Tomislav Nikolić

Nebojša Stefanović u utorak staje za govornicu i iznosi sve dokaze o prisluškivanju Aleksandra Vučića i Tomislava…

Alo pre 22 dana
Stefanović će na konferenciji predočiti javnosti kako je tadašnji režim prisluškivao političke protivnike. Šef Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti Nebojša Stefanović izneće na konferenciji za medije u utorak 30. jula sve podatke o… »

Tadić: Vučić da pruži dokaze da su on i Nikolić prisluškivani

Insajder pre 22 dana
Bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić zatražio je danas da Aleksandar Vučić predoči dokaze da su Tomislav Nikolić i on bili prisluškivani dok su bili u opoziciji. “Pitam Vučića da li je on tom izjavom podrazumevao da je bio… »

Boško Obradović: Sedam godina kriminala i korupcije u režiji Srpske napredne stranke

Morava info pre 23 dana
ČAČAK – Povodom sedam godina vlasti SNS na republičkom i lokalnom nivou, narodni poslanik i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović održao je konferenciju za medije u Čačku, i tim povodom sumirao ovih sedam godina aktuelne vlasti na… »

Vučić: Pozvaćemo svetske institucije da provere birački spisak u Srbiji

Danas pre 25 dana
Predsednik je naveo i da ima dokaze da su njega i Tomislava Nikolića prisluškivali dok su bili u opoziciji Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pozvati predstavnike relevantnih međunarodnih institucija da dođu u Srbiju… »

Vučić: Ne kažem da je to bilo u skladu s pravom, ali postojala je legalna forma za prisluškivanje Nikolića i mene

Insajder pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom jučerašnje izjave da postoje dokazi da on i Tomislav Nikolić prisluškivani dok su bili u opoziciji, naveo da je to prisluškivanje bilo legalno. “Ne kažem da je bilo pravično i u skladu s… »

Uprkos tvrdnjama o nikad tačnijem biračkom spisku, preminuli i dalje sa pravom glasa (VIDEO)

Insajder pre 24 dana
Uoči svakih izbora otvaraju se pitanja ažuriranja biračkog spiska i eventualnog prostora za manipulacije, a tvrdnje da „glasaju i mrtve duše“ iznosili su u prethodnom periodu svi politički predstavnici, ali samo dok su bili opozicija. Tako je u… »

"Utvrdićemo ko je pratio ženu i bebu Predraga Malog. To je stvarno odvratno"

B92 pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink osudio je praćenje bratanice ministra finansija Siniše Malog i rekao da se ono trenutno istražuje. "Mi ćemo da utvrdimo ko je pratio ženu i bebu brata Siniše Malog, Predraga. To lice je sa… »

Vučić: Pozvaćemo svetske institucije da provere birački spisak u Srbiji

Novi magazin pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pozvati predstavnike relevantnih međunarodnih institucija da dođu u Srbiju "pet-šest meseci" pre održavanja izbora kako bi proverili birački spisak i utvrdili, kako je rekao, "da li… »

Vučić: Imam dokaze da su Nikolića i mene prisluškivali dok smo bili u opoziciji

N1 Info pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da raspolaže dokazima da su Tomislava Nikolića i njega prisluškivali "sve vreme" dok su bili u opoziciji. On je odbacio navode lidera Saveza za Srbiju da ih pripadnici MUP-a prate i prisluškuju… »

Vučić: Pozvaćemo svetske institucije da provere birački spisak u Srbiji

SEEbiz pre 25 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pozvati predstavnike relevantnih medjunarodnih institucija da dodju u Srbiju "pet-šest meseci" pre održavanja izbora kako bi proverili birački spisak i utvrdili, kako je… »

Vesti dana »