Zagreb

Šta je istina? Smrt Milana Bandića postaje misterija - Ne zna se tačno gde je umro, Hitna pomoć bila na adresi njegove…

Večernje novosti pre 18 minuta
MILAN Bandić umro je u noći između 27. i 28. februara. Kao datum smrti navodi se nedelja 28. februar jer je Bandić, kako je objavljeno, umro nakon ponoći. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je oko 23 sata doživeo srčani udar. Prebačen je u… »

Obratite pažnju da niste kupili: Ovaj susam iz Indije se povlači iz prodaje jer je opasan po zdravlje!

Večernje novosti pre 1 sat
Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je danas potrošače o povlačenju proizvoda semenki susama "Vedrini" 200 grama zbog utvrđene povećane količine pesticida etilen-oksida. Reč je o proizvodu iz Indije koji se prodaje pod oznakom EAN… »

Šokantan snimak sa auto-puta u Beogradu: Vozači nisu mogli da veruju šta vide - na električnom trotinetu juri zaustavnom…

Večernje novosti pre 5 sati
NEVEROVATNA scena snimljena je danas na auto-putu Beograd - Zagreb u blizini Sportskog centra "11. april" na Novom Beogradu. Vozač na električnom trotinetu se kretao zaustavnom trakom i to brzinom od čak 80 kilometara na čas. Pitanje je da li bi mu… »

"Pogledaj batica šta radi, 80: Km/h" Pojavio se novi snimak lude vožnje trotinetom u Beogradu (video)

Blic pre 5 sati
Neverovatna scena viđena je danas na auto-putu Beograd - Zagreb u blizini Sportskog centra "11. april" na Novom Beogradu. Vozač na električnom trotinetu sa zaštitnom kacigom na glavi kretao se zaustavnom trakom i to brzinom od 80 kilometara na sat. Na… »

Zbog Davora u Kambodži poludeli za ćevapima: Otvorio restoran na plaži usred korone i servira im balkansku hranu

Blic pre 5 sati
Željan avanture, diplomirani ekonomista, Davor Jelačić (33) iz Zagreba pre tri godine otišao je na godišnji odmor u Kambodžu i još se nije vratio. Zaljubio se u život na rajskom tropskom ostrvu Koh Rongu i odlučio da se tamo preseli. Ubrzo je… »

Titov unuk osuđen na zatvorsku kaznu, pobegao posle nesreće

Politika pre 1 dan
Brozu je suđeno u odsustvu jer je pobegao iz Srbije 2008. godine a za njim je raspisana međunarodna poternica. Edvard Broz, unuk nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, osuđen je u Višem sudu u Beogradu na osam meseci zatvora zbog… »

U saobraćajki poginuo njegov drug: Osuđen unuk Josipa Broza Tita - u bekstvu je

Srbija danas pre 1 dan
Edvard Broz je odmah posle udesa pobegao u Hrvatsku. Edvard Broz, (70) jedan od unuka nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, osuđen je u odsustvu u Višem sudu u Beogradu na osam meseci zatvora zbog saobraćajne nesreće iz 1992… »

Titovom unuku osam meseci zatvora zbog saobraćajne nesreće koja se desila 1992.

Radio 021 pre 2 sata
Edvard Broz, (70) jedan od unuka nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, osuđen je u odsustvu u Višem sudu u Beogradu na osam meseci zatvora zbog saobraćajne nesreće iz 1992. godine u Zemunu u kojoj je poginuo njegov prijatelj… »

Plenković: Ulazimo u polusukob

B92 pre 3 sata
Zagreb -- Premijer Hrvatske Andrej Plenković komentarisao je predlog predsednika Hrvatske Zorana Milanovića o Zlati Đurđević za predsednicu Vrhovnog suda. "Predsjednik može imati stav o bilo kojoj temi, ali onaj koji odlučuje je li nešto u skladu… »

Smrt Milana Bandića postaje misterija: Ne zna se tačno gde je umro, Hitna pomoć bila na adresi njegove saradnice...

Mondo pre 2 sata
Milan Bandić umro je u noći između 27. i 28. februara. Kao datum smrti navodi se nedelja 28. februar jer je Bandić, kako je objavljeno, umro nakon ponoći. Milan Bandić umro je u noći između 27. i 28. februara. Kao datum smrti navodi se nedelja 28… »

Vesti dana »