Tomislav Nikolić

Ko ima najduži staž u skupštinskim klupama?

Danas 21.06.2020
Na izborima se danas biraju narodni poslanici za 12. skupštinski saziv od uvođena višestranačja u Srbiji. Za poslednjih 30 godina građani Srbije često su viđali ista lica u skupštinskim klupama, neki od njih su i sada kandidovani, a pitanje je da… »

Dr Radojević: Oni koji ne misle kao SNS svrstani su u građane drugog reda

Glas Zapadne Srbije 17.06.2020
Čačak - Predsednik GrO NS u Čačku Aleksandar Radojević, još jednom je ponovio da je bojkot izbora jedino rešenje, jer ovo nisu izbori već glasanje za jednog čoveka Aleksandra Vučića. Radojević je postavio pitanje zašto u predstojećim… »

Radojević: Zašto su dozvoljeni politički skupovi, a nije dodela diploma u Gimnaziji?

Morava info 17.06.2020
ČAČAK – Predstojeće izbore organizuje jedna stranka sa desetak satelita i još nekoliko manjinskih stranaka koje ne pripadaju istom bloku, izjavio je danas predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku Aleksandar Radojević, istovremeno… »

Tomislav Nikolić je održao datu reč

Danas 16.06.2020
Odgovor profesoru Radošu Ljušiću na tekst "SNS je zaboravio osnivače i Tomislava Nikolića" (Danas, 15. jun) Povodom teksta prof. Radoša Ljušića, objavljenog u Listu Danas od 15. juna 2020. pod naslovom „SNS je zaboravio svoje osnivače i… »

SNS je zaboravio osnivače i Tomislava Nikolića

Danas 16.06.2020
Na početku Srpske napredne stranke bilo nas je samo dvadeset Od kada je Bog stvorio svet, možda i ranije, sve što se rodilo – umrlo je, i sve što je nastalo – nestalo je. To se dešavalo svim narodima, njihovim državama, strankama, pa i njihovim… »

Reciklirane priče o dogovoru Vučića i Veroljuba Stevanovića

Danas 12.06.2020
„Pada poslednje Tomino (Tomislava Nikolića, bivšeg predsednika Sbije – prim. Z.R) uporište“, bruje pojedini beogradski mediji, uz tvrdnju da su se predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić i bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub… »

Bivši i aktuelni čelnik Kragujevca u klinču Verko optužuje: Tomin sin postavio svastiku za direktorku!

Kurir 11.06.2020
Imao sam pravo na to, narod me je za to izabrao. Ja, sa sve svojom svastikom, odgovaram narodu, šokirao je javnost Nikolić junior odgovarajući na optužbe Veroljuba Stevanovića. Radomir Nikolić, odlazeći gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg… »

Sin Tome Nikolića postavio svastiku za direktorku javnog preduzeća

Luftika 10.06.2020
Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović optužio je danas aktuelnog gradonačelnika Radomira Nikolića za nepotizam zbog zapošljavanja pašenoga pre 20 dana na mesto koordinatora u „Parking servisu“. Stevanović je na sednici Skupštine… »

I dalje strateški partneri: Tomislav Nikolić dobio pismo zahvalnosti predsednika Kine

Večernje novosti 08.06.2020
Predsednik Kine u pismu Nikoliću ponovo je istakao da su dve zemlje sveobuhvatni strateški partneri, da on poklanja veliku pažnju razvoju kinesko-srpskih odnosa, visoko ceni obostrano lično prijateljstvo. Predsednik Kine Si Đinping uputio je… »

Si Đinping zahvalio Nikoliću na razvoju kinesko-srpskih odnosa

Danas 08.06.2020
Kina i Srbija su sveobuhvatni strateški partneri i kineski predsednik poklanja veliku pažnju razvoju kinesko-srpskih odnosa, navodi se u pismu koji je predsednik Kine Si Đinping uputio predsedniku Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom… »

Vesti dana »

Sukob demonstranata i policije nakon Lukašenkove pobede

Vesti online pre 4 satajoš 7 povezanih

Stanković posle utakmice u dresu Odža (FOTO)

Vesti online pre 4 satajoš 5 povezanih

Na današnji dan, 10. avgust

B92 pre 1 satjoš 1 povezana