Tomislav Nikolić

Selaković uručio Orden predsedniku Ekvatorijalne Gvineje

RTS 10.02.2022
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, u ime predsednika Srbije, uručio je predsedniku Ekvatorijalne Gvineje Teodoru Objangu Ngemu Mbasogou Orden Republike Srbije na lenti. Selakovićevim je izjavio da naše zemlje vezuje međusobno razumevanje… »

Novi ambasador u Moskvi lečio Šešelja u Hagu i Tomu kad je štrajkovao glađu

Nova 10.02.2022
Momčilo Babić, kadar SNS koji je postavljen za novog ambasadora Srbije u Rusiji, iza sebe ima mnogo godina provedenih u srpskom zdravstvu, a deo radnog veka proveo je i kao politički funkcioner. Bio je član SPS, blizak porodici Slobodana Miloševića… »

Sahranjena Ksenija Vučić: Novinarka ispraćena na večni počinak

Blic 31.01.2022
Novinarka Ksenija Vučić, koja je preminula 29. januara u 56. godini života, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu. Kseniju Vučić na večni počinak ispratili su članovi porodice, prijatelji i brojni političari. Na čelu povorke bili su… »

(Foto): Političari odali poslednju počast Kseniji Vučić

Blic 31.01.2022
Novinarka Ksenija Vučić (56) biće sahranjena danas na Novom groblju, a on nje su došli da se oproste i političari. Na sahranu su stigli Goran Vesić, Milovan Bojić, Zoran Đorđević, Dejan Matić, Darija Kisić Tepavčević, Tomislav Nikolić… »

Tomislav Nikolić stigao na Novo groblje "Poslednji pozdrav dragoj Kseniji..." (foto)

Srbija danas 31.01.2022
Ksenija Vučić će danas biti sahranjena na Novom groblju u 14 časova. Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije stigao je na Novo groblje da uputi saučešće porodici Vučić povodom smrti prve žene Aleksandra Vučića, Ksenije Vučić. Podsetimo… »

Junaci doba zlog: Tomislav Nikolić – zamlata na tronu engleske kraljice

N1 Info 26.01.2022
Druga epizoda novog serijala "Junaci doba zlog" bavi se nekadašnjim zamenikom predsednika Srpske radikalne stranke, osnivačem Srpske napredne stranke, bivšim predsednikom Srbije i najskupljim penzionerom u ovoj zemlji. Kroz političku biografiju… »

JOKSA čak dva puta unapredio Dragicinu snaju u MUP Kragujevac!? Evo šta su pisali TOMI..

U centar 24.01.2022
Načelnik Policijske uprave Kragujevac Dejan Joksimović u čak dva navrata unapredio je Juliju Ninković, bratanicu Dragice Nikolić, suprugu bivšeg predsednika Republike Tomislava Nikolića, saznaje ekskluzivno UCentar. Kako nezvanično ali iz… »

Potraga Za matejem ista kao i 2013: Sin tadašnje savetnice predsednika Nikolića se utopio u Savi zajedno sa komšijom!

Kurir 21.01.2022
Opsežna potraga MUP Srbije za nestalim Splićaninom traje već 22. dana bez prestanka, a mnogi se sećaju da je tako bilo i sa potragom 2013. godine za A.M. (15), sinom Jasmine Mitrović Marić tadašnje savetnice predsednika Tomislava Nikolića. Sin… »

Za matejem se traga kao Za mladićem 2013. Godine: Nekadašnja savetnica predsenika Nikolića mislila da joj je sin otet, a ne…

Srbija danas 21.01.2022
Opsežna potraga MUP Srbije za nestalim Splićaninom traje već 22. dana bez prestanka, a mnogi se sećaju da je tako bilo i sa potragom 2013. godine za A.M. (15), sinom Jasmine Mitrović Marić tadašnje savetnice predsednika Tomislava Nikolića. Sin… »

Ekskluzivno! Tadić: Tomislav Nikolić i ja imali smo jednako vreme na TV! Vesić: Recite koliko ste imali opozicionih medija

Kurir 19.01.2022
Ostalo je manje od tri meseca do izbora koji se održavaju 3. aprila, a kod većine političkih stranaka još uvek nisu poznati kandidati. Opozicija je propustila šansu da pred birače izađe objedinjena, ali uprkos tome obećavaju izbornu pobedu i… »

Vesti dana »