Tomislav Nikolić

Sahranjena Ksenija Vučić: Novinarka ispraćena na večni počinak

Blic 31.01.2022
Novinarka Ksenija Vučić, koja je preminula 29. januara u 56. godini života, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu. Kseniju Vučić na večni počinak ispratili su članovi porodice, prijatelji i brojni političari. Na čelu povorke bili su… »

(Foto): Političari odali poslednju počast Kseniji Vučić

Blic 31.01.2022
Novinarka Ksenija Vučić (56) biće sahranjena danas na Novom groblju, a on nje su došli da se oproste i političari. Na sahranu su stigli Goran Vesić, Milovan Bojić, Zoran Đorđević, Dejan Matić, Darija Kisić Tepavčević, Tomislav Nikolić… »

Tomislav Nikolić stigao na Novo groblje "Poslednji pozdrav dragoj Kseniji..." (foto)

Srbija danas 31.01.2022
Ksenija Vučić će danas biti sahranjena na Novom groblju u 14 časova. Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije stigao je na Novo groblje da uputi saučešće porodici Vučić povodom smrti prve žene Aleksandra Vučića, Ksenije Vučić. Podsetimo… »

Junaci doba zlog: Tomislav Nikolić – zamlata na tronu engleske kraljice

N1 Info 26.01.2022
Druga epizoda novog serijala "Junaci doba zlog" bavi se nekadašnjim zamenikom predsednika Srpske radikalne stranke, osnivačem Srpske napredne stranke, bivšim predsednikom Srbije i najskupljim penzionerom u ovoj zemlji. Kroz političku biografiju… »

JOKSA čak dva puta unapredio Dragicinu snaju u MUP Kragujevac!? Evo šta su pisali TOMI..

U centar 24.01.2022
Načelnik Policijske uprave Kragujevac Dejan Joksimović u čak dva navrata unapredio je Juliju Ninković, bratanicu Dragice Nikolić, suprugu bivšeg predsednika Republike Tomislava Nikolića, saznaje ekskluzivno UCentar. Kako nezvanično ali iz… »

Potraga Za matejem ista kao i 2013: Sin tadašnje savetnice predsednika Nikolića se utopio u Savi zajedno sa komšijom!

Kurir 21.01.2022
Opsežna potraga MUP Srbije za nestalim Splićaninom traje već 22. dana bez prestanka, a mnogi se sećaju da je tako bilo i sa potragom 2013. godine za A.M. (15), sinom Jasmine Mitrović Marić tadašnje savetnice predsednika Tomislava Nikolića. Sin… »

Za matejem se traga kao Za mladićem 2013. Godine: Nekadašnja savetnica predsenika Nikolića mislila da joj je sin otet, a ne…

Srbija danas 21.01.2022
Opsežna potraga MUP Srbije za nestalim Splićaninom traje već 22. dana bez prestanka, a mnogi se sećaju da je tako bilo i sa potragom 2013. godine za A.M. (15), sinom Jasmine Mitrović Marić tadašnje savetnice predsednika Tomislava Nikolića. Sin… »

Ekskluzivno! Tadić: Tomislav Nikolić i ja imali smo jednako vreme na TV! Vesić: Recite koliko ste imali opozicionih medija

Kurir 19.01.2022
Ostalo je manje od tri meseca do izbora koji se održavaju 3. aprila, a kod većine političkih stranaka još uvek nisu poznati kandidati. Opozicija je propustila šansu da pred birače izađe objedinjena, ali uprkos tome obećavaju izbornu pobedu i… »

Potraga za splićaninom i dalje traje Zabrinjavajuće sličnosti slučajeva Matej Periš i Andrej Marić

Alo 14.01.2022
Nestanak Hrvata podsetio je na slučaj sina (15) savetnice Tomislava Nikolića, kome se trag izgubio na Savi kod Ostružnice, a nađen je 26 dana kasnije kod Velikog Gradišta. Da li je Splićanina Mateja Periša (27) zadesila sudbina Andreja Marića… »

U Novoj godini vam želimo da dobijete ljudske diplome na pošten način

Nova 05.01.2022
Lažne diplome i doktorati visokih državnih funkcionera nije priča koja je nastala 2021. godine. Ona traje i razvija se iz godine u godinu, a nešto je na šta uvek treba podsećati. Funkcioneri Srpske napredne stranke ovu su matricu doveli do… »

Vesti dana »