Srpska lista

WTA - Nina Stojanović napredovala za jedno mesto, bez promena na vrhu

Sportske.net pre 5 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović zauzima 97. mesto na danas objavljenoj WTA listi. Nina Stojanović je napredovala za jednu poziciju u odnosu na prethodnu nedelju. Ona je jedina srpska teniserka među prvih 100. Srbija medju 200. najboljih na WTA listi… »

Samo jedna srpkinja u prvih 100! Najbolje teniserka sveta zakucale pozicije, Australijanka i dalje na čelu karavana

Blic sport pre 5 dana
Najbolja teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, koja i na današnoj WTA listi drži prvo mesto sa 8.717 bodova. Na novoj listi nije bilo promena među privh 10 igračica - Rumunka Simona Halep je druga, a iza nje su Japanka Naomi Osaka… »

VTA: Bez promena u Top 10, Stojanović napredovala

RTS pre 5 dana
Najbolja teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, koja i na današnoj VTA listi drži prvo mesto sa 8.717 bodova. Ni ove nedelje nije bilo promena među prvih 10 najboljih igračica, a naša teniserka Nina Stojanović je popravila plasman za… »

Na vrhu bez promena: Nina Stojanović napredovala za jedno mesto na WTA listi!

Kurir pre 5 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović zauzima 97. mesto na danas objavljenoj WTA listi. Nina Stojanović je napredovala za jednu poziciju u odnosu na prethodnu nedelju. Ona je jedina srpska teniserka medju prvih 100. Srbija među 200. najboljih na WTA listi… »

WTA: Bez promena u Top 10, Stojanović napredovala

Večernje novosti pre 5 dana
Najbolja teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, koja i na današnoj WTA listi drži prvo mesto sa 8.717 bodova. Ni ove nedelje bilo promena u među privh 10 najboljih igračica: Rumunka Simona Halep je druga na listi, a iza nje su Japanka… »

WTA: Bez promena u Top 10, Stojanović napredovala

RTV pre 5 dana
LONDON - Najbolja teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, koja i na današnjoj WTA listi drži prvo mesto sa 8.717 bodova. Ni ove nedelje bilo promena u među prvih 10 najboljih igračica: Rumunka Simona Halep je druga na listi, a iza nje su… »

VTA: Bez promena u Top 10, Stojanović napredovala

Dnevnik pre 5 dana
LONDON: Najbolja teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, koja i na današnoj VTA listi drži prvo mesto sa 8.717 bodova. Ni ove nedelje bilo promena u među privh 10 najboljih igračica: Rumunka Simona Halep je druga na listi, a iza nje su… »

Vučić: Ja sam predložio zamenu Vulina i Stefanovića, odbrana nije utešna nagrada

N1 Info pre 5 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da odluka o novim ministrima nije jednoglasno usvojena na sednici stranke i da su bila dva glasa protiv i jedan uzdržan. Rekao je i da Ministarstvo odbrane nije "utešna nagrada", kao i da… »

Krivokapić precrtao lidere DF

Vesti online pre 6 dana
Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić otpisao je lidere Demokratskog fronta Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i Milana Kneževića iz sastava svog tima. Medojevićev ultimatum. Da je odluka o brisanju vođa DF sa spiska… »

Vučić: Ja sam predložio zamenu Vulina i Stefanovića

Vesti online pre 6 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da odluka o novim ministrima nije jednoglasno usvojena na sednici stranke i da su bila dva glasa protiv i jedan uzdržan. Rekao je i da Ministarstvo odbrane nije „utešna nagrada“, kao i… »

Vesti dana »