Tomislav Nikolić

Rekonstrukcija najstarijeg pešačkog mosta: Ogradu sa Ćivtine ćuprije nadležni u Skupštini grada Kragujevac prodali u…

Kurir pre 6 dana
Prilikom rekonstrukcije najstarijeg pešačkog mosta „Ćivtina ćuprija“ nadležni iz Skupštine grada Kragujevac, na čijem čelu se nalazi Radomir Nikolić, sin bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, odneli su staru ogradu dugu 70-ak metara i… »

Tomislav Nikolić primio pismo kineskog predsednika

Večernje novosti pre 6 dana
Tomislav Nikolić, razgovarao je sa otpravnikom poslova ambasade Kine, Tianom, koji mu je uručio pismo predsednika NR Kine Si Đinpinga. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, Tomislav Nikolić, razgovarao je sa… »

Priča se da je nestao, ne pojavljuje se pred kamerama, a danas je zapalio javnost!

Alo pre 6 dana
Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom izdao saopštenje. * Bivši šef države i dalje radi punom parom * Nikolić je danas primio pismo predsednika NR Kine Si Đinpinga * Kina mnogo pomaže Srbiji na njenom putu razvoja Predsednik… »

Predsednik Kine pisao Tomislavu Nikoliću

Sputnik pre 6 dana
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je sa otpravnikom poslova Ambasade Kine Tijan Jišuom, koji mu je uručio pismo predsednika NR Kine Si Đinpinga. Predsednik Kine je u pismu poručio da… »

Nikoliću uručeno pismo predsednika NR Kine Si Đinpinga

Telegraf pre 6 dana
Predsednik Kine je u pismu poručio da je Nikolić, za vreme mandata predsednika imao važan doprinos u uspostavljanju i razvoju strateskog partnerstva Kine i Srbije. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, Tomislav… »

Il’se skloni ili se pokloni

Danas pre 9 dana
Šta nam donosi novi Zakon o komunalnoj miliciji Donošenje novog Zakona, po kome će se Komunalna policija ubuduće zvati Komunalna milicija, sa većim ovlašćenjima od dosadašnjih, kako su predlagači ovog zakona to obrazložili, građanima Srbije… »

Dragica ostala bez tajnih humanitaraca! Pobegli glavom bez obzira otkako nije prva dama! Najviše šokira koliko iz Fondacije…

Alo pre 9 dana
Bivša prva dama Srbije Dragica Nikolić izgubila je bitku da zadrži sve one tajne humanitarce. * Fondacija "Dragica Nikolić", vodi supruga bivšeg predsednika Srbije u 2017. godine * Nije obelodanjeno ko je sve ubacivao pozamašne priloge u kasu… »

Ministar Nebojša i prljava značka

Morava info pre 10 dana
Piše: Ljubodrag Stojadinović, Peščanik Dok je stremio ka vrhu, Tomislav Nikolić je čitavo oskudno znanje, sva uverenja o sebi i bilo čemu, i poimanje razorenog vrednosnog sistema, sabrao čitajući kupusare vojvode Šešelja. Tek kad se oslobodio… »

Dragica Nikolić pukla: Donatori se razbežali od bivše prve dame! Nekad bila jača i od Đokovića i od Divca! Prošlo i…

Kurir pre 10 dana
Finansijski izveštaj za prošlu godinu otkrio četiri puta manje humanitarnih priloga nego 2017. i čak 10 puta manje nego u rekordnoj 2014. Pad počeo otkako je Tomislav Nikolić otišao s mesta šefa države. Bivša prva dama Srbije Dragica Nikolić… »

Ministar Nebojša i prljava značka

Peščanik pre 12 dana
Beograd, juli 2019, foto: Peščanik Dok je stremio ka vrhu, Tomislav Nikolić je čitavo oskudno znanje, sva uverenja o sebi i bilo čemu, i poimanje razorenog vrednosnog sistema, sabrao čitajući kupusare vojvode Šešelja. Tek kad se oslobodio… »

Vesti dana »

Harčenko predao akreditive Vučiću

RTV pre 14 minutajoš 12 povezanih

Intervju Đorđević: Gazde će morati da osiguraju radnike

Večernje novosti pre 2 satajoš 9 povezanih

Zvezda vratila Degeneka

Večernje novosti pre 45 minutajoš 8 povezanih