Tomislav Nikolić

I dalje strateški partneri: Tomislav Nikolić dobio pismo zahvalnosti predsednika Kine

Večernje novosti 08.06.2020
Predsednik Kine u pismu Nikoliću ponovo je istakao da su dve zemlje sveobuhvatni strateški partneri, da on poklanja veliku pažnju razvoju kinesko-srpskih odnosa, visoko ceni obostrano lično prijateljstvo. Predsednik Kine Si Đinping uputio je… »

Si Đinping zahvalio Nikoliću na razvoju kinesko-srpskih odnosa

Danas 08.06.2020
Kina i Srbija su sveobuhvatni strateški partneri i kineski predsednik poklanja veliku pažnju razvoju kinesko-srpskih odnosa, navodi se u pismu koji je predsednik Kine Si Đinping uputio predsedniku Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom… »

Podrška Si Đinpinga Nacionalnom savetu za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom

RTV 08.06.2020
BEOGRAD - Kina i Srbija su sveobuhvatni strateški partneri i kineski predsednik poklanja veliku pažnju razvoju kinesko-srpskih odnosa, navodi se u pismu koji je predsednik Kine Si Đinping uputio predsedniku Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje… »

Nikolić dobio pismo zahvalnosti predsednika Kine

RTS 08.06.2020
Predsednik Kine Si Đinping uputio je predsedniku Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje s Ruskom Federacijom i Kinom Tomislavu Nikoliću pismo zahvalnosti povodom njegove čestitke u vezi sa održanim Trećim zasedanjem 13. Svekineskog narodnog… »

Vučićevo rešenje negativno po srpske interese i protivno Ustavu: Priprema se predaja Kosova!

Pravda 07.06.2020
Potpredsednik Pokreta Dveri Ivan Kosotić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Srbije“ i da mu za to „treba podrška… »

Kostić: Priprema se predaja Kosova

Danas 07.06.2020
Potpredsednik Pokreta Dveri Ivan Kosotić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Srbije“ i da mu za to „treba podrška… »

Alarmantno! Vučić i nova Vlada posle izbora spremaju predaju Kosova i Metohije

Pravda 07.06.2020
Predsednik Srbije insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Republike Srbije i za to mu treba podrška svih stranaka koje planira da ugura u novi saziv Skupštine Srbije. Srpski… »

Za branje malina od 2.500 do 3.000 dinara dnevno, posao nije težak, ali niko neće da radi

Luftika 07.06.2020
Traže se radnici za branje malina, u Guči, okolini Arilja, Požege, Valjeva i Bajine Bašte, Rtarima kod Čačka, Trnavi kod Užica… Stan i hrana obezbeđeni. Dnevnica od 2.500 do 3.000 dinara, to jest oko 80.000 dinara u proseku za mesec dana rada… »

Ilić: Vučićeva politika nedefinisana, opoziciji treba vođa

Nova 05.06.2020
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić kaže da je "vodio 5. oktobari zna šta je opozicija, ona ne može da dejstvuje ako ne odredi ko je vođa". "Mora da bude jedan vođa, bez obzira na sve, ako narod prihvata. Ja sam predlagao Miodraga Zeca da se sa njim… »

Odbranimo reke Stare planine kao što ih brani Ćuta pred premijerkom Srbije (video)

Luftika 31.05.2020
Jedan od lidera pokreta Odbranimo reke Stare planine, Aleksandar Jovanović Ćuta, imao je verbalni okršaj sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. Ćuta je premijerki postavio nekoliko blic pitanja o izgradnji mini-hidroelektrana u zaštićenim područjima… »

Vesti dana »