Tomislav Nikolić

Mediji: Tomislav Nikolić imao saobraćajni udes

Sputnik pre 20 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajnu nesreću, danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu, preneli su beogradski mediji. Nikolić se nalazio u službenom vozilu, a u udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u… »

Bivši predsednik Srbije učestvovao u udesu: Sudar kod Lapova, Tomislav Nikolić: Ništa ozbiljno, idem da glasam

Blic pre 20 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajnu nesreću, danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu. Nikolić se nalazio u službenom vozilu, a u udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru. Kako saznajemo… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću

Vesti online pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić doživeo je saobraćajnu nesreću, prenose mediji. Kako se navodi, danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio… »

Tomislav Nikolić posle sudara: “Ništa ozbiljno, idem da glasam…”

Nedeljnik pre 20 dana
Foto Profimedia Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajnu nesreću, danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu. Nikolić se nalazio u službenom vozilu, a u udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom… »

Kurir saznaje nove detalje saobraćajke tome Nikolića: Udes na naplatnoj rampi kod Lapova zbog retrovizora

Kurir pre 20 dana
Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Kako saznajemo, prilikom obezbeđivanja prolaska Nikolića, jedan… »

Nove informacije: Tomislav Nikolić oglasio se posle saobraćajne nesreće!

Mondo pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se pošto su mediji javili da je imao saobraćajnu nesreću. Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se pošto su mediji javili da je imao saobraćajnu nesreću. On je za "Novosti" kratko rekao… »

Prva izjava nakon saobraćajke: Tomislav Nikolić objasnio šta se zapravo desilo

Srbija danas pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, je oglasio pošto su svi mediji u Srbiji javili da je imao saobraćajnu nesreću. Bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, je oglasio pošto su svi mediji u Srbiji javili da je imao saobraćajnu nesreću… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću

Alo pre 20 dana
Udarno. , bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajna nesreću saznaje se. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav… »

Oglasio se Tomislav Nikolić nakon nesreće, jedva izgovorio jednu rečenicu

Alo pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, je oglasio pošto su svi mediji u Srbiji javili da je imao saobraćajnu nesreću. , je oglasio pošto su svi mediji u Srbiji javili da je imao saobraćajnu nesreću. On je rekao da nije bilo ništa ozbiljno. -… »

Vozilo MUP-a učestvovalo u nesreći, pre nadvožnjaka promenilo pravac, prešlo u suprotnu traku, a onda se začuo prasak

Alo pre 20 dana
Do nezgode je došlo na nadvožnjaku pre naplatne rampe kod uključenja za Beograd. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Kako saznaje… »

Vesti dana »