Tomislav Nikolić

Čestitke, osmesi,: Zagrljaji... Toma Nikolić i bračni par Vučić srdačno ćaskali na ceremoniji dodele vidovdanskih…

Blic 29.06.2022
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić juče je u Palati Srbije prisustvovao ceremoniji dodele vidovdanskih odlikovanja i stupanju na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Fotoreporter “Blica” zabeležio je trenutak u kojem Nikolić… »

GOP proslavio drugi rođendan uz evergrin muziku, nastupio Tomislav Manić Manda

Plus online 25.06.2022
Gradsko udruženje penzionera Pirota povodom obeležavanja dve godine od osnivanja organizovalo je veče uz evergrin muziku. U Galeriji “Čedomir Krstić” upriličeno je druženje sa veteranima pirotske kulture. O ovome je za portal Pirot Plus onlajn… »

Ceo pionir je morao napolje! Sudije gađane na parketu i htele nazad pod jednim uslovom! (video)

Mondo 06.06.2022
Mučne scene u hali "Aleksandar Nikolić" Mučne scene u hali "Aleksandar Nikolić" Potpuni haos na utakmici sezone regionalne košarke, Crvena zvezda - Partizan! Sudijska trojka Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Koljenšić napustila je teren u toku… »

On je bio prvi plaćeni ubica u Srbiji: Ubio troje nedužnih, onda krenuo na gazdu, pa osuđen na smrt! Najluđa srpska krimi…

Kurir 04.06.2022
Devedesetih je u Čačku plamteo rat između vodećih ljudi lokalnog podzemlja: Gorana Bojovića (58) sa jedne strane i Tomislava Mihailovića zvanog Toma Gibanica i Dragana Drobnjaka Dropsa (61), sa druge strane. Bojović važi za Srbina sa najdužim… »

Poznate sudije za peti meč: Zna se ko sudi derbi za titulu ABA lige

Euronews 03.06.2022
Partizan je izjednačio rezultat protiv Crvene zvezde na 2:2 u finalnoj seriji ABA lige, a takmičenje je ekspresno donelo odluku kome će pripasti teška uloga da "deli pravdu" u odlučujućem petom meču. To su: Saša Pukl (Slovenija), Tomislav Hordov… »

Piše Ivan Mrđen: Krunisanje predsednika

Nova 02.06.2022
Jedino po čemu se prekjučerašnja predstava i ispred i u zgradi iza Rosandićevih konja može smatrati legitimnom i legalnom je – datum. Privid kontinuiteta, baziran na činjenici da je 31. maja 2012. predsedničku zakletvu položio Tomislav Nikolić… »

Srbija, politika, predsednik: Od Titovog mercedesa i starih cipela do napada na novinare

Južne vesti 31.05.2022
Fonet/Milica Vučković Aleksandar Vučić polaže zakletvu 31. maja 2022. godine Istog dana kada je pre pet godina prvi put položio zakletvu za predsednika Srbije, Aleksandar Vučić je 31. maja 2022. godine ponovo stavio ruku na Ustav i Miroslavljevo… »

Toma Nikolić izašao iz ilegale: Bivši predsednik Srbije godinama tihuje, ali je danas odlučio da se pokaže, za to je…

Blic 31.05.2022
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije i aktuelni predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom, posle dugo vremena viđen je u javnosti. Iako se, od kada mu je završen predsednički mandat pre pet godina… »

Marinković: Niti su Vučić i Tadić isti, niti je Nikolić bio „engleska kraljica“

N1 Info 31.05.2022
Profesor Ustavnog prava Tanasije Marinković rekao je da je prvi mandat Aleksandra Vučić predstavljao razarajući i totalizirajući prezidencijalizam, tokom kojeg je Vučić ne samo kršio Ustav već i "ispunio uslove da bude razrešen sa funkcije zbog… »

Pevanje himne u Skupštini: Kamera snima – samo Selaković zna reči VIDEO

Nova 31.05.2022
Nakon polaganja zakletve predsednika Aleksandra Vučića, u Narodnoj skupštini usledilo je intoniranje himne koje je izazvala veliko pažnju javnosti. U ovakvim prilikama često se gleda ko zna reči himne i ko je peva, a danas su kamere zabeležile… »

Vesti dana »