Zagreb

Korupcija i nedovoljni prihodi glavni razlozi iseljavanja iz Hrvatske

SEEbiz pre 1 dan
ZAGREB - Gotovo dvije trećine iseljenika koji su Hrvatsku napustili od 2013. do danas kao jedan od ključnih razloga iseljavanja ističu nemogućnost ostvarivanja prihoda koji omogućavaju normalan život. Više od polovice ističe rasprostranjenost… »

Svaki četvrti građanin Hrvatske u riziku od siromaštva

SEEbiz pre 1 dan
ZAGREB - U nedjelju je obilježen Svjetski dan siromaha. U Hrvatskoj u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti živi svaki četvrti građanin. Svaki četvrti građanin u Hrvatskoj živi na rubu siromaštva. Posebno su ugroženi umirovljenici… »

Požar u Zagrebu: Izgorela dva automobila, nema povređenih (video)

Blic pre 1 dan
Na zagrebačkom Gornjem gradu večeras su izgorela dva automobila, a uzrok požara je za sada nepoznat. Jedan automobil je potpuno izgoreo, a sa njega je vatra prešla na susedni, koji je izgoreo delimično, preneo je portal Index.hr. U ovom incidentu… »

Migrant životno ugrožen nakon što je na njega pucala policija

Politika pre 2 dana
Zagreb - Migrant na koga je pucala hrvatska policija nakon potere po Gorskom Kotaru u životnoj je opasnosti i nakon operacije. On se nalazi u intenzivnoj jedinici KBC Rijeka, a kako kažu u bolnici, ima prostrelne rane u predelu grudnog koša i stomaka… »

"Rekao sam da ću prekopati sve arhive, a ne Jasenovac"

B92 pre 2 dana
Zagreb -- Miroslav Škoro kaže da je izjavio "da će prekopati sve arhive", a ne "da će prekopati Jasenovac", kako su objavili mediji u subotu. "Ono što se dogodilo proteklih dana jeste da su odsečene određene moje izjave, montirane su. To se čuje i… »

Za dlaku izbegnute tragedije! Nevreme napravilo haos!

Alo pre 2 dana
Piloti reagovali ispravno i bezbedno. * Velika drama na nebu iznad Dalmacije * Dva aviona našla su se u ozbiljnom problemu * Primorje je zahvaćeno snažnim nevremenom Područje Kaštela u Hrvatskoj danas je zahvatilo nevreme s grmljavinom zbog čega dva… »

Hrvatska na nogama, proglašen crveni meteoalarm: Olujni jugo pravi haos po Dalmaciji, a ugrožen čak i Zagreb (video)

Kurir pre 2 dana
Na hrvatskom primorju na snazi je crveni meteoalarm zbog jakog i olujnog juga, a pre svega zapadna obala Istre, Kvarner i Kvarnerić, kao i severna, srednja i južna Dalmacija. Zagrebački i karlovački region su takođe pod upozorenjem, žutim, zbog… »

Požar u Zagrebu: Izgorela dva automobila VIDEO

B92 pre 2 dana
Zagreb -- Na zagrebačkom Gornjem gradu večeras su izgorela dva automobila, a uzrok požara je za sada nepoznat. Jedan automobil je potpuno izgoreo, a sa njega je vatra prešla na susedni, koji je izgoreo delimično, preneo je portal Index.hr. U ovom… »

Kola bukte u plamenu! Dva automobila potpuno izgorela! Vatra se nemilosrdno širi (VIDEO)

Alo pre 2 dana
Vatrogasci i policija na mestu događaja. Na zagrebačkom Gornjem gradu večeras su izgorela dva automobila. Uzrok požara je za sada nepoznat. Jedan automobil je potpuno izgoreo, a sa njega je vatra prešla na susedni, koji je izgoreo delimično. U ovom… »

Škoro: Nisam rekao da ćemo prekopati Jasenovac, nego arhive

Dnevnik pre 2 dana
ZAGREB: Nezavisni kandidat za predsednika Hrvatske Miroslav Škoro kaže da je izjavio "da će prekopati sve arhive", a ne "da će prekopati Jasenovac", kako su objavili mediji u subotu. "Ono što se dogodilo proteklih dana jeste da su odsečene određene… »

Vesti dana »