Teheran

Rohani: Razgovori u Beču otvaraju novo poglavlje

Slobodna Evropa pre 5 dana
Predsednik Irana Hasan Rohani izjavio je 7. aprila da razgovori u Beču o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. otvaraju "novo poglavlje". Iranska delegacija se dan ranije sastala sa predstavnicima velikih sila, potpisnica sporazuma, kako bi… »

Iran proizveo 55 kilograma obogaćenog uranijuma

Nova pre 6 dana
Iran je proizveo 55 kilograma uranijuma obogaćenog 20 odsto, što se smatra visokim procentom, i nagovestio da može da dostigne proizvodnju od 10 kilograma mesečno, koliko je propisano zakonom usvojenim u januaru ove godine, saopštile su danas iranske… »

Iranski brod napadnut magnetnim minama, sumnja se na Izrael

Nova pre 6 dana
Iranski trgovački brod "Saviz" danas je manje oštećen u Crvenom moru eksplozijom koja je predmet istrage, saopštio je portparol Ministarstva spoljnih poslova u Teheranu Said Hatibzadeh. Eksploziju kod obale Džibutija u utorak, na brodu “Saviz”… »

Crni rekord u Iranu: Preko 20.000 novozaraženih koronom

Nova pre 5 dana
Iran je danas drugi dan uzastopno prijavio rekordan broj novih infekcija koronavirusom. U poslednih 24 sata 20.954 ljudi je dobilo pozitivan test na kovid 19. U prethodna 24 časa registrovane su 20.954 nove infekcije, a umrle su još 193 osobe… »

Teheran: Eksplozijom 'manje oštećen' teretni brod 'Saviz'; AP: To je ploveća vojna baza

Novi magazin pre 5 dana
Iranski "trgovački brod 'Saviz' " danas je "manje oštećen u Crvenom moru" eksplozijom koja je predmet istrage, saopštio je portparol Ministarstva spoljnih poslova u Teheranu, Said Hatibzadeh. Eksploziju kod obale Džibutija u utorak, na brodu "Saviz"… »

“Teretni brod ili ploveća vojna baza”: Eksplozija na Crvenom moru i “manja oštećenja”

Nedeljnik pre 5 dana
Foto: Beta (Planet Labs Inc. via AP) (Beta) – Iranski “trgovački brod ‘Saviz’ ” danas je “manje oštećen u Crvenom moru” eksplozijom koja je predmet istrage, saopštio je portparol Ministarstva spoljnih poslova u Teheranu, Said Hatibzadeh… »

U Iranu za dan 20.954 inficiranih koronavirusom

Politika pre 5 dana
TEHERAN – Iran je danas drugi dan uzastopno prijavio rekordan broj novih infekcija koronavirusom. U prethodna 24 časa registrovane su 20.954 nove infekcije, a umrle su još 193 osobe. Razbuktavanje pandemije koronavirusa u Iranu usledilo je posle… »

Razbuktavanje epidemije korone u Iranu: Skoro 21.000 novozaraženih

N1 Info pre 5 dana
Iran je drugi dan uzastopno prijavio rekordan broj novih infekcija koronavirusom - u prethodna 24 časa registrovane su 20.954 nove infekcije, a umrle su još 193 osobe. Razbuktavanje pandemije koronavirusa u Iranu usledilo je posle dvonedeljnog praznika… »

Rouhani: Razgovori u Beču otvaraju ‘novo poglavlje’

Al Jazeera pre 5 dana
Dvije grupe eksperata rade na određivanju konkretnih mjera koje trebaju poduzeti Washington i Teheran na obnovi nuklearnog sporazuma. Iranski predsjednik Hassan Rouhani izjavio je u srijedu da razgovori u Beču o oživljavanju ugroženog nuklearnog… »

Iran prijavio rekordne 20.954 nove infekcije koronavirusom

Novi magazin pre 5 dana
Iran je danas drugi dan uzastopno prijavio rekordan broj novih infekcija koronavirusom. U prethodna 24 časa registrovane su 20.954 nove infekcije, a umrle su još 193 osobe. Razbuktavanje pandemije koronavirusa u Iranu usledilo je posle dvonedeljnog… »

Vesti dana »