Tomislav Nikolić

Ekološki ustanak: Pošto struja u Jovankinoj vili

Nova 26.05.2022
Elektrodistribucija Beograd ne želi da saopšti informaciju koliko građani Srbije plaćaju struju u dvema vilama na Dedinju, u Užičkoj 23 u kojoj nelegalno živi bivši predsednik Tomislav Nikolić i u “Vili Jovanke Broz” u Bulevaru Kralja… »

Vlada opredelila više od 16 mil EUR za novo postrojenje i proširenje kanalizacione mreže u Pirotu

Ekapija 25.05.2022
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović potpisao je danas ugovore za realizaciju projekta izgradnje sistema za prečišćavanje otpadnih voda, kanalizacione mreže u Pirotu i tehničku podršku… »

Momirović: Pirot dobija najsavremeniju kanalizacionu i vodovodnu infrastrukturu vrednu blizu 20 miliona evra (foto)

Srbija danas 25.05.2022
Ministar Momirović ugovor za realizaciju izgradnje za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacione mreže potpisao je sa gradonačelnikom Pirota Vladanom Vasićem, direktorom JP Vodovod i kanalizacija Pirot Zoranom Nikolićem, projekt menadžerom… »

Akademik Teodorović: Odvrtao bih sijalice ako se Brnabić i Nikolić isele iz vila

Radio 021 25.05.2022
Bio bih spreman da odvrnem sijalice i pomognem u štednji ali pod uslovom da se promoterka te ideje Ana Brnabić iseli iz vile. Tako akademik Dušan Teodorović za N1 komentariše izjavu premijerke Ane Brnabić da je ona, dok je živela u Velikoj… »

Momirović: Ako niste za Otvoreni Balkan, niste ni za EU

Danas 24.05.2022
“Otvoreni Balkan nema alternativu, integracija tržišta nema alternativu ako želimo da živimo bolje. Ovde se ne radi samo o deklarativnom nastupu već radimo na konkretnim projektima koji vode u integraciju regiona” naglasio je Tomislav Momirović… »

Teodorović o štednji: Zavrtao bih sijalice ako se Brnabić i Nikolić isele iz vila

Danas 24.05.2022
Bio bih spreman da zavrnem sijalice i pomognem u štednji ali pod uslovom da se promoterka te ideje Ana Brnabić iseli iz vile. Ne razumem zašto bi građani plaćali tako skupu vilu, struju i komunalije. Drugi uslov je da se iseli iz vile i bivši… »

Piše Ivan Mrđen: Jeste li sada srećni?

Nova 21.05.2022
Dragoljub Žarković (1951-2020) je nekoliko sedmica pre 20. maja 2012. godine i drugog kruga predsedničkih izbora, na kojima je Tomislav Nikolić pobedio Borisa Tadića, upozoravao da se tadašnji lider demokrata „igra vatrom na buretu punom… »

Politika i izbori 2012: Kako je počela decenija vlasti naprednjaka u Srbiji

Južne vesti 20.05.2022
ANDREJ ISAKOVIC Tomislav Nikolić i Boris Tadić nakon izbora 2012. koje je Nikolić dobio „Dame i gospodo novinari, postoji božija pravda." Ovu rečenicu izgovorio je, uz blagi osmeh i po koju šalu, pre tačno deceniju, 20. maja 2012. godine… »

Politika i izbori 2012: Kako je počela decenija vlasti naprednjaka u Srbiji

BBC News 20.05.2022
Tomislav Nikolić je pre tačno deceniju pobedio na izborima za predsednika Srbije i omogućio SNS-u da napravi zaokret koji je potpuno promenio političku scenu. „Dame i gospodo novinari, postoji božija pravda." Ovu rečenicu izgovorio je, uz blagi… »

Politika i izbori 2012: Kako je počela decenija vlasti naprednjaka u Srbiji

Radio 021 20.05.2022
Tomislav Nikolić je pre tačno deceniju pobedio na izborima za predsednika Srbije i omogućio SNS-u da napravi zaokret koji je potpuno promenio političku scenu. ANDREJ ISAKOVIC Tomislav Nikolić i Boris Tadić nakon izbora 2012. koje je Nikolić dobio… »

Vesti dana »