Tomislav Nikolić

Il’se skloni ili se pokloni

Danas 12.07.2019
Šta nam donosi novi Zakon o komunalnoj miliciji Donošenje novog Zakona, po kome će se Komunalna policija ubuduće zvati Komunalna milicija, sa većim ovlašćenjima od dosadašnjih, kako su predlagači ovog zakona to obrazložili, građanima Srbije… »

Dragica ostala bez tajnih humanitaraca! Pobegli glavom bez obzira otkako nije prva dama! Najviše šokira koliko iz Fondacije…

Alo 12.07.2019
Bivša prva dama Srbije Dragica Nikolić izgubila je bitku da zadrži sve one tajne humanitarce. * Fondacija "Dragica Nikolić", vodi supruga bivšeg predsednika Srbije u 2017. godine * Nije obelodanjeno ko je sve ubacivao pozamašne priloge u kasu… »

Ministar Nebojša i prljava značka

Morava info 12.07.2019
Piše: Ljubodrag Stojadinović, Peščanik Dok je stremio ka vrhu, Tomislav Nikolić je čitavo oskudno znanje, sva uverenja o sebi i bilo čemu, i poimanje razorenog vrednosnog sistema, sabrao čitajući kupusare vojvode Šešelja. Tek kad se oslobodio… »

Dragica Nikolić pukla: Donatori se razbežali od bivše prve dame! Nekad bila jača i od Đokovića i od Divca! Prošlo i…

Kurir 12.07.2019
Finansijski izveštaj za prošlu godinu otkrio četiri puta manje humanitarnih priloga nego 2017. i čak 10 puta manje nego u rekordnoj 2014. Pad počeo otkako je Tomislav Nikolić otišao s mesta šefa države. Bivša prva dama Srbije Dragica Nikolić… »

Ministar Nebojša i prljava značka

Peščanik 10.07.2019
Beograd, juli 2019, foto: Peščanik Dok je stremio ka vrhu, Tomislav Nikolić je čitavo oskudno znanje, sva uverenja o sebi i bilo čemu, i poimanje razorenog vrednosnog sistema, sabrao čitajući kupusare vojvode Šešelja. Tek kad se oslobodio… »

Privid snage SNS

Danas 09.07.2019
Prividno, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, izašli su iz demonstracija „1 od 5 miliona“, kao pobednici. Prividno, vlast izgleda jača nego ikad i u očima većine demonstranata, dok su oni kao pojedinci još nemoćniji. Izloženiji još… »

Skandal! Tomini paraziti: Nikolićev direktor zapošljava još tri pomoćnika!

Kurir 27.06.2019
Javnost Srbije ni posle dve godine ne zna šta tačno radi i koliko troši Kancelarija Nacionalnog saveta za saradnju s Kinom i Rusijom, kojim predsedava bivši šef države Tomislav Nikolić. On se, međutim, i dalje ponaša kao da je zatrpan poslom… »

Zašto u šumadijskoj političkoj javnosti procenjuju da Radomir Nikolić neće biti smenjen?

Danas 26.06.2019
Nikada se nije zamerio Vučiću Ako je suditi prema nezvaničnim najavama iz Srpske napredne stranke, funkcioner SNS, gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića – Radomir (Nikolić) konačno je “dolijao”… »

Čistka u SNS bi mogla da počne od Radomira Nikolića! Evo ko je još u igri za smenu

Pravda 21.06.2019
Čišćenje vladajuće Srpske napredne stranke od loših kadrova koji su se „odrodili od građana“ i „oštećen im je ugled“ zbog afera moglo bi, prema saznanjima Danasa, da počne od Kragujevca „sklanjanjem“ gradonačelnika tog grada Radomira… »

Čistka u SNS bi mogla da počne od Radomira Nikolića

Danas 21.06.2019
Pripreme za unutarstranačke izbore u Srpskoj naprednoj stranci Čišćenje vladajuće Srpske napredne stranke od loših kadrova koji su se „odrodili od građana“ i „oštećen im je ugled“ zbog afera moglo bi, prema saznanjima našeg lista, da… »

Vesti dana »