Zagreb

Indeks: U Bajakovu postoji podrum za mučenje migranata, tvrdi BVMN

Dnevnik pre 12 sati
ZAGREB: Na graničom prelazu Bajakovo, ka Srbiji, Hrvatska ima podrume u kojem policija premlaćuje migrante, tvrdi se u najnovijem izveštaju mreže nevladinih udruženja BVMN (Border Violence Monitoring Network), koja se bavi pravima migranata i… »

Ko kaže da je previše tržnih centara? Zakup 90 evra mesečno po kvadratu, a sve zauzeto VIDEO

B92 pre 1 sat
Beograd -- Svaka roba ima svog kupca - tako je bilo i biće. Pitanje je gde se ta roba nudi i koliko su oni koji je prodaju spremni da daju novca da bi vam se predstavili u lokalima na najatraktivnijim lokacijama. Prazan lokal u srcu srpske prestonice… »

Grabar-Kitarović objavila plan za fiskalnu decentralizaciju

SEEbiz pre 2 sata
ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović objavila je u utorak na okruglom stolu Prijedlog smjernica i preporuka za daljnju fiskalnu decentralizaciju i područni razvoj države čija je svrha jačanje razvojnih sposobnosti i društvena… »

Barnije u Zagrebu: Bregzit će se verovatno odviti tokom hrvatskog predsedavanja

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković primio je glavnog pregovarača Evropske unije za Bregzit Mišela Barnijea. Barnije je izvestio Plenkovića o najnovijim zbivanjima vezanim za Bregzit, a razgovarali su i o ulozi Hrvatske tokom njenog… »

Danas u Zagrebu kongres EPP, bez Vučića

RTV pre 4 sata
ZAGREB - U Zagrebu danas počinje kongres Evropske narodne partije (EPP), a važna tačka dnevnog reda je izbor novog rukovodstva. Za mesto predsednika EPP-a, jedne od dve najjače grupacije u Evropskom parlamentu, kandidovao se odlazeći predsednik… »

The August Virgin, jedan od najboljih filmova godine

XXZ magazin pre 5 sati
Zagreb Film Festival. The August Virgin / La virgen de agosto 2019. režija: Jonás Trueba scenario: Itsaso Arana uloge: Itsaso Arana, Vito Sanz, Isabelle Stoffel, Joe Manjón, Luis Alberto Heras, Mikele Urroz, María Herrador, Francesco Carril, Simon… »

Niko nije savršen: Na sajtu EPP Kurc je i dalje premijer, Merkel šefica CDU...

RTV pre 9 sati
BEČ - Uoči kongresa Evropske narodne partije (EPP) u Zagrebu sajt ove partijske organizacije narodnih partija nije ažuran, pa se tako lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc i šest meseci nakon što mu je parlament izglasao nepoverenje… »

Živela je u Beogradu i Zagrebu, bila ambasadorka u Podgorici i Skoplju, a danas kaže da je zabrinjava kako će izgledati…

Nedeljnik pre 9 sati
@DW/P Stojanovski <img width="1" height="1" alt=""… »

Kolinda opet nije izneverila

B92 pre 9 sati
Zagreb -- Hrvatska je u ponedeljak obeležila godišnjicu od ulaska pripadnika JNA u Vukovar, a izjave o tom gradu 28 godina posle dali su gotovo svi hrvatski zvaničnici. Jedino skoro ništa nije rekla predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Ona je juče… »

Vukovar, 28 godina

Peščanik pre 11 sati
A. Vučić 20. i 21. novembra ne ide u Zagreb na kongres Evropske narodne partije (EPP) zbog „medijske harange koju protiv njega vode pojedini krugovi u hrvatskom društvu kojima smeta to što se Srbija ekonomski podiže i više nije na kolenima“. A… »

Vesti dana »