Tomislav Nikolić

Srbija, politika, predsednik: Od Titovog mercedesa i starih cipela do napada na novinare

Radio 021 31.05.2022
Milošević je stigao u Brozovom autu, Koštunica se zakleo u Sava Centru, Tadić je prvi poljubio zastavu, Nikoliću je bio isključen mikrofon, a prvu Vučićevu ceremoniju obeležili su sukobi. KOCA SULEJMANOVIC/AFP via Getty Images Boris Tadić i… »

Ko je sve bio na čelu Srbije? Vučić sutra polaže zakletvu za drugi mandat

Telegraf 30.05.2022
Od 1990. godine na funkciji šefa države su bili: Milošević, Milutinović, Tadić, Nikolić i Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće u utorak, 31. maja zakletvu pred poslanicima Skupštine Srbije čime počinje da mu teče drugi… »

Ko je sve bio na čelu Republike Srbije? Vučić izabran za predsednika po drugi put, sutra polaže zakletvu

Srbija danas 30.05.2022
Prvi direktni, višestranački izbori za predsednika Republike održani su 9. decembra 1990. godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće u utorak, 31. maja zakletvu pred poslanicima Skupštine Srbije čime počinje da mu teče drugi mandat… »

Ćuta će tražiti podatke o tome koliko vile u kojima su Nikolić i Brnabić troše struje

Radio 021 27.05.2022
Aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta od Elektrodistribucije Beograd zatražiti da građanima predstave račune za struju i infostan za vile koje koriste Tomislav Nikolić i Ana Brnabić. Kako se navodi u saopštenju, to su računi koje plaćaju građani… »

Ekološki ustanak: Koliko građani plaćaju struju i komunalije za Jovankinu vilu?

Novi magazin 26.05.2022
Organizacija Ekološki ustanak saopštila je danas da će, po osnovu prava na informacije od javnog značaja, zatražiti da se objave informacije koliko građani Srbije iz svog džepa plaćaju za struju i komunalije u dvema vilama u kojima "nelegalno… »

Ekološki ustanak pita Anu Brnabić: Pošto struja u Jovankinoj vili?

N1 Info 26.05.2022
Organizacija Ekološki ustanak saopštila je da će, po osnovu prava na informacije od javnog značaja, zatražiti da se objave informacije koliko građani Srbije iz svog džepa plaćaju za struju i komunalije u dvema vilama u kojima "nelegalno žive"… »

Ekološki ustanak: Ćuta će od EDB tražiti uvid u račune za struju i infostan Ane Brnabić i Tomislava Nikolića

Danas 26.05.2022
Ekološki ustanak saopštio je danas da će vođa te organizacije Aleksandar Jovanović Ćuta od Elektrodistribucije Beograd na osnovu prava na dostupnost informacije od javnog značaja zatražiti da građanima predstave račune za struju i infostan za… »

Ekološki ustanak: Pošto struja u Jovankinoj vili

Nova 26.05.2022
Elektrodistribucija Beograd ne želi da saopšti informaciju koliko građani Srbije plaćaju struju u dvema vilama na Dedinju, u Užičkoj 23 u kojoj nelegalno živi bivši predsednik Tomislav Nikolić i u “Vili Jovanke Broz” u Bulevaru Kralja… »

Vlada opredelila više od 16 mil EUR za novo postrojenje i proširenje kanalizacione mreže u Pirotu

Ekapija 25.05.2022
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović potpisao je danas ugovore za realizaciju projekta izgradnje sistema za prečišćavanje otpadnih voda, kanalizacione mreže u Pirotu i tehničku podršku… »

Momirović: Pirot dobija najsavremeniju kanalizacionu i vodovodnu infrastrukturu vrednu blizu 20 miliona evra (foto)

Srbija danas 25.05.2022
Ministar Momirović ugovor za realizaciju izgradnje za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacione mreže potpisao je sa gradonačelnikom Pirota Vladanom Vasićem, direktorom JP Vodovod i kanalizacija Pirot Zoranom Nikolićem, projekt menadžerom… »

Vesti dana »