Sudan

Ruska predvodnica stigla u afriku: Moćna fregata Admiral Grigorovič uplovila u sudansku luku! Ovo su Putinovi planovi!

Kurir 28.02.2021
Ruski ratni brod, fregata "Admiral Grigorovič", uplovila je u sudansku luku u kojoj Rusija planira da izgradi pomorsku bazu, javila je danas ruska novinska agencija Interfaks, pozivajući se na saopštenje ruske flote. To je prvi ruski ratni brod koji je… »

Ruski ratni brod uplovio u sudansku luku

Vesti online 28.02.2021
Ruski ratni brod, fregata “Admiral Grigorovič”, uplovila je u sudansku luku u kojoj Rusija planira da izgradi pomorsku bazu, javila je agencija “Interfaks”, pozivajući se na saopštenje ruske flote. To je prvi ruski ratni brod koji je ušao u… »

Rusija će tu graditi bazu: Fregata "Admiral Grigorovič", uplovila u sudansku luku

Večernje novosti 28.02.2021
RUSKI ratni brod, fregata "Admiral Grigorovič", uplovila je u sudansku luku u kojoj Rusija planira da izgradi pomorsku bazu, javila je danas ruska novinska agencija Interfaks, pozivajući se na saopštenje ruske flote. To je prvi ruski ratni brod koji je… »

Prvi put u savremenoj istoriji: Ruski ratni brod uplovio u važnu luku, država ima velike planove

Srbija danas 28.02.2021
Vladimir Putin prošle godine dao zvanično odobrenje. Ruski ratni brod, fregata "Admiral Grigorovič", uplovila je u sudansku luku u kojoj Rusija planira da izgradi pomorsku bazu, javila je danas ruska novinska agencija Interfaks, pozivajući se na… »

Fregata "Admiral Grigorovič" uplovila u sudansku luku

RTS 28.02.2021
Ruski ratni brod, fregata "Admiral Grigorovič", uplovila je u sudansku luku u kojoj Rusija planira da izgradi pomorsku bazu, javila je agencija "Interfaks", pozivajući se na saopštenje ruske flote. To je prvi ruski ratni brod koji je ušao u luku… »

Nagla devalvacija valute, zaustaviti nebitan uvoz

B92 21.02.2021
Sudan -- Ministar finansija Sudana Djibril Ibrahim rekao je da su preduzete mere da se zaustave "nebitni uvozi" pre današnje nagle devalvacije valute. Vlada očekuje da će devalvacijom stabilizovati devizni kurs i privući strani kapital i investicije… »

Korona obustavlja ratne sukobe? Zatraženo primirije zbog pandemije

Pravda 17.02.2021
Šef britanske diplomatije Dominik Rab najavio je da će na današnjoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija zatražiti usvajanje rezolucije kojom se traži uspostavljanje prekida vatre na svim područjima sukoba u svetu, kako bi se omogućila… »

Primirije zbog korone

RTV 17.02.2021
NJUJORK - Šef britanske diplomatije Dominik Rab najavio je da će na današnjoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija zatražiti usvajanje rezolucije kojom se traži uspostavljanje prekida vatre na svim područjima sukoba u svetu, kako bi se… »

"Potpisali smo ugovor preko interneta, i odmah raskinuli" Čuveni srpski trener za Blic o prevari velikana: Nisu ispoštovali…

Blic sport 16.02.2021
Činilo se da je iskusni stručnjak na pragu novog angažmana, ugovor je čak bio i potpisan - ali ništa. je potpisao ugovor sa viceprvakom Sudana Al Merihom, ali je isti poništen pošto afrički klub nije ispunio već prve dogovorene stavke. Reč je o… »

Novi klub posle godinu dana: Miodrag Ješić odlazi u Sudan

Srbija danas 15.02.2021
Treniraće Al Merih. Nekadašnji igrač i trener Partizana u dva navrata Miodrag Ješić ima novi klub pošto će ponovo otići na afrički kontinent, tačnije u Sudan gde će preuzeti ekipu Al Meriha. Ovaj klub je jedan od najstarijih u Africi, osnovan… »

Vesti dana »

UŽIVO Policijski čas do 14. maja; Novi crni rekord

B92 pre 10 minutajoš 54 povezane

SZO odobrila vakcinu Sinofarm za hitnu upotrebu

Politika pre 3 minutajoš 17 povezanih

Dončić: Moram da prestanem sa tim

B92 pre 1 satjoš 17 povezanih