Vlade Divac

Vučević: Ljut sam i razočaran zbog dešavanja u našoj zemlji VIDEO

B92 pre 25 dana
Crnogorski košarkaš Nikola Vučević govorio je o problemu zbog kojeg gori Amerika – rasizmu. Svi gradovi u Sjedinjenim Američkim Državama su skoro dve nedelje puni protesta zbog ubistva Džordža Flojda od strane pripadnika policije. Amerika je… »

Vučević: Ljut sam i razočaran zbog dešavanja u našoj zemlji (VIDEO)

Vesti online pre 25 dana
Crnogorski košarkaš Nikola Vučević govorio je o problemu zbog kojeg gori Amerika, rasizmu. Svi gradovi u Sjedinjenim Američkim Državama su skoro dve nedelje puni protesta zbog ubistva Džordža Flojda od strane pripadnika policije. Amerika je stala… »

Srpski košarkaš potkačio Divca, Bogdana i Stojakovića: Javno podržavaju proteste u Americi, a brutalnost prema Srbima…

Srbija danas pre 25 dana
Ima pravo. Srpski košarkaš Goran Huskić izazvao je polemiku, kada je na društvenim mrežama izneo stav o sportu. Član španskog Burgosa, komentarisao je uticaj sporta ne samo na pojedinca, već i na društvo i život u celini. Izdanak Radničkog iz… »

Fondacija Ana i Vlade Divac donirala pakete osobama sa invaliditetom u Čačku

Morava info pre 25 dana
ČAČAK – U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera organizovana je distribucija paketa pomoći za najugroženije stanovnike Čačka. Građani Srbije iz osetljivih kategorija posebno su pogođeni krizom izazvanom koronavirusom i… »

Fondacija Ana i Vlade Divac podelila pakete osobama sa invaliditetom u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Čačak – U organizaciji Fondacije Ane i Vlade Divac podeljeno je 836 paketa sa osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim sredstvima, namenjenih ugroženim kategorijama. Projekat se raelizuje uz pomoć norveške ambasade grupe 484 sa ciljem da se… »

Paketi za najugroženije Prokupčane

Južne vesti pre 26 dana
Ukupno 432 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu podeljeni su najugroženijim stanovnicima Prokuplja - 402 za korisnike tuđe nege i pomoći i 30 paketa za korisnike Dnevnog boravka "Sunce“ u selu Vodice, koji pohađaju deca… »

Paketi pomoći fondacije „Vlade Divac“ i za Prokupčane

Jugmedia pre 26 dana
U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera danas je u Prokuplju podeljeno 432 paketa najugroženijim porodicama – 402 za korisnike tuđe nege u ovom gradu i pomoći i 30 za korisnike dnevnog boravka „Sunce“ za decu sa smetnjama u… »

Prodao Srbe za šaku para, a šeta za prava u Americi! Tviteraši osuli paljbu po Vladu Divcu: Na šta spade ova familija?!

Kurir pre 27 dana
Vlade Divac bivši srpski košarkaš, trenutno generalni menadžer Sakramento Kingsa pojavio se na protestima u Kaliforniji sa suprugom Snežanom i podržao borbu za prava Afroamerikanaca. Zbog pojavljivanja srpskog asa na ovim protestima deo Tviter… »

Divac, Stojaković i Bogdanović u protestu

Danas pre 27 dana
Više od 20.000 građana Sakramenta je učestvovalo u protestnoj šetnji zbog ubistva DŽordža Flojda, a među njima bila je delegacija Sakramento kingsa, košarkaške ekipe iz prestonice Kalifornije. Legende srpske košarke Vlade Divac, Peđa… »

Smrt Džordža Flojda: Masovne i mirne demonstracije širom Amerike, Divac i Bogdanović na protestu u Sakramentu

Danas pre 28 dana
Širom Amerike dvanaesti danas zaredom održani su veliki mirni protesti protiv rasizma i policijske brutalnosti, a povod je bio smrt Afroamerikanca Džordža Flojda. Desetine hiljada ljudi šetalo je ulicama glavnog grada Vašingtona, a policija je… »

Vesti dana »