Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić doživeo saobraćajnu nesreću!

Srbija danas pre 18 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajnu nesreću. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav… »

Poznato stanje Tomislava Nikolića nakon saobraćajne nesreće

Srbija danas pre 18 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajna nesreću saznaje se. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije… »

Ko ima najduži staž u skupštinskim klupama?

Danas pre 18 dana
Na izborima se danas biraju narodni poslanici za 12. skupštinski saziv od uvođena višestranačja u Srbiji. Za poslednjih 30 godina građani Srbije često su viđali ista lica u skupštinskim klupama, neki od njih su i sada kandidovani, a pitanje je da… »

Dr Radojević: Oni koji ne misle kao SNS svrstani su u građane drugog reda

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Čačak - Predsednik GrO NS u Čačku Aleksandar Radojević, još jednom je ponovio da je bojkot izbora jedino rešenje, jer ovo nisu izbori već glasanje za jednog čoveka Aleksandra Vučića. Radojević je postavio pitanje zašto u predstojećim… »

Radojević: Zašto su dozvoljeni politički skupovi, a nije dodela diploma u Gimnaziji?

Morava info pre 22 dana
ČAČAK – Predstojeće izbore organizuje jedna stranka sa desetak satelita i još nekoliko manjinskih stranaka koje ne pripadaju istom bloku, izjavio je danas predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku Aleksandar Radojević, istovremeno… »

Tomislav Nikolić je održao datu reč

Danas pre 23 dana
Odgovor profesoru Radošu Ljušiću na tekst "SNS je zaboravio osnivače i Tomislava Nikolića" (Danas, 15. jun) Povodom teksta prof. Radoša Ljušića, objavljenog u Listu Danas od 15. juna 2020. pod naslovom „SNS je zaboravio svoje osnivače i… »

SNS je zaboravio osnivače i Tomislava Nikolića

Danas pre 23 dana
Na početku Srpske napredne stranke bilo nas je samo dvadeset Od kada je Bog stvorio svet, možda i ranije, sve što se rodilo – umrlo je, i sve što je nastalo – nestalo je. To se dešavalo svim narodima, njihovim državama, strankama, pa i njihovim… »

Reciklirane priče o dogovoru Vučića i Veroljuba Stevanovića

Danas pre 27 dana
„Pada poslednje Tomino (Tomislava Nikolića, bivšeg predsednika Sbije – prim. Z.R) uporište“, bruje pojedini beogradski mediji, uz tvrdnju da su se predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić i bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub… »

Bivši i aktuelni čelnik Kragujevca u klinču Verko optužuje: Tomin sin postavio svastiku za direktorku!

Kurir pre 28 dana
Imao sam pravo na to, narod me je za to izabrao. Ja, sa sve svojom svastikom, odgovaram narodu, šokirao je javnost Nikolić junior odgovarajući na optužbe Veroljuba Stevanovića. Radomir Nikolić, odlazeći gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg… »

Sin Tome Nikolića postavio svastiku za direktorku javnog preduzeća

Luftika pre 29 dana
Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović optužio je danas aktuelnog gradonačelnika Radomira Nikolića za nepotizam zbog zapošljavanja pašenoga pre 20 dana na mesto koordinatora u „Parking servisu“. Stevanović je na sednici Skupštine… »

Vesti dana »