Vlade Divac

Kingsi ne daju Bogdana? Ok, Lejkersi imaju drugo rešenje: Bertans!

Mondo 09.01.2020
Partizanova šuterska škola na ceni je ove sezone u NBA, naročito Los Anđelesu. Partizanova šuterska škola na ceni je ove sezone u NBA, naročito Los Anđelesu. Bogdan Bogdanović samo je jedna od opcija o kojoj razmišlja Rob Pelinka. S obzirom na… »

Fondacija Ane i Vlade Divca prikupila sredstva za renoviranje škole u Vladičinom Hanu

Jugmedia 09.01.2020
Preko fondacije Ane i Vlade Divca prikupljenop je 5,4 miliona dinara za opremanje osam učionica, zamenu instalacija, podova, prozora, vrata i nameštaja u Tehničkoj školi u Vladičinom Hanu koju pohađa 840 učenika. Radovi u školi počinju u februaru… »

Kad zagrmi sačmara Vlada Divca na Božić… (VIDEO)

Vesti online 08.01.2020
Legenda srpske košarke i humanista Vlade Divac nastavio je tradiciju Srba koji žive u američkom gradu Džeksonu u Kaliforniji, tako što je Božić obeležio pucanjem iz sačmare. Ovaj događaj se godinama unazad odvija u Džeksonu, koji je inače… »

Divac pucao iz sačmare okružen ljudima! Nije žalio municiju, zatim njemu dao vatreno oružje! Divlji zapad! (video)

Alo 08.01.2020
Tradicionalno proslavljanje Božića Srba u Americi. U malom gradu Džekson u Kaliforniji se po običaju okupljaju Srbi iz okoline da proslave Božić. Među njima je i košarkaška legenda Vlade Divac, koji ne glumi zvezdu nego se ponaša kao svaki član… »

Sačmara Vlada Divca zagrmela usred Amerike na Božić

Sputnik 08.01.2020
Legenda srpske košarke i humanista Vlade Divac nastavio je tradiciju Srba koji žive u američkom gradu Džeksonu u Kaliforniji, tako što je Božić obeležio pucanjem iz sačmare. Ovaj događaj se godinama unazad odvija u Džeksonu, koji je inače… »

Vlade, srbine! Grmeli pucnji usred amerike! Divac i njegova supruga i sinovi pucali iz sačmare na Božić! (video)

Kurir 08.01.2020
Proslavljeni srpski košarkaš i čelnik Sakramento Kingsa Vlade Divac ispoštovao tradiciju u Džeksonu, pa je uzeo sačmaru u ruke i zapucao. Legenda jugoslovenske, evrpske i svetske košarke Vlade Dvac zajedno sa grupom Srba pucao iz sačmare u… »

Vlade Divac na Božić sa suprugom i sinom poštovao običaje u Americi, svi pucali iz sačmare (video)

Blic 08.01.2020
Vlade Divac je zajedno sa svojom porodicom ispoštovao tradiciju koju neguju srpski iseljenici u Americi tokom pravoslavnog Božića. Naime, u Džeksonu, koji je poznat po prvoj srpskoj pravoslavnoj crkvi u SAD, ponovo su odjekivali pucnji tokom proslave… »

Tako se slavi Božić: Divac sa porodicom pucao u Americi, a posle jednog hica nije mu bilo svejedno! (video)

Srbija danas 08.01.2020
Isplivalo. Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, tradicionalno je ispoštovao srpske običaje u Americi, pa je na pravoslavni Božić pucao u Džeksonu, mestu poznatom po srpskoj crkvi "preko bare". Ovoga puta, zajedno sa njim, slavili su i… »

Divac na Božić doveo ženu i sina da pucaju iz sačmare u SAD: Posle jednog hica mu nije bilo svejedno

Telegraf 08.01.2020
Generalni menadžer Sakramento Kingsa ispoštovao tradiciju u Džeksonu. Vlade Divac ponovo je ispoštovao tradiciju koju srpski iseljenici u Americi neguju za pravoslavni Božić. U Džeksonu, koji je poznat po prvoj srpskoj pravoslavnoj crkvi u SAD… »

Jokiću u leđa gledaju Stojaković, Divac, Dražen, Bogdanović, Kukoč, Dončić....(video)

Alo 07.01.2020
Maestralna partija srpskog centra! Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je na Božić ostvario rekord karijere od 47 poena! Ovim poduhvatom postao je novi rekorder po broju ubačenih poena u ligaškom delu sezone od igrače iz bivše Jugoslavije… »

Vesti dana »