Srpska lista

Srpska lista Lajčaku: ZSO od vitalnog značaja za opstanak srpskog naroda

Danas pre 6 dana
Formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO) na Kosovu od vitalnog je značaja za opstanak srpskog naroda, poručili su danas čelnici Srpske liste (SL) u razgovoru sa specijalnim predstavnikom Evropske unije (EU) za dijalog Miroslavom Lajčakom u… »

Srbi imaju potez koji Prištini „veže ruke“

Vesti online pre 7 dana
Glavna posledica eventualnog napuštanja institucija u Prištini, koju su Srbi najavili ukoliko Zajednica srpskih opština ne bude formirana, biće pad vlade Avdulaha Hotija. Jer njena parlamentarna većina zavisi od srpske liste. Prema rečima novinara… »

„Ako Srpska lista napusti institucije pada vlada“

Vesti online pre 7 dana
Prištinski politikolog i analitičar Ramuš Tahiri kaže da bi u slučaju da Srpske lista napusti kosovske institucije, kako je najavila ukoliko ne bude formirana Zajednica srpskih opština, mogla da padne vlada u Prištini. Tahiri, savetnik bivše… »

'Srpska lista' preti, štetu ne procenjuje

Slobodna Evropa pre 7 dana
Pretnja političkih predstavnika Srba sa Kosova da će napustiti centralne i lokalne institucije ukoliko se ne formira Zajednica opština sa srpskom većinom može da posluži kao vid pritiska i ucene na Vladu Kosova, imajući u vidu da je krhka, ocenjuje… »

Srpska lista Lajčaku: Implementacija sporazuma o ZSO put ka izgradnji poverenja

RTS pre 6 dana
Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić izjavio je nakon sastanka delegacije Srpske liste sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom da je implementacija Zajednice srpskih opština put ka… »

Delegacija Srpske liste sa Lajčakom: Formiranje Zajednice srpskih opština bitno za opstanak Srba na KiM

Kurir pre 6 dana
PRIŠTINA - Delegacija Srpske liste istakla je danas tokom sastanka sa izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom da je formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO) od vitalnog značaja za opstanak srpskog naroda na Kosovu. Sastanku su prisustvovali… »

Tahiri: Ako Srpska lista napusti institucije - pada vlada

B92 pre 6 dana
Prištinski politikolog i analitičar Ramuš Tahiri kaže da bi u slučaju da Srpske lista napusti kosovske institucije mogla da padne vlada u Prišitni. Srpska lista je to najavila ukoliko ne bude formirana Zajednica srpskih opština. Tahiri, savetnik… »

Miloš Vučević: Sastav nove Vlade Srbije u ponedeljak ili utorak

Kurir pre 6 dana
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da nema problem sa time da se pohvali da je jedini gradonačelnik ovog grada koji je biran na tu funkciju tri puta uzastopno. On je najavio da ćemo već u ponedeljak ili utorak videti… »

Miloš Vučević: Sastav nove Vlade Srbije u ponedeljak ili utorak

Mondo pre 6 dana
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da nema problem sa time da se pohvali da je jedini gradonačelnik ovog grada koji je biran na tu funkciju tri puta uzastopno. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da nema… »

Vučević: Sastav nove Vlade Srbije u ponedeljak ili utorak

Alo pre 6 dana
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da nema problem sa time da se pohvali da je jedini gradonačelnik ovog grada koji je biran na tu funkciju tri puta uzastopno. On je najavio da ćemo već u ponedeljak ili utorak videti sastav… »

Vesti dana »