Zagreb

Saopštenje KK Crvena zvezda povodom napuštanja sastanka ABA lige u Zagrebu

RTS pre 3 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda mts opozvao je svog predstavnika sa sastanka radne grupe ABA lige u Zagrebu, koja je trebalo da se upozna sa kandidatima za upražnjena mesta u menadžmentu ABA lige. Razlog je, kako navode u klubu, nekompletan sastav… »

KK Crvena zvezda: Zašto Partizan nije došao na sastanak u Zagreb?

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda mts saopštio je danas da je opozvao svog predstavnika sa sastanka radne grupe ABA lige jtd u Zagrebu, koja je trebalo da se upozna sa kandidatima za upražnjena mesta u menadžmentu ABA lige. "Razlog za… »

Komšije uvele nova pravila: Ako vam kasni voz, imate pravo na nadoknadu

B92 pre 3 dana
Zagreb -- Od danas u Hrvatskoj stupa na snagu Uredba Evropskog parlamenta i Veća o pravima i obavezama putnika u železničkom prevozu. Prema toj uredbi putnici mogu da ostvare pravo na naknadu u slučaju da im voz kasni. Putnici ostvaruju pravo na… »

Novi skandalozan grafit u Zagrebu: Srbin Pupovac na vešalima!

Mondo pre 3 dana
Još jedan neshvatljiv izliv mržnje u centru Zagreba. Još jedan neshvatljiv izliv mržnje u centru Zagreba. Na zidu jedne zgrade u centru glavnog grada Hrvatske danas se pojavio novi grafit mržnje, koji još jednom potvrđuje da je na ovom prostoru… »

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem: Crveno-beli zbog Partizana napustili sastanak radne grupe ABA lige

Kurir pre 3 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kome je objasnio razloge zašto je opozvao svog predstavnika Žarka Čabarkapu sa sastanka radne grupe ABA lige u Zagrebu. Na tom sastanku su predstavnici klubova trebali da se upoznaju sa… »

Oštro saopštenje Zvezde: Napuštamo radnu grupu ABA lige! Zašto se Partizan nije pojavio u Zagrebu?

Telegraf pre 3 dana
Crveno-beli se oglasili zbog dešavanja na sastanku na kojem je trebalo upoznati kandidate za upražnjena mesta u menadžmentu ABA lige. KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom sastanka ABA lige u Zagrebu, gde se predstavnik Partizana nije… »

Bosna i Hercegovina preuzima kontrolu nad svojim zračnim prostorom

Al Jazeera pre 3 dana
Bosna i Hercegovina u noći sa srijede na četvrtak od Srbije i Hrvatske preuzima kontrolu nad gotovo cijelim nebom. Bosna i Hercegovina od noći sa srijede na četvrtak preuzima puni nadzor nad svojim zračnim prostorom i sama će kontrolirati gotovo… »

Hrvatski mediji bruje o raskidu iskre Brajović sa muzičarem! Evo kako je ćerka srpskog glumca stavila tačku na tračeve

Kurir pre 3 dana
Mladen Burnać, zagrebački kantautor, navodno je nedavno raskinuo višemesečnu romansu sa glumicom Iskrom Brajović (31), ćerkom Voje Brajovića (70), pišu hrvatski mediji, dok glumica za Kurir nije želela da komentariše tračeve. - Naša ljubav se… »

U Hrvatskoj dvostruko više transplantacija srca nego u Nemačkoj

N1 Info pre 3 dana
U Hrvatskoj se godišnje uspešno obavi između osam i devet transplantacija srca na milion stanovnika, što je dvostruko više nego u Nemačkoj, rečeno je u KBC-u Zagreb gde su uspešno izvedene i tri retransplantacije srca. Transplantacija srca… »

Aldott: Nakon krize 2008. jedina alternativa za Inu bila je izdvajanje nerentabilnog posla s plinom

SEEbiz pre 3 dana
ZAGREB - Nekadašnji predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott u srijedu je na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i hrvatskom pravosuđu nedostupnom čelniku MOL-a Zsoltu Hernadiju kazao da je nakon financijske krize 2008. zbog vraćanja dugova jedina… »

Vesti dana »