Vlade Divac

Divac uz Džordana – za večnu slavu preminulih legendi

Sputnik pre 2 dana
Vlade Divac i Majkl Džordan predstavljaće Patrika Baumana, odnosno Kobija Brajanta na ovogodišnjoj ceremoniji ulaska u Košarkašku kuću slavnih. Košarkaška kuća slavnih u Springfildu, nazvana po osnivaču košarkaške igre, Džejmsu Nejsmitu… »

Majkl Džordan, čovek koji će Brajanta uvesti u Kuću slavnih

Nova pre 5 dana
Nešto manje od godinu i po dana nakon smrti, Kobi Brajant će biti uvršten u Nejsmitovu kuću slavnih košarke, a poznato je i ko će Brajanta uvesti u najprestižnije mesto u svetu košarke. Kada je ušao u ligu, Brajant je na leđima nosio broj osam… »

Majkl Džordan "uvodi" Kobija Brajanta u Kuću slavnih

B92 pre 5 dana
Vlade Divac, koji je u košarkašku Kuću slavnih ušao 2019. godine, posthumno će uvesti Patrika Baumana u Kuću slavnih. Patrik Bauman je bio igrač, trener i košarkaški radnik, koji je na čelu FIBA 2003. godine nasledio Boru Stankovića. Švajcarac… »

Dijaspora ne zaboravlja svoje korene

Vesti online pre 5 dana
Dvadeset miliona dinara za Opštu bolnicu Kruševac obezbedila je rođena Kruševljanka Anka Erne koja živi u Sjedinjenim Američkim Državama, dugogodišnja donatorka Fondacije Divac. Kruševac, 13. april 2021. – U Opštoj bolnici Kruševac uveden je… »

Bolji uslovi za pacijente u kruševačkoj bolnici

Nova pre 6 dana
U Opštoj bolnici Kruševac uveden je prekopotreban sistem za dovod kiseonika za 42 nova bolnička mesta što trenutno proširuje kapacitete ove bolnice u zbrinjavanju pacijenata obolelih od COVID-19. Uvođenje sistema izvedeno je zahvaljujući donaciji… »

Donacija iz dijaspore bolnici u Kruševcu

Nedeljnik pre 6 dana
U Opštoj bolnici Kruševac uveden je prekopotreban sistem za dovod kiseonika za 42 nova bolnička mesta što trenutno proširuje kapacitete ove bolnice u zbrinjavanju pacijenata obolelih od COVID-19. Uvođenje sistema izvedeno je zahvaljujući donaciji… »

Donacija iz dijaspore za bolnicu u Kruševcu – dovod kiseonika za 42 bolnička mesta

RTS pre 6 dana
U Opštoj bolnici Kruševac uveden je prekopotreban sistem za dovod kiseonika za 42 nova bolnička mesta što trenutno proširuje kapacitete ove bolnice u zbrinjavanju pacijenata obolelih od kovida 19. Uvođenje sistema izvedeno je zahvaljujući donaciji… »

Priručnik za poslodavce: Kako bolje uskladiti radni i porodični život zaposlenih

Nova ekonomija pre 6 dana
Priručnik za poslodavce o usklađivanju radnog i porodičnog života predstavlja skup afirmativnih mera i dobrih praksi koje su omogućene zakonom prilikom zapošljavanja. Vrlo je važno promeniti mišljenje poslodavaca da je "svako zamenljiv", ako… »

Ubacio 60 poena i otišao u istoriju: Kobi je odigrao meč iz snova, a onda su dve reči rastužile ceo svet! (video)

Mondo pre 7 dana
Na današnji dan pre pet godina videli smo veličanstven oproštaj jednog od najboljih! Na današnji dan pre pet godina videli smo veličanstven oproštaj jednog od najboljih! Kobi Brajant je u NBA ušao kao tek svršeni srednjoškolac za koga su LA… »

Otvoren konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj plasteničke proizvodnje (VIDEO)

Zoom UE pre 9 dana
UŽICE – Danas je raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj plasteničke proizvodnje i trajaće do 29. aprila. Mogu se prijaviti svi nosioci poljoprivrednog gazdinstva sa teritorije grada koji nameravaju da započnu plasteničku… »

Vesti dana »