Sudan

Arapski kup u Kataru u decembru 2021.

Sport klub 19.03.2021
Izvršni odbor Svetske kuće fudbala (FIFA) odobrio je održavanje Arapskog kupa od 1. do 18. decembra ove godine u Kataru. Ovo takmičenje biće uvertira za Svetsko prvenstvo u ovoj zemlji tokom 2022. godine. Učestvovaće ukupno 22 zemlje: Katar… »

Ruski vojni ekspert upozorio: Preti nam strašno oružje, problem nije rešen

Večernje novosti 12.03.2021
KONTROLA nad biološkim oružjem u svetu ne postoji, rekao je Igor Nikulin, bivši član Komisije UN za biološko i hemijsko oružje, vojni ekspert, na konferenciji za novinare FAN-a i Patriot Media Grupe. - Nažalost, čovečanstvo se nije rešilo… »

Al-Sisi u posjeti Sudanu zbog pregovora o brani na Nilu

Al Jazeera 06.03.2021
Egipat i Sudan žele da se vrate pregovorima kako bi postigli ‘pravičan’ i ‘balansiran’ sporazum u vezi etiopske megabrane, kaže Al-Sisi. Egipatski predsjednik Abdel Fattah al-Sisi posjetio je Sudan prvi put od uklanjanja s vlasti bivšeg… »

Srušio se putnički avion nakon poletanja: Ima poginulih, tragedija u Južnom Sudanu (foto)

Večernje novosti 02.03.2021
NAJMANJE 12 osoba poginulo je u padu putničkog aviona ubrzo nakon poletanja u Južnom Sudanu, javila je agencija Anadolija. Direktor Međunarodnog aerodroma Juba Kur Kuol rekao je da se putnički avion srušio u regiji Peiri, u državi Jonglei… »

Srušio se putnički avion nedugo nakon poletanja: Mrtvi se i dalje broje, poginula oba pilota

Mondo 02.03.2021
UZrok nesreće i dalje nije poznat. UZrok nesreće i dalje nije poznat. Najmanje 12 osoba poginulo je u padu putničkog aviona ubrzo nakon poletanja u Južnom Sudanu, javila je agencija Anadolija. Direktor Međunarodnog aerodroma Juba Kur Kuol rekao je da… »

Aviona pao posle poletanja, strahuje se da su svi putnici poginuli! (foto)

Alo 02.03.2021
Najmanje 12 osoba poginulo je u padu putničkog aviona ubrzo nakon poletanja u Južnom Sudanu, javila je agencija Anadolija. Direktor Međunarodnog aerodroma Juba Kur Kuol rekao je da se putnički avion srušio u regiji Peiri, u državi Jonglei. On je… »

Južni Sudan: Srušio se putnički avion, najmanje 12 poginulih

Al Jazeera 02.03.2021
Avion kompanije South Supreme srušio se nedugo nakon polijetanja, a uzrok pada još nije poznat. Najmanje 12 osoba poginulo je u padu putničkog aviona nedugo nakon polijetanja u Južnom Sudanu. Direktor Međunarodnog aerodroma Juba Kur Kuol rekao je za… »

Situacija se zahuktava: Američki razarač za vratom ruskoj fregati - prate svaki njihov korak

Srbija danas 01.03.2021
Bio je potreban samo jedan dan da naprave ovakav potez. Američki raketni razarač "Vinston Čerčil" uplovio je u luku Port Sudan, dan nakon što je u istu stigla ruska fregata "Admiral Grigorovič", piše saudanski list "Sudani". Ratna mornarica SAD… »

Američki razarač u stopu prati rusku fregatu: Nakon "Admirala Grigoroviča" u Port Sudan uplovio i "Vinston Čerčil"

Večernje novosti 01.03.2021
AMERIČKI raketni razarač „Vinston Čerčil“ uplovio je u luku Port Sudan, dan nakon što je u istu stigla ruska fregata „Admiral Grigorovič“. Ratna mornarica SAD izvestila je da je uplovljavanje razarača u luku Port Sudan usledilo nakon posete… »

Ruska fregata uplovila u afričku luku: Spremaju se za izgradnju nove baze (video)

Pravda 28.02.2021
Ruski ratni brod, fregata "Admiral Grigorovič", uplovila je u sudansku luku u kojoj Rusija planira da izgradi pomorsku bazu, javila je agencija "Interfaks", pozivajući se na saopštenje ruske flote. To je prvi ruski ratni brod koji je ušao u luku… »

Vesti dana »

SZO odobrila vakcinu Sinofarm za hitnu upotrebu

RTV pre 9 minutajoš 28 povezanih

Opada broj novoobolelih od korona virusa širom Srbije

Sandžak haber pre 2 satajoš 17 povezanih

Dončić: Moram da prestanem sa tim

B92 pre 2 satajoš 17 povezanih