Vlade Divac - vesti

Može li javni servis biti nezavisan ako dobija pare iz budžeta?

Danas pre 12 sati
Viša taksa - manji uticaj vlasti Može li javni servis izveštavati nezavisno od uticaja izvršnih vlasti ukoliko dobar deo ukupnih prihoda dobija iz budžeta i to oročeno na dve godine? Stručna javnost je podeljena. Jedni kažu da nezavisnost javnog servisa ne zavisi od para, drugi da u takvim uslovima nema šanse za objektivnost i nezavisnost.
Medijski stručnjak Maja Divac ističe da u zemlji sa autoritarnom vladom i istanjenom demokratskom supstancom postoji samo jedno pravilo kog bi se trebalo držati kada je reč o finansiranju javnog medijskog servisa-finansiranje ne... »

"Ponosan sam što sam Srbin": Šta je Divac rekao CNN-u na dan početka NATO bombardovanja? VIDEO

B92 pre 15 sati
B92: "Ponosan sam što sam Srbin": Šta je Divac rekao CNN-u na dan početka NATO bombardovanja? VIDEO
Na današnji dan pre 20 godina počelo je bombardovanje Srbije od strane NATO alijanse. Čitava zemlja se priseća tog strašnog dana, ali i narednih 77.
Vlade Divac, tadašnji centar Sakramento Kingsa, na dan početka bombardovanja 1999. godine, dao je intervju poznatom voditelju Si-En-Ena Leriju Kingu, koji je uživo emitovan na toj televizji. Jedna od najuticajnijih televizijskih... »

Nezaboravni intervju Vlada Divca čuvenom Lariju Kingu koji je odjeknuo jače od američkih bombi 1999. godine (video)

Telegraf pre 1 dan
Glas protiv bombardovanja koji su podigli srpski sportisti čuo je ceo svet
Pre 20 godina počelo je NATO bombardovanje koje je tokom 78 dana nanelo brojne žrtve, veliku materijalnu štetu tadašnjoj Jugoslaviji, i uz sve to potpuno zaustavilo sportska dešavanja. Šta se zaista dešavalo u Jugoslaviji malo ko... »

Nezaboravni intervju vlade Divca lariju kingu: Kosova je duša i srce Srbije, NATO greši (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Pre 20 godina počelo je NATO bombardovanje koje je tokom 78 dana nanelo brojne žrtve, veliku materijalnu štetu tadašnjoj Jugoslaviji, i uz sve to potpuno zaustavilo sportska dešavanja
Pre 20 godina počelo je NATO bombardovanje koje je tokom 78 dana nanelo brojne žrtve, veliku materijalnu štetu tadašnjoj Jugoslaviji, i uz sve to potpuno zaustavilo sportska dešavanja. Šta se zaista dešavalo u Jugoslaviji malo ko... »

Intervju Vlade Divca za Si-En-En se i dan danas prepričava!

Alo pre 1 dan
Alo: Intervju Vlade Divca za Si-En-En se i dan danas prepričava!
- Pokušaću da spasim bratovljevu bebu.
Na današnji dan 1999. godine počelo je bombardovanje Srbije od strane NATO-a. Upravo taj dan u emisiji kod čuvenog voditelja Lerija Kinga gostovao je tadašnji košarkaš Sakramento Kingsa Vlade Divac, koji je osudio bombardovanje. - Ovo je tužna situacija, strašna... »

NATO apsolutno greši Vlade Divac je tokom bombardovanja opleo po Amerikancima usred Amerike! Intervju koji je bivši košarkaš dao Lariju Kingu i Si-En-Enu i danas se prepričava! (kurir TV)

Kurir pre 1 dan
Na današnji dan pre 20 godina počelo je bombardovanje Srbije od strane NATO alijanse.
Tog 24. marta 1999. godine u čuvenoj emisiji Larija Kinga u udarnom terminu na Si-En-Enu gostovao je Vlade Divac, tadašnji košarkaš Sakramento Kingsa, a sada generalni menadžer ovog kluba. "Ovo je tužna situacija, strašna... »

Dino Rađa otkriva: Divac i Petrović nisu bili najbolji drugovi, Divac je bio moj prijatelj

Hot sport pre 3 dana
Dino Rađa otkrio je u razgovoru za Jutjub kanal ‘Podcast inkubator’ da film ‘jednom braća’ ne odgovara u potpunosti istini. Proslavljeni hrvatski centar čekao je preko osam godina da progovori o filmu Jednom Braća koji je govorio o dobrom odnosu koji su imali Dražen Petrović i Vlade Divac. – Film... »

Fondacija Divac pomaže osnaživanje mladih poljoprivrednika u Prokuplju

Danas pre 3 dana
Predstavnik Fondacije „Ana i Vlade Divac“ Uroš Delić, zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroljub Paunović i direktor Poljoprivredne škole „Radoš Jovanović Selja“ Nebojša Bjelić danas su potpisali memorandum o realizaciji projekta „Osnaživanje mladih poljoprivrednika u oblasti poljoprivrede“ vredan 1.210.000 dinara.
„Učenici sa najboljim idejama biće nagrađeni donacijama u vrednosti do 200.000 dinara“, rekao je Delić i dodao da đacima u pisanju biznis planova treba da pomognu profesori. Delić je rekao da je fondacija prošle godine dodelila... »

Građanima Srbije filantropija nije samo reč!

Subotica.com pre 3 dana
Sudeći prema rezultatima istraživanja za građane Srbije i dijaspore načela filantropije nisu nepoznanica i vrlo rado pomažu svojim sunarodnicima. Dobročinstva čine i pojedinci i velike kompanije, a ne izostaje ni pomoćnaših zemljaka u dijaspori. Zanimljivo je i da je petina ispitanika, naših ljudi iz dijaspore donirala za neko opšte dobro u Srbiji a 66 odsto stanovnika naše zemlje učinilo je tako nešto.
Ovo su samo neki od rezultata istraživanja o stavovima javnog mnjenja prema filantropiji, prezentovanih danas u Gerontološkom klubu „Bajnat“. Istraživanja su realizovana u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji... »

Prijepoljski bokseri započeli sezonu

Sandžak press pre 5 dana
Bokseri „MIKS Emilio Štehera“ nastupili su za vikend u Vrnjačkoj Banji, u okviru redovnog kola lige Bokserskog saveza Šumadije koje je organizovao Bokserski klub „Goč“ u Sportskoj dvorani „Vlade Divac“. Tom prilikom uručeni su pehari i priznanja za prošlu sezonu, u kojoj su prijepoljski bokseri... »

©2019 Netmark d.o.o.