Vlade Divac

Hido Turkoglu sa Erdoganom u Beogradu

RTS pre 9 dana
U Beogradu danas boravi i čuveni turski košarkaš Hidajet Turkoglu, kao član delegacije predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, a na veliko zadvoljstvo predsednika Aleksandra Vučića, koji se sa njim tokom dočeka ispred Palate Srbija srdačno… »

Grom pogodio avion u kojem su bili Divac i Stojaković

B92 pre 10 dana
Privatni avion Sakramento Kingsa koji je leteo iz Indije za Englesku pogodio je grom pre sletanje na aerodrom u Londonu, prenosi ESPN. U avionu su bili Vlade Divac, Peđa Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici medija. Na sreću… »

Umalo tragedija: Munja pogodila avion u kojem su bili Divac i Stojaković!

Pravda pre 10 dana
Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je leteo iz Indije ka prestonici Engleske, pogodila je munja, prenosi I-Es-Pi-En. U avionu su se nalazili Vlade Divac, Predrag Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici… »

Avion Kingsa udarila munja iznad Londona. Tim avionom se prevozila američka reprezentacija tokom Mundobasketa

Nedeljnik pre 10 dana
Foto: Profimedia Avion u kom su se nalazili vlasnik Sakramento Kingsa Vivek Ranadiv, generalni menadžer Vlade Divac i ostali članovi menadžmenta tima među kojima je Predrag Stojaković, udarila je munja na putu iz Indije u SAD. Kingsi su u Indiji… »

Drama na nebu iznad Londona: Avion u kome su se nalazili Divac i Stojaković pogodio grom!

Kurir pre 10 dana
Privatni avion u kome su se nalazili čelnici Sakramento Kingsa pogodila je munja. Avion je leteo iz Indije ka Londonu, a u njemu su se nalazili čelnici Sakramenta među kojima su naravno bili legende srpske košarke Vlade Divac i Peđa Stojaković… »

Privatni avion u kom su bili Divac i Stojaković pogodila munja!

Alo pre 10 dana
Leteli su iz Indije. Izbegnuta tragedija u Londonu. Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je leteo iz Indije ka prestonici Engleske pogodila je munja, prenosi ESPN. U avionu su se nalazili Vlade Divac, Predrag Stojaković i… »

Umalo tragedija iznad Londona, munja pogodila avion u kojem su bili Divac i Stojaković

Sputnik pre 10 dana
Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je leteo iz Indije ka prestonici Engleske, pogodila je munja, prenosi I-Es-Pi-En. U avionu su se nalazili Vlade Divac, Predrag Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici… »

Za špice! Bogdan kao "Bela čokolada" dodavanjem iza leđa servirao poene na tacni

Telegraf pre 11 dana
Džejson Vilijams je bio u Kingsima poznat po lucidnim dodavanjima. Srpski bek iz Sakramento Kingsa izveo je ono što je Vilijams u eri Vlada Divca radio u ljubičastom dresu "Kraljeva". Kingsi su u Indiji igrali pripremni meč protiv Indijana Pejsersa i… »

"Večera sve u fulu, a Vlade krišom gleda: Fudbal!" Ana Divac otkrila kako je njen harizmatični muž "naterao" čitav sto da…

Blic sport pre 12 dana
Vlade i Ana Divac se trenutno nalaze u Indiji sa Sakramento Kingsima koji su na turneji u sklopu priprema za novu NBA sezonu. Tamo su primljeni kako i dolikuje, pa su mnogi veliki zvaničnici sedeli sa NBA zvezdama. Možda i najupečatljiviiji detalj… »

Divac na svečanoj večeri krišom gledao Partizan

B92 pre 13 dana
Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac krišom je gledao fudbalere svog omiljenog kluba, Partizana. On je, naime, tokom gala večeri u Indiji, gde se njegovi Sakramento Kingsi trenutno nalaze, gledao meč drugog kola Lige Evrope Partizana i Astane… »

Vesti dana »