteti (foto)

Srbija danas pre 2 dana
Golija je ove sezone najposećenija srpska planina. Golija je jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji, a zbog očuvanosti prirodnih i kulturnih vrednosti upisana je u Uneskovu svetsku listu rezervata biosfere. I upravo zbog svih ovih… »

Golija oborila sve rekorde po broju poseta: Najšumovitija srpska planina spremno dočekala i zimsku sezonu, tri skrivena…

RINA pre 2 dana
Ivanjica - Golija je jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji, a zbog očuvanosti prirodnih i kulturnih vrednosti upisana je u Uneskovu svetsku listu rezervata biosfere. I upravo zbog svih ovih odlika, Golija je tokom prošle godine… »

Izazivaju Beograd da poništi brisel: Zabrana direktoru kancelarije za KiM da uđe u pokrajinu nastavak plana

Večernje novosti pre 2 dana
PRIŠTINA nastavlja sa svojim dobro oprobanim receptom dizanja tenzija u pokrajini i miniranjem dijaloga sa Beogradom na svaki način. Tako su privremene tamošnje institucije zabranile ulazak na Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću, direktoru Kancelarije… »

Bertomeu: Zvezda i Partizan kandidati za A licencu

Vesti online pre 4 dana
Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je organizovao konferenciju za medije na kojoj je saopštio potencijalno bitne vesti za srpsku košarku. Govoreći o proširenju elitnog košarkaškog takmičenja, on je spomenuo i Crvenu zvezdu i Partizan. Naveo je da… »

Bertomeu: Partizan i Zvezda kandidati za A licencu

B92 pre 3 dana
Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je organizovao konferenciju za medije na kojoj je saopštio potencijalno bitne vesti za srpsku košarku. Govoreći o proširenju elitnog košarkaškog takmičenja, on je spomenuo i Crvenu zvezdu i Partizan. Naveo je da… »

Počelo useljavanje u stanove u zgradi "Beograđanke 2" u Kosovskoj Mitrovici

RTV pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Direktor JKP "Čistoća" Marko Popadić danas je, zajedno sa predstavnicima opštine Kosovska Mitrovice i Srpske liste, uručio 20 ključeva od stanova korisnicima Samačkog bloka u zgradi "Beograđanka 2", čiju je izgradnju… »

"Nikada tu pupčanu vrpcu sa Beogradom neće moći da prekinu"

B92 pre 3 dana
Kosovska Mitrovica -- Predsednik Srpske liste Goran Rakić osudio je zabranu ulaska na teritoriju južne srpske pokrajine uručenu direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću. "Direktore, iako danas nisi sa nama ovde fizički, nikada tu 'pupčanu vrpcu'… »

Srpska lista: EU da reaguje povodom zabrane zvaničniku Srbije da udje na Kosovo

Novi magazin pre 3 dana
Srpska lista pozvala je danas EU da "hitno reaguje" povodom odluke vlasti u Prištini da ne dozvoli ulaz na Kosovo direktoru Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, Petru Petkoviću. Iz Srpske liste su ocenili da ta odluka Prištine predstavlja… »

Bertomeu potvrdio: Da, istina je, Zvezda i Partizan su kandidati za A licencu!

Srbija danas pre 3 dana
Prvi čovek Evrolige otvorio karte,. Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je organizovao konferenciju za medije na kojoj je saopštio potencijalno bitne vesti za srpsku košarku. Govoreći o proširenju elitnog košarkaškog takmičenja, on je spomenuo i… »

Vesti dana »