Vlade Divac

Počela svečanost u Springfildu: Divac u Kući slavnih

RTS 06.09.2019
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac ovog vikenda zvanično će postati član "Kuće slavnih" u Springfildu. Prethodne noći počeo je svečani program, a Divac je simbolično obukao "narandžasti sako" i postao četvrti Srbin u "Kući slavnih", posle… »

Počela svečanost u Springfildu: Divac u Kući slavnih

RTV 06.09.2019
SPRINGFILD - Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac ovog vikenda zvanično će postati član "Kuće slavnih" u Springfildu. Prethodne noći počela je svečani program, a Divac je simbolično obukao "narandžasti sako" i postao četvrti Srbin u "Kući… »

Divac se pridružuje Medžiku, Džabaru i Vestu

Sportski žurnal 05.09.2019
Svečanost prijema Klase 2019 u kojoj je Vlade Divac počinje potpisivanjem Paninijevih kolekcionarskih sličica, a završava se u subotu dodelom prstena svakom od novih članova. Vlade Divac će se od petka 6. septrmbra i zvanično biti u Kući slavnih u… »

Divac dobio narandžasti sako: Sin Luka emotivno najavio zvaničan ulazak Srbina u Kuću slavnih video

Telegraf 05.09.2019
Sve je spremno za zvaničnu ceremoniju koja je na programu iza ponoći. Srpski košarkaš Vlade Divac bio je u centru pažnje u četvrtak veče, jer je primio svoju narandžastu jaknu čekajući zvaničan ulazak u košarkašku Kuću slavnih! Divac bi u… »

Došao je i taj dan! Velika čast za srpsku legendu: Vlade Divac od petka u Kući slavnih u Springfildu

Kurir 05.09.2019
Legendarni srpski košarkaš sutra će i zvanično postati član košarkaške Kuće slavnih u Springfildu. Divac je bio među prvim Evropljanima koji je zaigrao u NBA ligi. On je u Los Anđeles Lejkerse stigao 1989. godine, a za 16 sezona u NBA ligi igrao… »

Divac... Vlade Divac VIDEO

B92 05.09.2019
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije će 9. septembra dobiti najveće moguće priznanje. Vlade Divac će tog dana i zvanično postati član košarkaške Kuće slavnih. Verovatno da nije potrebno pisati i govoriti o… »

Humani Partizan, potpisan ugovor sa Fondacijom Ana i Vlade Divac

Sportske.net 03.09.2019
Crno-beli nastavljaju sa humanim aktivnostima. Košarkaški klub Partizan NIS je danas potpisao ugovor sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Prema ovom ugovoru, crno-beli će biti uključeni u razne aktivnosti tokom nove sezone u borbi za bolji status… »

Počelo prijavljivanje za II ciklus besplatnih IT kurseva u Nišu

Jug press 03.09.2019
NIŠ IT Bootcamp, neprofitna i besplatna IT škola, nastavlja svoj rad u Nišu. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno IT obrazuje. Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a… »

Urnebesno: Sakramento čestitao Dan rada uz maksimalno opuštenog i polugolog Divca /video/

Blic sport 02.09.2019
U Sjedinjenim Američkim Državama se prvog ponedeljka u septembru tradicionalno slavi Dan rada, a taj praznik čestitali su i Sakramento Kingsi. Na prilično neobičan način tako da je mnogima u oko upao kadar u kom se našao Vlade Divac. Nekadašnji… »

„Vesti“ spona s maticom

Vesti online 01.09.2019
Humanitarna fondacija „Ana i Vlade Divac“ organizovala je u Kombank dvorani panel diskusiju o humanitarnim davanjima dijaspore „Filantropija nema granice“. Okupili su se predstavnici Vlade Republike Srbije, medija i organizacija koje se godinama… »

Vesti dana »