Zagreb

Plenković: Za sljedeći mandat planiram smanjenje broja ministarstava

SEEbiz pre 2 dana
ZAGREB - Gost RTL Direkta kod Zorana Šprajca u četvrtal je bio premijer Andrej Plenković. Najprije je prokomentirao štrajk sindikata obrazovanja. "Razumijem da pojedini predstavnici sindikata žele ostvariti što više za svoje članove, u ovom… »

Nema nastave u tri županije, iz Vlade najavili kako štrajk više neće plaćati

SEEbiz pre 2 dana
ZAGREB - U petak nastave nema u Bjelovarsko-bilogorskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji te u Gradu Zagrebu, što je datum koji označava i prekretnicu jer su iz Vlade poručili kako nakon toga štrajk više neće plaćati. 'Ako neće plaćati, onda… »

Vučić neće, ali Čvorak ide u Zagreb

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je ne ide u Zagreb na kongres Evropske narodne partije. Vučić je predsedniku EPP Žozefu Dolu javio telefonom, ali i pismeno da ne dolazi u Zagreb „zbog sveopšte hajke koja se vodi protiv… »

Danas ne propustite poklon u kuriru! Svaki čitalac dobija SUPER LEPAK

Kurir pre 2 dana
Dnevne novina Kurir danas svakom čitaocu poklanjaju SUPER LEPAK. Ovaj koristan poklon možete da koristite za lepljenje drveta, gume, plastike, metala, papira, keramike i drugih materijala. U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE: Predsednik… »

Goran Marković utajio porez: Uhapšen voditelj Nemoguće misije

Kurir pre 3 dana
Bliski saradnik Saše Mirkovića priveden u Zagrebu po poternici države Srbije zbog prisvajanja čak sedam miliona dinara. Goran Marković, producent i voditelj nekada najgledanijih emisija „Nemoguća misija“ i „Rikošet“ na TV Pink, uhapšen je… »

Branko Lustig: Čovek koji je preživeo Aušvic, osvajao Oskare i borio se protiv fašizma

Danas pre 3 dana
„Moj broj je A3317. Dalek je put od Aušvica do ove pozornice“, izjavio je producent Branko Lustig kada je primao Oskara za film Šindlerova lista. „Umirući su mi ostavili u amanet da, ako preživim, pričam kako je bilo.“ Lustig je preminuo rano… »

Hrvatski mediji o Vučićevom odustajanju od odlaska u Zagreb

Politika pre 4 dana
ZAGREB – Za manje od sat vremena nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obelodanio da neće otputovati na Izborni kongres Evropske narodne partije (EPP) u Zagreb, tu vest su preneli svi hrvatski mediji na udarnim mestima, a neki od njih… »

Bivši TV voditelj iz Srbije uhapšen u Zagrebu

B92 pre 3 dana
Bivši televizijski voditelj Goran Marković Pikaso uhapšen je u Zagrebu po poternici srpskog pravosuđa, zbog utaje poreza. Marković, koji je vodio emisije "Nemoguća misija" i "Rikošet" na TV Pink, uhapšen je početkom nedelje i u sredu je izveden… »

Ekskluzivno: Vučić ne želi da putuje u Zagreb

Blic pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da ne otputuje u Zagreb, gde će biti održan kongres Evropske narodne partije (EPP), na koji je Vučić, kao predsednik SNS pozvan, ekskluzivno saznaje "Blic". Vučić je uputio pismo predsedniku Evropske… »

Branko Lustig: Čovek koji je preživeo Aušvic, osvajao Oskare i borio se protiv fašizma

BBC News pre 3 dana
Filmski producent je preminuo u 88. godini u Zagrebu. „Moj broj je A3317. Dalek je put od Aušvica do ove pozornice", izjavio je producent Branko Lustig kada je primao Oskara za film Šindlerova lista. „Umirući su mi ostavili u amanet da, ako… »

Vesti dana »