Vlade Divac

Mundobasket 2019 pobednik dana - Bobi!

Vice 06.09.2019
U ovih dvadeset i pet godina koliko intenzivno pratim našu košarkašku reprezentaciju, i još onih desetak u kojima sam bio pasivan posmatrač, ne pamtim da sam video interesantnijeg igrača od Bobana Marjanovića. Imali smo mi svakakve asove u reketu… »

“Zvali su me Bogdan i Bjelica da čestitaju. Rekao sam im da poklone ne primam i da mi donesu zlatnu medalju”

Nedeljnik 06.09.2019
Foto: Profimedia Vlade Divac je član Kuće slavnih. Na konferenciji za medije povodom ulaska u košarkaški Partenon, jedan od najvećih srpskih košarkaša svih vremena stajao je u narandžastom sakou sa amblemom “generacija 2019” i odgovarao… »

Treba li da strahujemo posle pobede nad Portorikom

RTS 06.09.2019
Neke prethodne reprezentacije naše zemlje, kako god se ona u tom trenutku zvala, imale su velikih problema sa selekcijom Portorika. Ipak, posle poraza od tima sa Kariba, kao po pravilu, osvajane su zlatne medalje. Da li to znači da trijumf Saletovih… »

Počelo prijavljivanje za II ciklus besplatnih IT kurseva u Nišu

Niške vesti 06.09.2019
Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Tokom 2018. godine 42% polaznika iz pilot faze u Beogradu je našlo svoju šansu na IT tržištu nakon uspešno završenih kurseva… »

Bogdanović dao javno obećanje: Nećemo izgubiti od Španije! (kurir TV)

Kurir 06.09.2019
Surovo dominiraju „orlovi“ u dosadašnjem toku šampioata., ali za prvo mesto u grupi moraće da se bora sa do sada najtežim rivalom – Španijom. Dosadašnji MVP Mundobasketa Bogdan Bogdanović nema dilemu: - Nećemo izgubiti od njih. Tako… »

Divac u Kući slavnih: Momci, donesite mi zlato iz Kine

Radio sto plus 06.09.2019
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac i zvanično je postao član Kuće slavnih u Springfildu. Divac je bio medju prvim Evropljanima koji je zaigrao u NBA ligi. On je u Los Andjeles Lejkerse stigao 1989. godine, a za 16 sezona u NBA ligi igrao je za… »

Počela svečanost u Springfildu: Divac u Kući slavnih

RTS 06.09.2019
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac ovog vikenda zvanično će postati član "Kuće slavnih" u Springfildu. Prethodne noći počeo je svečani program, a Divac je simbolično obukao "narandžasti sako" i postao četvrti Srbin u "Kući slavnih", posle… »

Počela svečanost u Springfildu: Divac u Kući slavnih

RTV 06.09.2019
SPRINGFILD - Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac ovog vikenda zvanično će postati član "Kuće slavnih" u Springfildu. Prethodne noći počela je svečani program, a Divac je simbolično obukao "narandžasti sako" i postao četvrti Srbin u "Kući… »

Divac se pridružuje Medžiku, Džabaru i Vestu

Sportski žurnal 05.09.2019
Svečanost prijema Klase 2019 u kojoj je Vlade Divac počinje potpisivanjem Paninijevih kolekcionarskih sličica, a završava se u subotu dodelom prstena svakom od novih članova. Vlade Divac će se od petka 6. septrmbra i zvanično biti u Kući slavnih u… »

Divac dobio narandžasti sako: Sin Luka emotivno najavio zvaničan ulazak Srbina u Kuću slavnih video

Telegraf 05.09.2019
Sve je spremno za zvaničnu ceremoniju koja je na programu iza ponoći. Srpski košarkaš Vlade Divac bio je u centru pažnje u četvrtak veče, jer je primio svoju narandžastu jaknu čekajući zvaničan ulazak u košarkašku Kuću slavnih! Divac bi u… »

Vesti dana »