Srpska lista

Okršaj na RTCG: Dritan brani SPC od agresivne voditeljke

Sputnik pre 13 dana
Nosilac liste „Crno na bijelo“ Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljkom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode… »

Okršaj uživo: Abazović se sukobio sa voditeljkom oko SPC

Nova pre 13 dana
Nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović sukobio se s voditeljkom RTCG koja je insistirala da Srpska pravoslavna crkva i koalicija "Za budućnost Crne Gore" vode "velikosrpsku politiku“ i da imaju "ideologiju ravnogorskog četničkog pokreta“… »

Voditeljka insistirala da SPC vodi četničku i velikosrpsku politiku, evo šta joj je Dritan odgovorio!

Alo pre 13 dana
Nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode… »

Vatreni okršaj! Voditeljka insistirala da SPC vodi četničku i velikosrpsku politiku, Dritan je sasekao u korenu

Srbija danas pre 13 dana
U isečku iz emisije koji kruži društvenim mrežama, zabaležen je trenutak u kome voditeljka RTCG iznosi optužbe na račun SPC. Nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljom RTCG koja je u svojim… »

Tri koalicije od 16 stranaka će činiti buduću većinu u crnogorskom parlamentu

N1 Info pre 13 dana
Buduća parlamentarna većina, prema najavama, biće sastavljena od tri koalicije, odnosno od 16 političkih partija, koje ukupno imaju 41 mandat u crnogorskom parlamentu. Poslanička mesta, ipak, zauzeće 11 partija iz sve tri koalicije. Samo koaliciju… »

Vijesti: Počeli pregovori koalicija o novoj vlasti u Crnoj Gori

RTV pre 13 dana
PODGORICA - Pregovori predstavnika tri koalicije o formiranju nove vlasti u Crnoj Gori počeli su u sredu uveče, trajali su četiri sata, ali nije otvorena priča o celom paketu, pišu podgoričke Vijesti. Pozivajući se na informacije iz više izvora… »

Dritan Abazović: Nisam ja advokat Srpske pravoslavne crkve, odlazeća vlast je pružala utočište Radovanu Karadžiču!

Mondo pre 13 dana
Nova vlada neće dozvoliti podizanje nacionalnih tenzija, poručio je lider Građanskog pokreta (GP) URA Dritan Abazović, navodeći da je za njega prihvatljivo da mandatar za sastav nove vlade bude lider koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko… »

Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Kurir pre 13 dana
Pregled najvažnijih vesti za sredu 16. septembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: GRČKA RAMPA ZA SRPSKE TURISTE OSTAJE DO DALJEG: Ništa od letovanja u Grčkoj do 30. septembra Grčke vlasti donele su odluku da zabranu ulaska srpskim… »

Abazović: Krivokapić nije marioneta

Danas pre 14 dana
Presudan uticaj na rezultat nedavno održanih izbora u Crnoj Gori nije imala Srpska pravoslavna crkva, već loša politika Demokratske partije socijalista (DPS), ocenio je nosilac liste „Crno na belo“ i predsednik Građanskog pokreta URA, Dritan… »

Grčka granica ostaje zatvorena za srpske turiste do 30. septembra

Telegraf pre 15 dana
Ništa od Grčke ove godine. Zabrana ulaska za građane Srbije u Grčku ostaje do 30. septembra, navodi se u grčkom Službenom glasniku. Ta zemlja je produžila prethodnu odluku o zabrani ulaska na teritoriju te zemlje državljanima Srbije, kao i… »

Vesti dana »