Tomislav Nikolić

Srpska napredna stranka: Koliko su se naprednjaci promenili od dolaska na vlast Mitinzi kao ogledalo promene

Radio 021 20.05.2020
Posle osam godina gotovo neprikosnovene vlasti, u vrhu SNS-a nema mnogo lica koja su najvatrenije slavila izbornu pobedu Tomislava Nikolića 2012. godine. ANDREJ ISAKOVIC/AFP/GettyImages Prva izborna radost naprednjaka - pobeda Tomislava Nikolića na… »

Srpska napredna stranka: Koliko su se naprednjaci promenili od dolaska na vlast

BBC News 20.05.2020
Posle osam godina gotovo neprikosnovene vlasti, u vrhu SNS-a nema mnogo lica koja su najvatrenije slavila izbornu pobedu Tomislava Nikolića 2012. godine. Sa slike prve velike radosti Srpske napredne stranke (SNS) i dolaska na vlast 2012, u stranačkom… »

Srpska napredna stranka: Koliko su se naprednjaci promenili od dolaska na vlast

B92 20.05.2020
Posle osam godina gotovo neprikosnovene vlasti, u vrhu SNS-a nema mnogo lica koja su najvatrenije slavila izbornu pobedu Tomislava Nikolića 2012. godine. Sa slike prve velike radosti Srpske napredne stranke (SNS) i dolaska na vlast 2012, u stranačkom… »

Matriks arhitekta Vučić

Danas 20.05.2020
Ovi izbori moraju da sahrane Vučićevu ambiciju da sebe ustoliči kao srpskog Vožda. Kao neko ko svakodnevno manifestuje simptome border-line sindroma, Vučić spaja nespojivo i otkriva radikalski arhetip sveopšte kontradikcije koji dobija potvrdu i… »

Ivan Mrđen: Sa Tadića na Vučiča

Nova 20.05.2020
Na današnji dan, 20. maja 2012. godine, u Srbiji je održan drugi krug predsedničkih izbora, na kojima je Tomislav Nikolić pobedio Borisa Tadića, posle čega je počelo sve ovo što je u međuvremenu obojicu počistilo sa političke scene. Moj… »

Igre gladi: Neslavna istorija štrajkača u srpskoj politici

Nova 20.05.2020
Štrajk glađu je jedan od metoda borbe i oblik je nenasilnog otpora kao deo političkog protesta, a u Srbiji je po svemu sudeći izgubio svaki smisao ako uzmemo u obzir da do sada ovaj vid protesta nije izvojevao nikakve velike uspehe. U modernoj srpskoj… »

Zaprašivanje muva, kapitalna portirnica, iskopavanje tela: Može li Radomir Nikolić da dosegne novo političko dno ili je sad…

Blic 19.05.2020
Radomir, sin bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, od ove godine više neće biti na čelu Kragujevca. Lokalni odbor SNS odlučio je da mu ne ukaže poverenje i stavi ga na čelo liste za lokalne izbore, ali malo koga je to zaista iznenadilo, pogotovo… »

Najmorbidnija politička intriga: Sin Tomislava Nikolića iskopao telo mrtvog čoveka da smesti partijskom kolegi iz SNS

Blic 18.05.2020
Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca, naredio je ekshumaciju preminulog štićenika Doma za smeštaj odraslih lica u Kragujevcu kako bi smestio svom partijskom kolegi iz SNS, direktoru Doma Vladici Stanojeviću, u pokušaju da dokaže da je… »

Tomin sin iskopao čoveka na veliki petak, razlog je morbidan! Radomir Nikolić krenuo očevim stopama! Topalović 21. Veka!

Kurir 18.05.2020
Verovali ili ne Gradonačelnik Kragujevca, kao šef kriznog štaba za koronavirus, naredio ekshumaciju P. P., štićenika doma na čijem je čelu njegov politički protivnik, ne bi li dokazao da je ovaj preminuo od kovida, a direktor to zataškao. U… »

Milivojević: Bojkot opozicija bila u stanju kliničke smrti do štrajka Obradovića

N1 Info 18.05.2020
Politički analitičar Cvijetin Milivojević ocenio je u Novom danu da se "bojkot opozicija definitivno u poslednje vreme krnjila". "Takozvana bojkot opozicija bila je u stanju kliničke smrti do prošle nedelje kada je Boško Obradović, slučajno… »

Vesti dana »