Tomislav Nikolić

Jerkov: Preispitaćemo doktorate Siniše Malog, Jorgovanke Tabaković i Nebojše Stefanovića

Beta 07.05.2019
Biće preispitana sva stečena naučna zvanja Jorgovanke Tabaković, doktorata Nebojše Stefanovića, diploma Tomislava Nikolića i doktorska teza Siniše  Malog, izjavila je večeras u Dnevniku, u opozicionoj "Slobodnoj zoni"… »

Ilić otkrio šta je sa Nikolićem: On je isprepadan od Vučića, sa Dragicom se dopisuje papirićima (video)

Pravda 27.04.2019
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić otkrio je u emisiji "Dobar, loš, zao" na TV Šabac da se povremeno viđa sa bivšim predsednikom Srbije i SNS Tomislavom Nikolićem ali da je on u velikom strahu od Aleksandra Vučića. - Ne kaže ništa. Toma je… »

Nikolić upoznao kompaniju Sunlon sa mogućnostima ulaganja u srpsku poljoprivredu

RTV 24.04.2019
PEKING - Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Kinom Tomislav Nikolić obišao je kinesku kompaniju Sunlon Group, koja je kineski lider u oblasti proizvodnje, prerade i prodaje poljoprivrednih proizvoda i u… »

Nikolić i Antić sa kineskim kompanijama o projektima u Srbiji u oblasti energetike

Danas 24.04.2019
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Кinom Tomislav Nikolić i ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić razgovarali su danas sa rukovodstvom kineskih kompanija o projektima u oblasti energetike koje bi te… »

Uoči Samita "Pojas i put": Više od 20 kineskih kompanija na forumu o Srbiji

Večernje novosti 23.04.2019
Više od 20 kineskih kompanija zainteresovanih za investiranje u Srbiju u oblasti energetike, infrastrukture, saobraćaja i poljoprivrede, učestvovalo je danas na poslovnom forumu u Pekingu. Više od 20 kineskih kompanija zainteresovanih za investiranje… »

Učestvuje na forumu: Nikolić u poseti Kini od 23. do 26. aprila

Kurir 22.04.2019
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom Tomislav Nikolić učestvovaće na Drugom forumu "Pojas i put" u Pekingu od 23. do 26. aprila na poziv Nacionalne komisije za razvoj i reforme NR… »

Određene sudije za majstoricu ABA lige

B92 21.04.2019
ABA liga je potvrdila imena sudija koji će sutra u hali "Aleksandar Nikolić" deliti pravdu. Crvena zvezda je u prve dve utakmice lako pobedila na svom parketu ekipu Budućnosti, a zatim su u Podgorici izgubili dva duela i sada je preostao još… »

Građani (ni)su oprostili Tadiću

Danas 16.04.2019
Da li se nekadašnji predsednik Srbije aktivnije vraća u politički život Da damo priliku i onima koji viču „ua“, jer ovo je demokratija – poručio je bivši predsednik Republike i lider SDS Boris Tadić, nakon što se popeo na binu ispred Doma… »

Jovanović: Ko neće dijalog u parlamentu neka uzme stiropor od Tomislava Nikolića

N1 Info 16.04.2019
Poslanik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je potrebno normalizovanti atmosferu u parlamentu, izmeniti Poslovnik o radu i vratiti u najviše zakonodavno telo teme o evropskom putu Srbije i Kosova. Izvor: N1 On je… »

Dekić o razlozima napuštanja SNS: Vučić bio vitez svetla, postao je vitez mraka

N1 Info 15.04.2019
"Ja sam i sa SNS stajao na ulici 2011. kada je Tomislav Nikolić štrajkovao. Dosta je uzroka što sam ih napustio. SNS nema više politiku, već statistiku, priča se o kvotama za mitinge. Učlanio sam se 2013, a iščlanio 2017. jer se nije promenio… »

Vesti dana »