Vlade Divac

Amerikanci ismejali Divca! Nisu mu "oprostili Dončića" i rešili da mu urade ono što niko nije mogao ni da očekuje! /video/

Blic sport 15.05.2020
Generalni menadžer Kingsa svojevremeno se nije odlučio za Slovenca, što mnogi i danas vide kao grešku. Da Amerikanci nisu zaboravili taj gest koji je Vlade Divac uradio, jasno govori da su ga i nakon nekoliko godina ovekovečili u jednom filmu… »

Stavili "so na ranu": Ne prestaju prozivke na Divčev račun (video)

Srbija danas 15.05.2020
Svima je smešno osim Srbinu. Amerikanci ne prestaju da "prozivaju" Vlada Divca zbog činjenica da nije doveo Luku Dončića u Sakrametno. Sada su to uradili u crtanom filmu "Game of zone" u produkciji "Bleacher reporta". U novoj epizodi popularnog… »

Anketa španske Marke: Nova Jugoslavija bi pobedila Drim tim

Dnevnik 12.05.2020
Još uvek se ljubitelji košarke ponekad zapitaju koliko bi uspešna bila reprezentacija Jugoslavije da nije došlo do raspada zemlje. Pogotovo kada su posle Vlada Divca, Dražena Petrovića i Tonija Kukoča evropski igrači počeli redovno da odlaze u… »

Pomoć Fondacije "Ana i Vlade Divac" za 50.000 najugroženijih građana Srbije

RTS 11.05.2020
Fondacija "Ana i Vlade Divac", u saradnji sa Grupom 484 i uz podršku Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, pomaže više od 50.000 najugroženijih građana u borbi sa koronavirusom. Vrednost pomoći je 200.000 evra. Kroz projekat "Pomoć… »

Fondacija Ana i Vlade Divac pomaže 50.000 najugroženijih građana Srbije

Jugmedia 11.05.2020
Fondacija Ana i Vlade Divac je u saradnji sa Grupom 484 i uz podršku Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, pomaže više od 50.000 najugroženijih građana u borbi sa koronavirusom, a vrednost pomoći je 200.000 evra. Kroz projekat „Pomoć… »

Pomoć za 50.000 najugroženijih građana Srbije

Nova ekonomija 11.05.2020
Građani Srbije koji žive na granici siromaštva posebno su pogođeni krizom izazvanom koronavirusom i potrebna im je dodatna briga i podrška. Kroz projekat „Pomoć najugroženijim sugrađanima u borbi sa Kovidom 19“, obezbeđeno je 10.000… »

MONDO košarkaški kviz, sezona 1998/99: Vlade Divac u Zvezdi!

Mondo 11.05.2020
U jeku pandemije korona virusa kada je potrebno da svi ostanemo kod kuće - želimo da vam ne bude dosadno. Probajte nove MONDO kvizove, sada posvećene košarci! U jeku pandemije korona virusa kada je potrebno da svi ostanemo kod kuće - želimo da vam… »

Bogdan Bogdanović celom svetu pokazao koliko voli svoju zemlju, ne zaboravlja Divca i Bjelicu

Alo 10.05.2020
As Sakramento Kingsa odgovarao je na pitanja fanova, gd je prokomentarisao donacije tokom pandemije korona virusa. "Osetili smo potrebu da pomognemo našoj zemlji. To je mesto odakle dolazimo i gde smo rasli i pomogli smo svima koji su pomogli nama. Njima… »

"Divac me je samo: Zagrlio... Nije mogao reč da izusti" Draženova majka o sukobu svog sina sa srpskom legendom

Blic sport 08.05.2020
Biserka Petrović, majka Dražena Petrovića,u emotivnoj ispovesti u emisiji Majke šampioni, govorila je o odnosu između svog pokojnog sina i Vlada Divca. Dvojica vrhunskih košarkaša bili su nerazdvojni pre odlaska u NBA. Politika je razdvojila… »

Da se naježiš! Majka Dražena Petrovića otkrila da ju je pre pogibije sina jedan čovek upozorio na tragediju (foto)

Kurir 08.05.2020
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u Jugoslaviji Dražen Petrović poginuo je u saobraćajnoj nesreći 1993. godine, a njegova majka Biserka čuva uspemenu na neprežaljenog sina. Biserka je doživela najveću tragediju koja može da zadesi… »

Vesti dana »