Tomislav Nikolić

Tihe senke šefa države

Politika pre 3 sata
Aleksandar Vučić i Boris Tadić veruju „kobrama”, Tomislav Nikolić se uzdao u MUP, a Slobodan Milošević u generala Sentu. Posle burne subote 10. avgusta, kada je ispred Predsedništva Srbije došlo do fizičkog kontakta između pojedinih… »

Predsednik Vučić sa najcitiranijim srpskim naučnikom Stojanom Radenovićem u Predsedništvu

Studio B pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće u subotu profesora Stojana Radenovića, jednog od najcitiranijih matematičara sveta, za koga je predsednik Srbije nedavno rekao da će dati sve od sebe da se ponovo vrati na Univerzitet u Beograd i da… »

Novi udarac najplaćenijeg neradnika: Tomislav Nikolić nas košta kao kralj, tražio milion za novu tendu da ga štiti od…

Blic pre 3 dana
Tomislav Nikolić, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Rusijom i Kinom, ne samo što je zaposeo predsedničku rezidenciju u Užićkoj 23, već traži i da mu se postavi tenda kako bi u debelom ladu uživao na Dedinju, što će građane Srbije… »

Srpski sindrom močvare

Danas pre 4 dana
Kada je Tomislav Nikolić 2012. godine osvojio predsednički mandat na pet godina, u vazduhu je lebdeo snažan osećaj beznađa. Činilo se da je smak sveta, ili barem početak sukoba i zaoštravanja odnosa, nadohvat ruke. Čudio sam se kako ćemo uspeti… »

Vučić o profesoru radenoviću: Daću sve od sebe da jednog od najcitiranijih matematičara u svetu vratim u Srbiju!

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će dati sve od sebe da vrati prof. Stojana Radenovića, koga je angažovao Univerzitet kralja Sauda u Saudijskoj Arabiji da za njih potpisuje naučne radove. On je, za TV Prva, rekao da mu je sada briga kako… »

Milion dinara za tendu u dvorištu vile u kojoj živi Tomislav Nikolić

Radio 021 pre 4 dana
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić traži da mu se postavi tenda u dvorištu vile, inače predsedničke rezidencije, na Dedinju, što bi građane moglo da košta 960.000 dinara. Kako piše Blic, to stoji u planu… »

Bivši savetnik predsednika Srbije nije podneo izveštaj o imovini

Nova ekonomija pre 5 dana
Agencija za borbu protiv korupcije je utvrdila da je Radoslav Pavlović, savetnik bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, povredio zakon time što nije dostavio izveštaj o imovini po prestanku funkcije. Pavlović je diplopmirani dramaturg, autor… »

Za 12 sati autoputem "Miloš Veliki" prošlo 4.100 vozila (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da je od puštanja u saobraćaj autoputa „Miloš Veliki“, 18. avgusta u u 21 čas do devet časova ujutro, ukupno za prvih 12 časova autoputem prošlo 4.100 vozila. JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da je od… »

Svečano otvoren auto-put "Miloš Veliki", Vučić kaže - put za ponos cele Srbije

N1 Info pre 8 dana
Deonica auto-puta "Miloš Veliki" od Obrenovca do Ljiga svečano je otvorena kod petlje Ljig, uz vatromet i pesmu "Igrale se delije". Prolaskom prvih automobila, u bojama zastave Srbije, kroz tunel Brančić, auto-put je pušten u saobraćaj. Izvor: N1… »

Otvoren auto-put Miloš Veliki

Nova ekonomija pre 7 dana
Deonica auto-puta "Miloš Veliki" od Obrenovca do Ljiga svečano je otvorena kod petlje Ljig, uz vatromet i pesmu "Igrale se delije". Prolaskom prvih automobila, u bojama zastave Srbije, kroz tunel Brančić, auto-put je pušten u saobraćaj. Svečanom… »

Vesti dana »