Tomislav Nikolić

Ilić: Vučić i Mihajlović glasali protiv autoputa, molio sam Nikolića da pritisne

N1 Info pre 5 dana
Lider Nove Srbije i nekadašnji ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić kaže da su Aleksandar Vučić i Zorana Mihajlović na Vladi glasali protiv autoputa i dodao da je molio Tomislava Nikolića da, kako je rekao "pritisne", pošto je sve sa… »

Nikolić primio ambasadora Bocan-Harčenka

Večernje novosti pre 5 dana
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje Srbije s Ruskom Federacijom i NR Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je danas s novim ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje… »

Tomislav Nikolić: Srbija ima tržište koje Rusija može da iskoristi za plasman svojih proizvoda

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić izjavio je danas tokom sastanka sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom da Srbija ima slobodno tržište koje Rusija može da… »

Kako se unovčio najplaćeniji srpski neradnik: Porodica Nikolić pustila "pipke" na sve strane - rade, grade i debelo…

Blic pre 6 dana
Prvo su im odlično krenuli državni poslovi, nadovezalo se netransparentno skupljanje novca za fondaciju a, kako se u poslednje vreme čuje, sada šire i privatne poslovi. Zajednički imenitelj za sve ovo je porodica Nikolić, na čelu sa bivšim… »

Studenti „1 od 5 miliona“: Mladi ne žele ovakvu državu, ne žele diktatorski režim

Danas pre 8 dana
Danas se u većini zemalja obeležava Međunarodni dan mladih, kao pokretača društva. Obeležili bismo ga i mi, samo što mladi u Srbiji već odavno nisu poželjna kategorija, navodi se u otvorenom pismu studentkinje Sofije Nedeljković. Kada kaže… »

Otkrivamo: Nikolić širi biznis, planira gradnju još jedne mini-elektrane

Blic pre 10 dana
Prostornim planom opštine Arilje predviđeno je da na reci Panjici firma "VSP Energy" Lučani, iza koje navodno stoje bivši predsednik Tomislav Nikolić i njegov najbliži saradnik Nedeljko Tenjović, pored mini-hidrocentrale koja je skoro završena… »

Otkrivamo: Nikolić širi biznis, planira gradnju još jedne mini-elektrane

Blic pre 10 dana
Prostornim planom opštine Arilje predviđeno je da na reci Panjici firma "VSP Energy" Lučani, iza koje navodno stoje bivši predsednik Tomislav Nikolić i njegov najbliži saradnik Nedeljko Tenjović, pored mini-hidrocentrale koja je skoro završena… »

Bivši predsednik u novom biznisu: Toma Nikolić bez dozvole gradi mini hidroelektranu? Prodavaće struju EPS po povlašćenoj…

Pravda pre 11 dana
Mini-hidroelektrana na Panjici za mesec dana će biti završena, a iza zvaničnog investitora "VSP Energy" navodno se krije bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegov najbliži saradnik Nedeljko Tenjović, direktor Kancelarije za saradnju sa… »

BIRODI: Vučić 2017. proveo više od osam sati u funkcionerskoj kampanji

Radio 021 pre 11 dana
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) objavio je podatke o funkcionerskoj kampanji u televizijskim dnevnicima na prethodnim parlamentranim i predsedničkim izborima. U kampanji za predsedničke izbore 2017. godine tadašnji predsednik Vlade Srbije i… »

Blic: Toma Nikolić gradi mini hidroelektranu?

Vesti online pre 12 dana
Mini-hidroelektrana na Panjici za mesec dana će biti završena, a iza zvaničnog investitora „VSP Energy“ navodno se krije bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegov najbliži saradnik Nedeljko Tenjović, direktor Kancelarije za saradnju s… »

Vesti dana »