Sudan

Dete sa druge planete! Dušan ima četiri godine, dolazi iz Beograda i shvatićete zašto ga zovu genije (video)

Srbija danas 29.03.2021
Na društvenim mrežama možemo da vidimo razne video snimke i zaista je potrebno biti drugačiji da bi oduševio korisnike. Dušan Marković, mališan od samo četiri godine, je upravo to. Drugačiji. Na početku snimka, on se predstavio, a onda je… »

Sudan je uspeo: Posle devet godina ide na Kup afričkih nacija! Južna Afrika ispala

Mozzart sport 28.03.2021
Rasplet u kvalifikacionoj grupi C. Lopta se ponovo kotrljala na afričkom kontinentu, gde je uoči šestog kola kvalifikacija za Kup Nacija sve bilo rešeno u grupama A i J. Dakle, Tunis i Ekvatorijalna Gvineja, kao i Mali i Gvineja su i pre mečeva… »

Arapska država napušta sistem šerijata: Postignut dogovor, postaju sekularna demokratska zemlja

Srbija danas 28.03.2021
Ovim su okončani višedecenijski sukobi u zemlji. Sudanska vlada danas je potpisala dokument koji utire put konačnom mirovnom sporazumu sa velikom pobunjeničkom grupom, garantujući slobodu bogosluženja za sve i odvajanje religije od države. Ovo… »

Sudan i Južna Afrika u klinču za mesto na Afričkom kupu nacija

Mozzart sport 28.03.2021
Dvoboj u Kartumu odlučujuć u sklopu poslednjeg kola Grupe C, Bafani Bafani odgovara i remi. Drama u Grupi C kvalifikacija za šampionat Afrike dostiže vrhunac. Krucijalna bitka vodiće se danas u Kartumu, gde će Sudan da dočeka Južnu Afriku. Drugi… »

SAD osigurao 1,15 milijardi dolara za Sudan

Al Jazeera 27.03.2021
Washington je pohvalilo prelaznu civilnu vladu Sudana zbog pokretanja reformi koje će vratiti ekonomsku stabilnost. Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država je objavilo kako je osiguralo finansijska sredstva od 1,15 milijardi dolara kako bi… »

EU uvela sankcije Kini, Peking odmah odgovorio

Politika 22.03.2021
BRISEL - Savet EU doneo je odluku da uvede sankcije protiv 11 osoba i jednog entiteta odgovornih za ozbiljna kršenja ljudskih prava u šest zemlja širom sveta. Gotovo istovremeno, Kina je svojim restriktivnim merama odgovorila na sankcije EU koje se… »

EU uvela sankcije Kini, Peking odgovorio

Sputnik 22.03.2021
Savet EU doneo je odluku da uvede sankcije protiv 11 osoba i jednog entiteta odgovornih za ozbiljna kršenja ljudskih prava u šest zemlja širom sveta. Gotovo istovremeno, Kina je svojim restriktivnim merama odgovorila na sankcije EU, koje se pored Kine… »

Evropska unija uvela nove sankcije Kini, Peking odmah odgovorio: EU ocenila potez Kine kao neprihvatljiv!

Mondo 22.03.2021
Savet EU doneo je odluku da uvede sankcije protiv 11 osoba i jednog entiteta odgovornih za ozbiljna kršenja ljudskih prava u šest zemlja širom sveta. Savet EU doneo je odluku da uvede sankcije protiv 11 osoba i jednog entiteta odgovornih za ozbiljna… »

Peking nikome ne ostaje dužan: EU uvela sankcije Kini, usledio brutalan odgovor

Srbija danas 22.03.2021
Šef diplomatije Žosep Borelj naveo na šta su restriktivne mere usmerene. Savet EU doneo je odluku da uvede sankcije protiv 11 osoba i jednog entiteta odgovornih za ozbiljna kršenja ljudskih prava u šest zemlja širom sveta. Gotovo istovremeno, Kina… »

EU uvela sankcije Kini, Peking odgovorio

RTV 22.03.2021
BRISEL - Savet EU doneo je odluku da uvede sankcije protiv 11 osoba i jednog entiteta odgovornih za ozbiljna kršenja ljudskih prava u šest zemlja širom sveta. Gotovo istovremeno, Kina je svojim restriktivnim merama odgovorila na sankcije EU koje se… »

Vesti dana »

Samit brdo-brioni: Vučić boravi u Republici Sloveniji (foto)

Večernje novosti pre 23 minutajoš 25 povezanih

Počela sjednica vlada Srbije i Republike Srpske u Istočnom Sarajevu

Slobodna Evropa pre 59 minutajoš 13 povezanih

No1e - 321!

Sportske.net pre 29 minutajoš 13 povezanih