Tomislav Nikolić

Za njihovu decu: Naprednjačke političke dinastije

Nova pre 3 dana
Da u našoj državi mogo toga ide po rodbinskoj liniji, kao i da na to nije imuna ni Skupština Srbije, dokaz su deca srpskih poličara koja su se vrlo rano domogla visokih državnih funkcija. Osim Krkobabića, koji su sinonim za nepotizam u Srbiji, kad… »

Čitaoci izglasali – Mažić najbolji srpski sudija ikada

Nova pre 4 dana
Fudbalska Srbija je i dalje iznenađena činjenicom da je najbolji srpski arbitar Milorad Mažić odlučio da okonča karijeru i preseli se iz Kine, gde je radio poslednjih godina, na Kipar gde će edukovati sudije pri Fudbalskom savezu te zemlje. Pre tri… »

Vučić prelomio: Brnabić ostaje premijerka!

Pravda pre 7 dana
Posle mnogo priča i kombinacija Srbija će dobiti starog - novog premijera. Odnosno premijerku. Ana Brnabić, koja do pre nekoliko meseci nije imala nikakve šanse da ostane na mestu predsednice vlade, ipak će ostati na toj funkciji, saznaje… »

Dokle neistine o Tomislavu Nikoliću?

Danas pre 14 dana
Poštovana/i, Obraćam vam se kao građanin Srbije. Dana 24. jula 2020. objavili ste moje reagovanje na navode vaših sagovornika profesora Vesne Rakić Vodinelić i analitičara Dejana Bursaća, koji su, u tekstu „Tomislav Nikolić nastupa kao savetnik… »

Slepo verovanje jednoj izjavi

Danas pre 18 dana
Odgovor Nedeljku Tenjoviću, saradniku Tomislava Nikolića Gospodin Nedeljko Tenjović ocenjuje u reagovanju na tekst o pojavi Tomislava Nikolića na Andrićevom vencu – kako Danas nije sačekao odgovor na postavljeno pitanje koje mu je naš list uputio… »

Negativno pisanje o Tomislavu Nikoliću

Danas pre 18 dana
Poštovana/i, Dana 22. jula 2020. u 13.31 časova uputili ste na imejl adrese: nedeljko.tenjovic@knsrk.gov.rs; kancelarija@knsrk.gov.rs, pitanja sledeće sadržine: CITAT „Poštovani, Da li možemo da dobijemo odgovor na pitanje da li su istiniti navodi… »

Novi veliki skandal trese Srbiju: Obradović otkrio koje sudije Ustavnog suda su članovi SNS!

Pravda pre 19 dana
- Najmanje troje članova Ustavnog suda Srbije su članovi SNS. Od njih se ne može očekivati da sude po Ustavu i zakonima i svi će biti lustrirani, jer sudije ne mogu biti članovi političkih stranaka. Ostalih 10 sudija USS hitno treba da dokažu da i… »

Nikolić nastupa kao savetnik Vučića

Danas pre 20 dana
Sagovornici Danasa o razlozima posete Predsedništvu osnivača SNS u danu konsultacija o novoj vladi na Andrićevom vencu Vest da se u prostorijama koje danas naseljava Aleksandar Vučić pojavio raniji stanar Tomislav Nikolić u vreme „privatnih… »

Davljenje Srbije kosovskim čvorom

Danas pre 21 dan
Autorski tekst člana Srpske akademije nauka i umetnosti o rešavanju pitanja južne srpske pokrajine Oktobra, 2015. godine, akademik Vladimir Kostić, predsednik SANU, u intervjuu Radio Beogradu hrabro je izneo svoj stav o Kosovu. „Neko ovom narodu… »

O čemu su razgovarali Nikolić i Vučić?

B92 pre 21 dan
Imao sam otvoren i prijateljski razgovor sa Aleksandrom Vučićem, koji je ranije ugovoren i koji zaista nema nikakve veze sa pregovorima oko sastava nove vlade. Ovo je za medije, dan nakon sastanka izjavio Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije i… »

Vesti dana »