Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću, nema povređenih

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je danas saobraćajnu nesreću kod Lapova. Nesreća se dogodila oko 15.50 i u njoj su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru, piše Blic i dodaje da niko nije povređen. Prema… »

Oglasio se Tomislav Nikolić posle saobraćajne nesreće

Sputnik pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se posle vesti da je imao saobraćajnu nesreću. Nikolić je rekao da nije bilo ništa ozbiljno. "Ništa ozbiljno, zakačili su nam retrivizor, idem da glasam", rekao je Nikolić koji je bio u žurbi… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću, nema povređenih

Top press pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je danas saobraćajnu nesreću kod Lapova. Nesreća se dogodila oko 15.50 i u njoj su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru, piše Blic i dodaje da niko nije povređen. Prema pisanju… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nezgodu na naplatnoj rampi u Lapovu

iKragujevac pre 20 dana
Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo MUP-a, u kom se nalazio bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. U udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću, nema povređenih

Dnevnik pre 20 dana
BEOGRAD: Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je danas saobraćajnu nesreću kod Lapova. Nesreća se dogodila oko 15.50 i u njoj su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru, piše Blic i dodaje da niko nije povređen. Prema… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nesreću!

Mondo pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je saobraćajnu nesreću, javljaju mediji. Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je saobraćajnu nesreću, javljaju mediji. Danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu dogodila se… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nezgodu

Nova pre 20 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, doživeo je saobraćajnu nezgodu na naplatnoj rampi kod Lapova. Nikolić se prevozio u kolima MUP-a, a u udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru. “Ništa ozbiljno, zakačili su nam… »

Tomislav Nikolić imao saobraćajnu nezgodu

RTS pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je saobraćajnu nezgodu oko 15.50 na naplatnoj rampi kod Lapova. Službeno vozilo u kojem se nalazio Nikolić kretalo se iz pravca Beograda. Na naplatnoj rampi kod Lapova, vozilo koje se kretalo iz suprotnog… »

Tomislav Nikolić imao lakšu saobraćajnu nezgodu

N1 Info pre 20 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić doživeo je manju saobraćajnu nezgodu kod naplatne rampe u Lapovu, prilikom koje nije bilo povređenih. Kako agencija Beta saznaje u Policijskoj upravu u Kragujevcu, pričinjena je "minimalna" materijalna… »

Bivši predsednik Srbije učestvovao u udesu: Sudar kod Lapova, Tomislav Nikolić: Ništa ozbiljno, idem da glasam

Blic pre 20 dana
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, imao je saobraćajnu nesreću, danas oko 15.50 časova na naplatnoj rampi u Lapovu. Nikolić se nalazio u službenom vozilu, a u udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru. Kako saznajemo… »

Vesti dana »