Tomislav Nikolić

Za branje malina od 2.500 do 3.000 dinara dnevno, posao nije težak, ali niko neće da radi

Luftika 07.06.2020
Traže se radnici za branje malina, u Guči, okolini Arilja, Požege, Valjeva i Bajine Bašte, Rtarima kod Čačka, Trnavi kod Užica… Stan i hrana obezbeđeni. Dnevnica od 2.500 do 3.000 dinara, to jest oko 80.000 dinara u proseku za mesec dana rada… »

Vučićevo rešenje negativno po srpske interese i protivno Ustavu: Priprema se predaja Kosova!

Pravda 07.06.2020
Potpredsednik Pokreta Dveri Ivan Kosotić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Srbije“ i da mu za to „treba podrška… »

Kostić: Priprema se predaja Kosova

Danas 07.06.2020
Potpredsednik Pokreta Dveri Ivan Kosotić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Srbije“ i da mu za to „treba podrška… »

Alarmantno! Vučić i nova Vlada posle izbora spremaju predaju Kosova i Metohije

Pravda 07.06.2020
Predsednik Srbije insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Republike Srbije i za to mu treba podrška svih stranaka koje planira da ugura u novi saziv Skupštine Srbije. Srpski… »

Ilić: Vučićeva politika nedefinisana, opoziciji treba vođa

Nova 05.06.2020
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić kaže da je "vodio 5. oktobari zna šta je opozicija, ona ne može da dejstvuje ako ne odredi ko je vođa". "Mora da bude jedan vođa, bez obzira na sve, ako narod prihvata. Ja sam predlagao Miodraga Zeca da se sa njim… »

Odbranimo reke Stare planine kao što ih brani Ćuta pred premijerkom Srbije (video)

Luftika 31.05.2020
Jedan od lidera pokreta Odbranimo reke Stare planine, Aleksandar Jovanović Ćuta, imao je verbalni okršaj sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. Ćuta je premijerki postavio nekoliko blic pitanja o izgradnji mini-hidroelektrana u zaštićenim područjima… »

Naslednici

Morava info 31.05.2020
Piše: Miodrag Majić, Nova.rs “Da sam malo stariji, ne bih se više bavio politikom. Ja para imam dovoljno za ceo život.” Dugo sam verovao da ne postoji ništa što jasnije oslikava poimanje vlasti na ovim prostorima od citiranih reči bivšeg… »

Dveri: Nije nas stvorila DS, uticali smo na pad Tadića

Nova 30.05.2020
Transfer Dveri iz pokreta u partiju 2012. godine često se u političkim kuloarima dovodio u vezu sa tada vladajućom Demokratskom partijom i predsedničkim izborima na kojima su snage izmerili tadašnji lideri DS i SNS Boris Tadić i Tomislav Nikolić… »

Beli listići posle osam godina

Morava info 30.05.2020
Piše: Andrej Ivanji, Vreme Nakon burnih osam godina naprednjačke vlasti pojam „belih listića“ je pao u zaborav. Dovodi se pre svega u vezu sa porazom Borisa Tadića protiv Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 2012, nakon čega je usledilo… »

Beli listići

Vreme 29.05.2020
Nakon burnih osam godina naprednjačke vlasti pojam "belih listića" je pao u zaborav. Dovodi se pre svega u vezu sa porazom Borisa Tadića protiv Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 2012, nakon čega je usledilo preletanje Ivice Dačića i… »

Vesti dana »