Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić imao manju saobraćajnu nezgodu u Lapovu

Danas pre 23 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić doživeo je manju saobraćajnu nezgodu kod naplatne rampe u Lapovu, prilikom koje nije bilo povređenih. Kako agencija Beta saznaje u Policijskoj upravu u Kragujevcu, pričinjena je „minimalna“ materijalna… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nezgodu

Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kome se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. U udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru. U… »

Bivši predsednik Srbije imao saobraćajnu nezgodu

RT Kragujevac pre 23 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije oglasio se nakon objave da je imao saobraćajnu nezgodu. „Ništa ozbiljno se nije dogodilo, zakačili su nam retrovizor, idem da glasam“, rekao je Nikolić za Novosti. Nezgoda se dogodila oko 15.50 sati na… »

Tomislav Nikolić imao udes na naplatnoj rampi

Radio 021 pre 23 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić doživeo je saobraćajnu nezgodu. Udes se dogodio danas oko 15:50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu. Službeno vozilo u kojem se nalazio Nikolić kretalo se iz pravca Beograda. Na naplatnoj rampi kod Lapova… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću

Telegraf pre 23 dana
U udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. U… »

Otkriven uzrok nesreće tome Nikolića! Učestvovalo i policijsko vozilo, prešao u suprotnu traku

Srbija danas pre 23 dana
Pričinjena je materijalna šteta. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Prilikom obezbeđivanja prolaska… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću

B92 pre 22 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić doživeo je saobraćajnu nesreću. Kako se navodi Alo.rs, danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši… »

Tomislav Nikolić: Ništa ozbiljno, zakačili su nam retrovizor, idem da glasam

B92 pre 22 dana
Tomislav Nikolić oglasio se nakon objave da je imao saobraćajnu nezgodu. "Ništa ozbiljno, zakačili su nam retrivizor, idem da glasam" rekao je Nikolić za "Novosti". Nezgoda se dogodila oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu.… »

Tomislav Nikolić za "Novosti" posle saobraćajne nezgode: Ništa ozbiljno, zakačili su nam retrovizor, idem da glasam

Večernje novosti pre 23 dana
Bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, je oglasio pošto su svi mediji u Srbiji javili da je imao saobraćajnu nesreću. Bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, je oglasio pošto su svi mediji u Srbiji javili da je imao saobraćajnu nesreću… »

Toma Nikolić imao saobraćajku! U sudaru učestvovala dva vozila! Bivši predsednik Srbije žurio na glasanje

Pravda pre 23 dana
Bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić oglasio se pošto je imao saobraćajnu nesreću. On je rekao da nije bilo ništa ozbiljno. - Ništa ozbiljno, zakačili su nam retrivizor, idem da glasam - rekao nam je Nikolić koji je bio u žurbi. Danas oko… »

Vesti dana »

Još 13 preminulih od korona virusa u Srbiji

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 46 povezanih

Među obolelima najviše osoba starosne dobi od 30 do 50 godina

Niške vesti pre 2 satajoš 33 povezane

Zukorlić: Ili ozbiljan činilac vlasti ili opozicija

Dnevnik pre 3 satajoš 27 povezanih

Dačić: Pobuna u SPS-u

Slobodna Evropa pre 6 satijoš 16 povezanih