Teheran

Iran počeo obogaćivanje uranijuma do 60 odsto

Radio 021 pre 4 dana
ran je počeo obogaćivanje uranijuma do čistoće od 60 odsto u nuklearnom postrojenju Natanz, izjavio je danas predsednik iranskog parlamenta Mohamad Bager Kalibaf. To je najviši nivo obogaćivanja uranijuma ikada, prenosi agencija AP i podseća da… »

Izrael preti: "Učinićemo sve što je potrebno, Iran neće imati nuklearno oružje!" (video)

Pravda pre 4 dana
Predsedavajući iranskog parlamenta saopštio je danas da je zemlja postigla svoj cilj da proizvodi uran obogaćen na 60 odsto. Cilj je objavljen samo nekoliko dana nakon incidenta koji se dogodio na elektrodistributivnoj mreži u nuklearnom postrojenju… »

Izrael upozorio svet: "Učinićemo sve što je potrebno, Iran neće imati nuklearno oružje!"

Srbija danas pre 5 dana
Novi talas napetosti između dva ljuta rivala. Predsedavajući iranskog parlamenta saopštio je danas da je zemlja postigla svoj cilj da proizvodi uran obogaćen na 60 odsto. Cilj je objavljen samo nekoliko dana nakon incidenta koji se dogodio na… »

"Najviši nivo ikada": Iran počeo sa obogaćivanjem uranijuma do 60%

Blic pre 5 dana
Iran je počeo sa obogaćivanjem uranijuma do čistoće od 60 odsto u nuklearnom postrojenju Natanz, izjavio je danas predsednik iranskog parlamenta Mohamad Bager Kalibaf. To je najviši nivo obogaćivanja uranijuma ikada, prenosi agencija AP, i podseća… »

Iran započeo obogaćivanje uranijuma na 60%

Glas Amerike pre 5 dana
TEHERAN — Iran je u petak počeo da obogaćuje uranijum do čistoće od 60 odsto - što je najveći nivo do sada - posle napada na nuklearno postrojenje Natanc, saopštio je predsedavajući parlamenta u Teheranu, Mohamad Bagher Kalibaf. U saopštenju… »

Iran počeo sa obogaćivanjem uranijuma do 60 odsto

Politika pre 5 dana
TEHERAN – Iran je počeo sa obogaćivanjem uranijuma do čistoće od 60 odsto u nuklearnom postrojenju Natanz, izjavio je danas predsednik iranskog parlamenta Mohamad Bager Kalibaf. To je najviši nivo obogaćivanja uranijuma dosad, prenosi agencija AP… »

Crveni alarm u Vašingtonu zbog irana: Obogaćivanje uranijuma do istorijskog maksimuma, situacija kritična

Srbija danas pre 5 dana
Međunarodna agencija za atomsku energiju je ranije ove nedelje poslala svoje inspektore u Netanc. Iran je počeo sa obogaćivanjem uranijuma do čistoće od 60 odsto u nuklearnom postrojenju Netanc, izjavio je predsednik iranskog parlamenta Mohamad… »

„Počelo je“: Najviši nivo obogaćivanja uranijuma ikada u iranskom nuklearnom postrojenju

Sputnik pre 5 dana
Iran je počeo sa obogaćivanjem uranijuma do čistoće od 60 odsto u nuklearnom postrojenju Netanc, izjavio je predsednik iranskog parlamenta Mohamad Bager Kalibaf. To je najviši nivo obogaćivanja uranijuma ikada, prenosi agencija AP, i podseća da… »

Iran počeo sa obogaćivanjem uranijuma do 60 odsto

RTV pre 5 dana
TEHERAN - Iran je počeo sa obogaćivanjem uranijuma do čistoće od 60 odsto u nuklearnom postrojenju Natanz, izjavio je danas predsednik iranskog parlamenta Mohamad Bager Kalibaf. To je najviši nivo obogaćivanja uranijuma ikada, prenosi agencija AP, i… »

Iran započeo obogaćivanje uranijuma na 60 odsto, što je dosad najviši nivo

Novi magazin pre 5 dana
Iran je danas započeo obogaćivanje uranijuma do 60 odsto čistoće, nakon eksplozije u postrojenju Natanz, rekao je predsednik parlamenta Mohamad Bager Kalibaf. Ovo može izazvati porast tenzija jer su u toku pregovori o opstanku medjunarodnog sporazuma… »

Vesti dana »