Srpska lista

Novosti: Pad prehrambene industrije hronični problem srpske privrede

N1 Info pre 9 dana
Rezultati prehrambene industrije postaju jedan od hroničnih problema srpske privrede, a statistički podaci za avgust i septembar pokazuju da se pad ove grane nastavio - 5,6 i 7,3 odsto, prenose danas Večernje novosti. Prema navodima ovog lista, novina… »

"Stavili pesticide, a onda uzeli: 'refleks' za nameštaj" Vučić: Cirkus sa trovanjem služio protiv neiskusnog Kurtija

Blic pre 9 dana
Cirkus u vezi sa trovanjem članova kosovske izborne komisije prilikom prebrojavanja glasova iz centralne Srbije služio protiv lidera "Samoopredjeljenja" Aljbina Kurtija, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - To trovanje je smišljeno protiv… »

Kurti: Nećemo da zavisimo od Srpske liste ali ćemo poštovati Ustav

RTS pre 9 dana
Kandidat za budućeg kosovskog premijera Aljbin Kurti izjavio je da Beograd koristi kosovske Srbe protiv Prištine, ističući da nema potrebe za Srpskom listom u koaliciji, ali da će naći načina da je uključi u Vladu po ustavnoj obavezi. Kurti je… »

„Srpska krsna slava“ u Konaku kneginje Ljubice

Studio B pre 9 dana
U cilju afirmacije srpske porodične slave, koja se od 2014. godine nalazi na Unescovoj listi nematerijalnog kulturnog nasledja, Turistička organizacija Beograda i Muzej grada Beograda osmisli su u avgustu program „Srpska krsna slava“. Program se… »

Novembar važi za mesec slava - ima ih čak 14

RTV pre 8 dana
NOVI SAD - Novembar u narodu važi za mesec slava, jer od Mitrovdana do kraja meseca za 22 dana, ima ih čak 14. Za proslavu krsnih slava vezuju se mnogobrojni običaji, koje je srpski narod u najrazličitijm istorijskim okolnostima uspeo da očuva. Zbog… »

Naprednjački vokabular iz Javnog servisa

Danas pre 9 dana
Povodom saopštenja Radio-televizije Srbije o listu Danas Arogantno, diskvalifikatorski, brutalno, grozomorno, primitivno, ostrašćeno…. Kao da ga je pisala Informativna služba Srpske napredne stranke. U sadejstvu s nekim od besprizornijih… »

Špijunka: Goran Vesić potpisivao knjige

Večernje novosti pre 9 dana
Glavni operativac srpske metropole strpljivo je u kabinetu pisao posvete političkim saborcima. ZAMENIK gradonačelnika Beograda imao je u ponedeljak naporan, ali sladak zadatak. Naime, Goran Vesić je lično potpisao svaki od 72 primerka svoje knjige o… »

Pad prehrambrene industrije hronični problem srpske privrede

Biznis i finansije pre 9 dana
Rezultati prehrambene industrije postaju jedan od hroničnih problema srpske privrede, a statistički podaci za avgust i septembar pokazuju da se pad ove grane nastavio – 5,6 i 7,3 odsto, prenose danas Večernje novosti. Prema navodima ovog lista… »

Neće proći ucene Prištine

Vesti online pre 9 dana
Srpska lista (SL) neće priznati nepostojeću državu Kosovo, kao što je ne priznaje ni ogromna većina čovečanstva, kaže za „Vesti“ predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije Milovan Drecun. On je time odgovorio na političke poruke… »

Srpska lista: Šovinistička farsa da se odbiju glasovi Srba

Dnevnik pre 10 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Rezultat političkih kalkulacija, čiji je deo i šovinistička farsa sa brojanjem glasova raseljenih Srba u skafanderima konačno je pokazao šta je imao za cilj usvajanjem odluke Izbornog panela za žalbe kojim se odbijaju svi… »

Vesti dana »

Ćutljivi MVP Luka: Drago mi je da dobijamo

N1 Info pre 4 satajoš 16 povezanih

Tri osobe uhapšene zbog pornografije

Politika pre 24 minutajoš 14 povezanih