Tomislav Nikolić

Dragica Nikolić pukla: Donatori se razbežali od bivše prve dame! Nekad bila jača i od Đokovića i od Divca! Prošlo i…

Kurir 12.07.2019
Finansijski izveštaj za prošlu godinu otkrio četiri puta manje humanitarnih priloga nego 2017. i čak 10 puta manje nego u rekordnoj 2014. Pad počeo otkako je Tomislav Nikolić otišao s mesta šefa države. Bivša prva dama Srbije Dragica Nikolić… »

Ministar Nebojša i prljava značka

Peščanik 10.07.2019
Beograd, juli 2019, foto: Peščanik Dok je stremio ka vrhu, Tomislav Nikolić je čitavo oskudno znanje, sva uverenja o sebi i bilo čemu, i poimanje razorenog vrednosnog sistema, sabrao čitajući kupusare vojvode Šešelja. Tek kad se oslobodio… »

Privid snage SNS

Danas 09.07.2019
Prividno, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, izašli su iz demonstracija „1 od 5 miliona“, kao pobednici. Prividno, vlast izgleda jača nego ikad i u očima većine demonstranata, dok su oni kao pojedinci još nemoćniji. Izloženiji još… »

Skandal! Tomini paraziti: Nikolićev direktor zapošljava još tri pomoćnika!

Kurir 27.06.2019
Javnost Srbije ni posle dve godine ne zna šta tačno radi i koliko troši Kancelarija Nacionalnog saveta za saradnju s Kinom i Rusijom, kojim predsedava bivši šef države Tomislav Nikolić. On se, međutim, i dalje ponaša kao da je zatrpan poslom… »

Zašto u šumadijskoj političkoj javnosti procenjuju da Radomir Nikolić neće biti smenjen?

Danas 26.06.2019
Nikada se nije zamerio Vučiću Ako je suditi prema nezvaničnim najavama iz Srpske napredne stranke, funkcioner SNS, gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića – Radomir (Nikolić) konačno je “dolijao”… »

Čistka u SNS bi mogla da počne od Radomira Nikolića! Evo ko je još u igri za smenu

Pravda 21.06.2019
Čišćenje vladajuće Srpske napredne stranke od loših kadrova koji su se „odrodili od građana“ i „oštećen im je ugled“ zbog afera moglo bi, prema saznanjima Danasa, da počne od Kragujevca „sklanjanjem“ gradonačelnika tog grada Radomira… »

Čistka u SNS bi mogla da počne od Radomira Nikolića

Danas 21.06.2019
Pripreme za unutarstranačke izbore u Srpskoj naprednoj stranci Čišćenje vladajuće Srpske napredne stranke od loših kadrova koji su se „odrodili od građana“ i „oštećen im je ugled“ zbog afera moglo bi, prema saznanjima našeg lista, da… »

Izabrani književni narod

Peščanik 17.06.2019
Knez Mihajlova ulica u Begradu: Predrag Trokicić Slavni francuski pisac ponovio je pustolovinu sada već uveliko neslavnog Nikolić Tomislava koji je zhizneradostno poleteo ka Sv. Ocu, pa se ipak nije ukazao u Vatikanu. Samo što je u Vladinom avionu po… »

Rođendanska čestitka tomislava Nikolića Si Đinpingu: Želim Vam sve najlepše što se može poželeti

Kurir 15.06.2019
Predsednik Nacionalnog saveta Srbije za koordinaciju saradnje s Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić čestitao je danas rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu. "Povodom Vašeg rođendana želim Vam sve najbolje što se može poželeti prijatelju s kojim… »

Bakić odgovorio Vučiću na poziv da odabere vreme i mesto susreta

BizLife 14.06.2019
Foto: YT/Screenshot Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je u četvrtak opozicione lidere Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i sociologa Jovu Bakića da odrede vreme i mesto njihovog susreta. Bakić je na poziv odgovorio na… »

Vesti dana »