Vlade Divac

Bio je plej u generaciji Divca, Rađe, Kukoča, a sada je profesor košarke: Deca danas nemaju tu glad

Telegraf pre 12 dana
Prof. Dr Nenad Trunić bio je član čuvene generacije 1967/68 godište jugoslovenske košarke koja je dala čak 6 NBA igrača. Mnogi smatraju da je jedna od najboljih, ako ne i najbolja mlada generacija jugoslovenske košarke bila ona iz koje su izašli… »

Fondacija "Ane i Vlade Divac" Dan izbeglica obeležava sa 21 aktivnim projektom

Nova ekonomija pre 15 dana
Međunarodni dan izbeglica Fondacija "Ana i Vlade Divac" obeležava sa trenutno aktivnim 21 projektom u Šidu, Obrenovcu i Somboru, a Fondacija je od 2007. godine, zajedno sa donatorima, obezbedila domove za 730 izbegličkih i interno raseljenih porodica… »

"Popravili" Novaka Đokovića: U Jagodinu stigla doterana voštana figura FOTO

B92 pre 17 dana
U Muzeju voštanih figura u Jagodini danas je postavljena reparirana voštana figurira najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Čelnik Jagodine Dragan Marković Palma godinama unazad hvali se, između ostalog, i Muzejom voštanih figura. Pojedine… »

Popravljeni Novak stigao u Muzej voštanih figura u Jagodini: Šta kažete?

Mondo pre 18 dana
U Muzeju voštanih figura u Jagodini danas je postavljena reparirana voštana figuira najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. U Muzeju voštanih figura u Jagodini danas je postavljena reparirana voštana figuira najboljeg tenisera sveta Novaka… »

Bogdanović podržao proteste Srba u Crnoj Gori - podelio slike iz Budve (foto)

Alo pre 17 dana
Srpski NBA as Bogdan Bogdanović pomno prati situaciju u regionu i nesmetano izražava svoj stav. Igrač Sakramento Kingsa je podelio na svom storiju fotografiju i video sa protesta u Budvi održanih pre tri dana. Bogdanović je mnogima bio na tapetu… »

Najluđa završnica u istoriji Svetskog prvenstva; "Bio sam glavni državni neprijatelj" VIDEO

B92 pre 18 dana
Polufinalna utakmica Svetskog prvenstva 1986. u Madridu između Jugoslavije i Sovjetskog Saveza ostaće upamćena u istoriji košarke. Na klupi je sedeo Krešimir Ćosić, a na terenu su bili braća Petrović, Dražen Dalipagić, Vlade Divac... Upravo je… »

Srbin još 1946. igrao u NBA ligi - i to jednu jedinu utakmicu

Alo pre 18 dana
Doprinos Srba za svetsku košarku je toliko veliki i sa dubokom istorijom da će se uvek naći neka nova informacija koja će potvrditi zašto smo zaista "zemlja košarke". Dolaskom Žarka Paspalja, Dražena Petrovića i Vlada Divca u NBA ligu 1989… »

Pomoć Fondacije "Ana i Vlade Divac" najugroženijim Subotičanima

Subotica.com pre 20 dana
U okviru projekta "Pomoć najugroženijim sugrađanima u borbi sa kovidom-19" u Subotici je podeljeno 662 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima. Podelu paketa realizovala je Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa Grupom… »

Paketi pomoći stigli do Nišlija

Niške vesti pre 20 dana
Građani Srbije iz osetljivih kategorija posebno su pogođeni krizom izazvanom koronavirusom i potrebna im je dodatna briga i podrška. Kroz projekat „Pomoć najugroženijim sugrađanima u borbi sa Kovidom 19“, obezbeđeno je 10.000 porodičnih paketa… »

Ćerka Vlada Divca izrasla je u pravu LEPOTICU, a o svojim roditeljima ima samo ovo da kaže...

Prva pre 21 dan
Jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, Vlade Divac otac je troje dece -Petre, Luke i Marije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila beba. Dad and I were out for #earthday yesterday having fun around the #yubariver ! … »

Vesti dana »