Tomislav Nikolić

BIRODI: Vučić 2017. godine proveo više od 8 sati u funkcionerskoj kampanji

Nedeljnik pre 11 dana
Foto: Tanjug Biro za društvena istraživanja (BIRODI) objavio je podatke o funkcionerskoj kampanji u televizijskim dnevnicima na prethodnim parlamentranim i predsedničkim izborima. U kampanji za predsedničke izbore 2017. godine tadašnji predsednik… »

Novine: "Koridor 11 nosiće ime po Milošu", "Profesor se udavio, niko nije hteo da mu pomogne"

B92 pre 11 dana
Na naslovnim stranama dnevne štampe od petka sledeće teme: Koridor 11, "prodaja" Budve Albancima, biznis sa mini-hidroelektranama, afera "pljačka Starog grada". Auto-put koji prolazi kroz Takovo dobiće ime po srpskom velikanu. O "ugrađivanju… »

Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenta u skladu sa zakonom, nisu tačni Šešeljevi navodi da sam prisluškivao…

Insajder pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. On je naveo da nisu tačni… »

Vučić izneo podatke kada je, po čijem nalogu i zbog čega prisluškivan: Ponosan sam što nije dokazana moja neprijateljska…

Insajder pre 19 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je de fakto, “uz određene preskoke”, 24 godine bio prisluškivan i praćen primenom različitih metoda. On je naveo da je ponosan što u zaključcima i analizama mera koje su prema njemu primenjene… »

Da li je Vučić, kao opozicionar, prisluškivao predsednika države?

N1 Info pre 19 dana
Afera o prisluškivanju sve jače odzvanja srpskom političkom scenom. Predsednik SDS Boris Tadić najavio je podnošenje krivične prijave protiv aktuelnog šefa države Aleksandra Vučića zato što ga je, kako kaže, nezakonito prisluškivao u vreme… »

Dačić otkriva detalje iz vremena kad je prisluškivan Vučić: Žestoko sam bio protiv toga!

Kurir pre 20 dana
BEOGRAD - Bivši ministar policije i aktuelni šef diplomatije Srbije Ivica Dačić potvrdio je da su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić svojevremeno bili prisluškivani, i da je, dok je radio kao ministar unutrašnjih poslova, naložio istragu. On je… »

Ivica Dačić: I Tomislav Nikolić je prisluškivan

Mondo pre 20 dana
Bivši ministar policije i aktuelni šef diplomatije Srbije Ivica Dačić potvrdio je da su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić svojevremeno bili prisluškivani, i da je, dok je radio kao ministar unutrašnjih poslova, naložio istragu. Ministar… »

Bivša zamenica ambasadora SAD: Nijedna srpska vlada nije rešila slučaj paljenja ambasade

Novi magazin pre 20 dana
Bivša zamenica ambasadora SAD u Srbiji Dženifer Braš izjavila je da je tadašnji premijer Srbije Vojislav Koštunica glavni krivac za paljenje američke ambasade nakon protesta zbog jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova 2008. u Beogradu, ali da… »

Bivša zamenica ambasadora SAD: Koštunica glavni krivac za paljenje ambasade SAD

Insajder pre 20 dana
Bivša zamenica ambasadora SAD u Srbiji Dženifer Braš izjavila je da je tadašnji premijer Srbije Vojislav Koštunica glavni krivac za paljenje američke ambasade nakon protesta zbog jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova 2008. u Beogradu, ali da… »

Upozoravao sam na zakulisne radnje i tražio sam smenu u policiji!

Alo pre 20 dana
Bivši ministar policije i aktuelni šef diplomatije Srbije Ivica Dačić potvrdio je da su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić svojevremeno bili prisluškivani, i da je, dok je radio kao ministar unutrašnjih poslova, naložio istragu. * Ivica Dačić… »

Vesti dana »