Vlade Divac

Vlade Divac i Bogdan Bogdanović ruše Trampa (foto/video)

Alo pre 28 dana
Zvezda Sakamento Kingsa Bogdan Bogdanović pridružio se protestima "Black lives matter" (Crni životi su bitni) u glavnom gradu Kalifornije. Popularne sportiste prate horde obožavalaca kojima su oni uzor u životnom putu, veštinama na terenu i/ili… »

Pomoć Fondacije Ana i Vlade Divac za najugroženije stanovnike Leskovca

Jug press pre 28 dana
LESKOVAC U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera organizovana je distribucija paketa pomoći za najugroženije stanovnike Leskovca. Građani Srbije iz osetljivih kategorija posebno su pogođeni krizom izazvanom koronavirusom i… »

Novi paketi pomoći za ugrožene Leskovčane, ovog puta od Fondacije „Vlade Divac“

Jugmedia pre 29 dana
Nakon 27.253 paketa koji su uručeni penzionerima i socijalno ugroženim licima, i 2.838 paketa od strane Ministarstva za rad, socijalna i boračka pitanja i Crvenog krsta Srbije, koji su bili usmereni prema svim romskim porodicama koje žive na… »

Sramno - incident zbog skandaloznog ubistva: Vlade Divac ga otpustio - momentalni otkaz! Omražen je!

Srbija danas pre 30 dana
Odmah reagovao. Grent Nejpir, dugogodišnji komentator utakmica Sakramento Kingsa, otpušten je od strane Sakramento Kingsa i medijske kuće NBC. Nejpir, koji je poznat po rečenici "If you don't like that, you don't like Kings basketball" (Ako ne volite… »

Najugroženijim Somborcima podeljeno 309 paketa pomoći

RTV pre 31 dan
SOMBOR - Oko 10.000 porodičnim paketa obezbeđeni su kroz projekat "Pomoć najugroženijim sugrađanima u borbi sa Kovidom 19". U Somboru, paketi pomoći namenjeni su za ukupno 309 porodica. Stotinu i sedamnaest porodičnih paketa sa osnovnim namirnicama… »

Legendarna scena! U ovoj američkoj seriji pojavio se Vlade Divac i odbio lepoticu! (video)

Srbija danas 01.06.2020
Na vrhuncu slave. Sitkom "Bračne vode", koji se emitovao od 1987. do 1997. godine spada u remek-dela televizijskog humora. Serija prati disfunkcionalnu porodicu na čelom sa ocem, Alom Bandijem, njegovom lenjom ženom Pegi, ćerkom Keli i sinom Badom. Al… »

Divac je s džabarom igrao 1 na 1: Gde ćeš na planinu bez opreme? (video)

Kurir 28.05.2020
Vlade Divac je na početku NBA karijere imao ogromnu sreću što mu se u L.A. Lejkersima otvorio prostor na poziciji centra, pošto se legendarni Karim Abdul Džabar penzionisao. Uradio je to baš te godine kada su Lejkersi doveli za tamošnje prilike… »

Pre 18 godina Srbi su plakali u noći bez sna Ori je trojkom srušio šampionske snove Sakramenta sa Peđom i Divcem (video)

Kurir 26.05.2020
Na današnji dan pre 18 godina mnogi ljubitelji košarke imali su tešku noć. Najpre nisu spacali jer su gledali četvrti meč finala NBA Zapada između Sakramenta za koji su igrali Vlade Divac i Predrag Stojaković i Lejkersa, koje je sa klupe vodio Fil… »

Fondacija Ana i Vlade Divac obezbedila pomoć od 550.000 USD za ublažavanje posledica pandemije

Ekapija 26.05.2020
Fondacija Ana i Vlade Divac je do sada obezbedila 550.000 USD za humanitarnu pomoć najugroženijim građanima i pomoć zdravstvenim institucijama, organizacijama civilnog društva, medijima i neformalnim grupama građana. - Fondacija Ana i Vlade Divac je… »

FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC OBEZBEDILA POMOĆ OD 550.000 DOLARA GRAĐANIMA SRBIJE ZA UBLAŽAVANJE POSLEDICA PANDEMIJE

Pirotske vesti 25.05.2020
Beograd, 19. maj 2020. Fondacija Ana i Vlade Divac 13 godina pomaže građanima u najtežim situacijama. Odmah po proglašenju vanrednog stanja u Srbiji, fondacija je sav svoj kapacitet usmerila ka hitnom obezbezbeđivanju humanitarne pomoći… »

Vesti dana »