Vlade Divac

Fondacija Ane i Vlade Divca podelila pakete pomoći u Školi “11. oktobar”

Jugmedia pre 22 dana
U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“, u Leskovcu juče je Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa Grupom 484 i uz podršku Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, podelila 100 paketa sa namirnicima i higijenskim sredstvima… »

Uručena pomoć najugroženijim Subotičanima

RTV pre 23 dana
SUBOTICA - Građani Srbije iz osetljivih kategorija posebno su pogođeni krizom izazvanom korona virusom. Kako bi im se obezbedila briga i podrška, Fondacija Ana i Vlade Divac, uz pomoć Kraljevine Norveške, obezbedila je za ovu kategoriju stanovništva… »

Fondacija Ana i Vlade Divac: Paketi pomoći za Nišlije

Naissus info pre 23 dana
Paketi pomoći namenjeni su najugoženijim građanima, koji žive na granici siromaštva i potrebna im je dodatna briga i podrška. Kroz ovaj projekat obezbeđeno je 10.000 porodičnih paketa sa osnovnim namirnicama i higijenskim sredstvima. Oni su… »

I ugrožene Nišlije dobile pakete pomoći od Fondacije "Divac"

Južne vesti pre 24 dana
Porodice učenika škole "Bubanj", SOS Dečije selo, korisnici Verskog dobrotvornog starateljstva, Udruženja distrofičara, osobe sa invaliditetom, samohrani roditelji, porodice bez primanja i deca bez roditeljskog staranja u Nišu dobili su pakete… »

Osnovan fond za podršku poljoprivednicima i proizvođačima hrane u Čajetini - Na raspolaganju 3,3 miliona dinara

Ekapija pre 24 dana
Fondacija Ana i Vlade Divac, opština Čajetina i Privredno društvo Zlatiborski eko agrar pokrenuli su zajednički pilot projekat "Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina". Kroz partnerstvo opštine… »

Fondacija Ana i Vlade Divac i Zlatiborski eko agrar pokrenuli fond za podršku poljoprivrednicima i proizvođačima hrane

Nedeljnik pre 24 dana
Fondacija Ana i Vlade Divac, opština Čajetina i Privredno društvo „Zlatiborski eko agrar“ pokrenuli su zajednički pilot projekat „Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina“. Partnerski projekat… »

Pomoć Fondacije Ana i Vlade Divac najugroženijim Nišlijama

Jug press pre 24 dana
NIŠ U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera organizovana je distribucija paketa pomoći za najugroženije stanovnike Niša. Građani Srbije iz osetljivih kategorija posebno su pogođeni krizom izazvanom koronavirusom i potrebna im… »

Osnovan fond za razvoj poljoprivrede u Čajetini

Danas pre 24 dana
Predstavnici „Zlatiborskog eko-agrara“ i Fondacije „Ana i Vlade Divac“ su, u Čajetini, potpisali ugovor o saradnji, u okviru projekta „Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina“. Ugovor se… »

Osnovan fond za podsticaj poljoprivrede u Čajetini

InfoLIGA pre 24 dana
“Zlatiborski eko agrar“ i Fondacija Ana i Vlade Divac potpisali su danas u Čajetini ugovor o saradnji, u okviru projekta „Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina“, koji se realizuje uz partnerstvo… »

Fondacija Ana i Vlade Divac i Eko agrar pokrenuli Fond za podršku poljoprivrednicima i proizvođačima hrane

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Čajetina – Fondacija Ana i Vlade Divac, opština Čajetina i Privredno društvo „Zlatiborski eko agrar“ pokrenuli su zajednički pilot projekat „Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina“… »

Vesti dana »