Zagreb

"Dijego je došao na Draženov grob, te reči nikad neću zaboraviti"

N1 Info pre 4 dana
Biserka Petrović, majka proslavljenog košarkaša Dražena Petrovića prisetila se susreta sa legendarnim Dijegom Maradonom. U svom prvom boravku u Zagrebu 1994. godine Argentinac je posetio grob hrvatske legende, a tog susreta za Index.hr prisetila se… »

Hrvatska zatvara sve kafane i kafiće i obustavlja svadbe

Dnevnik pre 4 dana
ZAGREB: Novi set pooštrenih mera za sprečavanje širenja korona virusa, koji stupa na snagu u subotu i trajaće najkraće do 21. decembra, podrazumeva zatvaranje svih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj, osim hotela i kampova koji pružaju uslugu… »

Hrvatska zatvara sve kafane i kafiće i obustavlja svadbe

Politika pre 4 dana
ZAGREB – Novi set pooštrenih mera za sprečavanje širenja koronavirusa, koji stupa na snagu u subotu i trajaće najkraće do 21. decembra, podrazumeva zatvaranje svih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj, osim hotela i kampova koji pružaju uslugu… »

Maradona je draženu na grob odneo 62 ruže: Otkrivena simbolika, zašto je slavni Argentinac to uradio! Video

Kurir pre 4 dana
Dijego Maradona bio je jedan od najboljih i najvećih fudbalera svih vremena. On nikad nije krio da se i sam divio drugim sportskim velikanima, a jedan od njih bio je i legendarni košarkaš Dražen Petrović verovatno najbolji jugoslovenski i evropski… »

Maradona je Draženu Petroviću na grob odneo 62 ruže, a evo i zbog čega (video)

Alo pre 4 dana
Dijego Armando Maradona je bio jedan od najlegendarnijih fudbalera ikada. se takođe divio i drugim sportskim velikanima. Jedan od njih bio je slavni košarkaš Dražen Petrović, jedan od najboljih jugoslovenskih košarkaša svih vremena. je poginuo u… »

„Ognjena” opet zlatna u Zagrebu

PP media pre 4 dana
Prijepolje – Na uglednom međunarodnom ocenjivanju kvaliteta jakih alkoholnih pića CROAGRO 2020 u Zagrebu i ove godine značajna proznanja osvojile su rakije brenda Ognjena, proizvođača „Braća Tomašević” DOO iz Prijepolja. Ognjena rakija od… »

U Hrvatskoj 51 smrtni slučaj i rekordnih 4.009 novozaraženih

Dnevnik pre 4 dana
ZAGREB: U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata prijavljen 51 smrtni slučaj i 4.009 novozaraženih korona virusa, što je najviše do sada. Aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je danas ukupno 21.725, od kojih je 2.171 na bolničkom lečenju. Na respiratoru su 252… »

Zaraženi Hrvat (59) mrtav 'ladan došao na aerodrom u Zagrebu: Hteo da otputuje iz zemlje

Telegraf pre 4 dana
Srećom, nije uspeo da uđe u avion. U Hrvatskoj ima sve više nesavesnih građana koji svesno krše zakon dok su zaraženi korona virusom. Poslednji u nizu takvih otkrića bio je juče oko 6.30 sati na međunarodnom aerodromu Franjo Tuđman. U prostor za… »

„Ognjena” opet zlatna u Zagrebu

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Prijepolje - Na uglednom međunarodnom ocenjivanju kvaliteta jakih alkoholnih pića CROAGRO 2020 u Zagrebu i ove godine značajna proznanja osvojile su rakije brenda Ognjena, proizvođača „Braća Tomašević” DOO iz Prijepolja. Ognjena rakija od… »

Granitna odbrana Modrih, Fajenord oslabljen u Moskvi

Mozzart sport pre 4 dana
Dinamo iz Zagreba jedina ekipa u evropskim takmičenjima koja nije primila gol posle tri kola. CSKA iz Moskve ima imperativ pobede protiv oslabljeng tima iz Roterdama. Neizvesno u Grupi K Lige Evrope. Sve četiri ekipe su u igri za prva dva mesta koja… »

Vesti dana »