Srpska lista

Petar Petković: Dok Kurti ne počne da uvažava SL nema ništa od te Vlade

Danas pre 6 dana
Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da „sve dotle dok Aljbin Kurti i ostali koji formiraju buduću Vladu ne budu uvažavali Srpsku listu i na pravi način se odnosili prema predstavnicima Srpske liste… »

Pobeda naprednjaka u Šapcu

Dnevnik pre 6 dana
Na današnjim lokalnim izborima u šabačkoj Mesnoj zajednici Nakučani, Srpska napredna stranka odnela je pobedu. Na izborima za Savet mesne zajednice jedina prijavljena lista kandidata je bila upravo ona koje je podržala Srpska napredna stranka… »

Ministar Vulin: Pobuna Srba na KiM nije nemoguća

Studio B pre 7 dana
Svojim pokušajima da podeli Srbe na Kosovu i pronadje medju njima one kojima je Tirana bliža od Beograda, Aljbin Kurti rizikuje ne samo da Srbi napuste institucije Prištine već i da se otvoreno pobune, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin… »

Svih 251 birača je podržalo listu kandidata SNS i nedvosmisleno pokazalo narodnu volju!

Alo pre 6 dana
Danas su u MZ Nakučani održani izbori za Savet mesne zajednice. Jedina prijavljena lista kandidata je bila upravo ona koje je podržala Srpska napredna stranka. Izbori su odrzani u vremenu od 12-18 časova i za to vreme svoje biračko pravo iskoristilo… »

Samoopredjeljenje: Srpska lista treba da dokumentuje da priznaje državu Kosovo

Al Jazeera pre 7 dana
Bislimi je izjavio da Srpska lista, ukoliko želi da uđe u novu kosovsku vladu, mora da poštuje kosovski ustav i radi u interesu Kosova. Potpredsjednik Pokreta Samoopredjeljenje Besnik Bislimi izjavio je da Srpska lista, ukoliko želi da uđe u novu… »

Srpska lista: Kurti ugrožava mir na Zapadnom Balkanu

Večernje novosti pre 7 dana
Nastojanje da se pod vođstvom Aljbina Kurtija ponovo uspostavi tzv. velika Albanija najdirektnije je ugrožavanje mira na Zapadnom Balkanu i podizanje tenzija, saopštila Srpska lista. Nastojanje da se pod vođstvom Aljbina Kurtija ponovo uspostavi tzv… »

Srpska lista: Kurti ugrožava mir na Zapadnom Balkanu

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Nastojanje da se pod vođstvom Aljbina Kurtija ponovo uspostavi tzv. velika Albanija, koja je svoje otelotvorenje doživela kao fašistička tvorevina u Drugom svetskom ratu, najdirektnije je ugrožavanje mira na Zapadnom Balkanu i podizanje… »

Samoopredeljenje: Srpska lista da dokumentuje da priznaje državu Kosovo

N1 Info pre 7 dana
Potpredsednik Pokreta Samoopredeljenje Besnik Bisljimi rekao je da Srpska lista, ukoliko želi da uđe u novu kosovsku vladu, mora da poštuje kosovski ustav i dokumentuje da "priznaje Kosovo i radi u njegovom najboljem interesu", preneo je Kossev pisanje… »

Srpska lista: Borimo se za interese Srba, ne dodvoravamo se nikome

Kurir pre 7 dana
Srpska lista je partija sabornosti srpskog naroda koja se bori za njegove interese, a ne da bi se svidela i dodvoravala albanskim partijama i njihovim političkim liderima, poručili su danas iz te stranke. Albanci takve imaju u Rašiću, Petroviću, Radi… »

SL:Borimo se za interese Srba

Studio B pre 8 dana
Srpska lista je partija sabornosti srpskog naroda koja se bori za njegove interese, a ne da bi se svidela i dodvoravala albanskim partijama i njihovim političkim liderima, poručili su iz te stranke. Albanci takve imaju u Rašiću, Petroviću, Radi… »

Vesti dana »