Tomislav Nikolić

Zašto se niste odselili

Danas pre 13 dana
Gde ste bili kada ste saznali da su radikali došli na vlast?… Gde vas je zatekao pobednički govor Tomislava Nikolića, šta ste tad mislili i da li vam se ostvarilo?… Evo, na primer – meni jeste, iako u tom momentu nisam verovala sebi, svojim… »

Mihajlović: Vučić da ne napušta čelo stranke, samo sa njim SNS može biti jači

Vesti online pre 16 dana
Ministarka rudarstva i energetike i članica predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je da predsednik te stranke Aleksandar Vučić ne bi trebalo da se povlači sa te pozicije, kako je ranije najavio u više navrata. “Za… »

Mihajlović: Vučić ne bi trebalo da se povuče sa čela stranke

Danas pre 16 dana
Funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka u dosadašnjoj Vladi Zorana Mihajlović izjavila je danas danas da smatra da lider te partije Aleksandar Vučić ne bi trebalo da se povuče sa njenog čela, saopšteno je iz njenog kabineta. On je… »

Iako mu se Vučić neko vreme nije javljao, Dačić dočekao poziv – u Vladu Srbije

N1 Info pre 18 dana
Lista "Aleksandar Vučić- Zajedno možemo sve", nacionalne manjine i socijalisti nastavljaju tamo gde su stali. Nova Vlada Srbije očekuje se u avgustu. Iako se mislilo da Ivica Dačić u njoj možda neće naći mesto - to se neće dogoditi. Pitanje je… »

Naprednjački “Naslednici”: Strah i drhtanje u SNS-u između dve vlade – Analiza u novom Nedeljniku

Nedeljnik pre 18 dana
BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC Kada je 2012. godine napuštao čelo SNS-a i stranku prepustio Aleksandru Vučiću, i uz prigodne suze izgovorio ono sada već čuveno “poraslo dete, osamostalilo se”, Tomislav Nikolić nije mislio na Vučića, nego na stranku… »

Ovaj Srbin je izbegao smrtnu kaznu: Vučko osuđen za ubistvo policajca, pa pušten na slobodu posle 28 godina! Robijao i zbog…

Kurir pre 22 dana
Vučko Manojlović je najpoznatiji srpski osuđenik na smrt. Ne samo da je izbegao smrtnu kaznu, već je posle 28 godina izašao iz zatvora! Sa robije je pušten posle potpisivanja ukaza o pomilovanju tadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića 1. februara… »

Vučić godinama najavljuje odlazak sa čela stranke, najnoviji rok – do nove vlade

N1 Info pre 29 dana
Ako Aleksandar Vučić reši da do kraja godine ispuni više puta ponovljeno obećanje i ode sa kormila Srpske napredne stranke - to ne znači da će ponoviti sudbinu svog prethodnika, Tomislava Nikolića, niti da će SNS zbog te promene oslabiti… »

Izgradnja Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Pirotu počinje iduće godine

Jugmedia pre 31 dana
Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Pirotu gradiće se na ulasku u Pirot iz pravca Niša a parcela je površine 4 hektara, saopšteno je danas. Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, njegov zamenik Miloš Colić i direktor Javnog preduzeća… »

Izgradnja Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Pirotu počinje iduće godine

Danas pre 31 dana
Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Pirotu gradiće se na ulasku u Pirot iz pravca Niša a parcela je površine 4 hektara, saopšteno je danas. Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, njegov zamenik Miloš Colić i direktor Javnog preduzeća… »

Nije smiješno iako tako izgleda: Vulin je Vučićev Šešelj

Al Jazeera 03.07.2022
Prvi policajac i borac za ‘srpski svet’ svađa Srbe sa susjedima, napada Zapad, brani i kune se u Rusiju, čak ne mora da glumi da se u nečemu ne slaže sa ‘šefom’. Ko o čemu, Aleksandar Vulin, prvi policajac Srbije, o “srpskom svetu”… »

Vesti dana »