Vlade Divac

Video sam kako Divac otima šahovnicu: Argentinac Luis Skola svedočio antologijskom događaju na Mundobasketu 1990. godine…

Kurir 15.09.2019
Šta god da Argentina uradi u velikom finalu Mundobasketa protiv Španije, ljubitelji igre pod obručima pamtiće ovaj turnir po sjajnim igrama ubedljivo najstarijeg igrača na šampionatu u Kini Luisu Skoli. Argentinski košarkaš Luis Skola izjavio je… »

Novicki na čelu Komisije igrača umesto Divca, Majstorović među članovima

Vesti online 14.09.2019
Aktivnosti u FIBA na marginama Svetskog prvenstva u Kini. Proslavljeni nemački košarkaš Dirk Novicki (41), koji je posle 21 sezone u Dalasu završio NBA karijeru, imenovan je za predsednika Komisije igrača, tela pri Svetskoj košarkaškoj federaciji… »

Sanjao je da bude vlade divac, a danas svi hoće da budu: - Luis Skola! Apsolutni heroj Mundobasketa u Kini skupljao lopte svom…

Blic sport 14.09.2019
U nedelju je finale Mundobasketa. Argentina - Španija. Čovek koji je zasigurno obeležio Svetsko prvenstvo u Kini, bez obzira na ishod, je veteran Luis Skola. Mnogi su zaboravili da je aktivan neki su se i iznenadili što ga vide na Svetskom… »

Mit o trejdu Divca za Kobija Brajanta: Ne, to nije najgora razmena u istoriji

Nedeljnik 14.09.2019
Profimedia Kada neko želi da dezavuiše Vlada Divca iz naftalina bi izvadio priču o najgorem trejdu. Dakle, Bob Bas koji je posle dovođenja Divca postao GM godine i uspostavio u Šarlotu (konačno!) ekipu koja bi ostvarila više od 50 pobeda –… »

Divac: Počeo u malom gradu, završio u malom gradu FOTO

B92 13.09.2019
Legenda srpske, jugoslovenske i svetske košarke Vlade Divac je ostvario san svakog dečaka koji počinje da se bavi košarkom. Aktuelni generalni menadžer Sakramento Kingsa je postao član Kuće slavnih u Springfildu. "Počeo u malom gradu, Prijepolje… »

Divac Fondacija: 44.000 dolara na donatorskoj večeri za školu

OK radio 13.09.2019
Vladičin Han/ Vranje - U čast ulaska Vlada Divca u Košarkašku kuću slavnih, Fondacija Ana i Vlade Divac organizovala je donatorsku večeru na kojoj je prikupljeno 44.000 dolara za renoviranje Tehničke škole u Vladičinom Hanu. Prikupljena sredstva… »

U Čikagu prikupljen novac za školu u Vladičinom Hanu

Jugmedia 12.09.2019
Na donatorskoj večeri u Čikagu predstavnici Fondacije “Ana i Vlade Divac” prikupili su 44.000 dolara za renoviranje Tehničke škole u Vladičinom Hanu. Novac je namenjen za renoviranje učionica u kojima nastavu pohađa nešto više od 800… »

Donatorsko veče u Čikagu za Tehničku školu u Vladičinom Hanu

Južne vesti 11.09.2019
Nakon ulaska legende srpske košarke Vlada Divca u košarkašku Kuću slavnih, u Čikagu njegova Fondacija “Ana i Vlade Divac” organizovala je donatorsko veče gde je prikupljeno 44.000 dolara za renoviranje Tehničke škole u Vladičinom Hanu čiji… »

Kako je Divac (ponovo) spasao srpsku košarku… I sebe od Srbije – Čitajte u jubilarnom 400. broju Nedeljnika

Nedeljnik 11.09.2019
Foto Profimedia Od početka je morao da se nosi sa predrasudama, i svaki put je vreme „radilo za njega“, svaki put je izlazio kao pobednik. Osim kada se vratio u Srbiju. To je jedan od njegovih velikih poraza. Kada je odlučio da, posle osam godina… »

Lučić kao nekada Vlade Divac! (video + foto)

Alo 10.09.2019
Fantastično je krilni igrač Srbije blokirao polaganje jednog od igrača Argentine. Srbija se bori za plasman u novo polufinale Svetskog prvenstva. Susret nije baš najbolje počeo po naš tim. Ipak ono što je obeležilo prvu čevrtinu je neverovatan… »

Vesti dana »