Zlatibor Lončar

Lončar: Zaposlićemo sve zdravstvene radnike koji su potrebni

IndeksOnline pre 9 dana
NOVI SAD – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će se u proširenim objektima zdravstvenih ustanova na teritoriji Novog Sada i Vojvodine zaposliti svi potrebni zdravstveni radnici. On je nakon obilaska radova na izgradnji novih… »

Aleksić: Legalizuju marihuanu da spasu režim odgovornosti za Jovanjicu

Danas pre 9 dana
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da najava legalizacije marihuane u Srbiji stvara sumnju da je to pokušaj da političari iz vrha vlasti izbegnu odgovornost za njeno uzgajanje na farmi Jovanjica jer se očekuje i nova… »

KCV nakon rekonstrukcije dobija još 348 postelja i 16 operacionih sala

Moj Novi Sad pre 9 dana
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar zdravlјa Zlatibor Lončar, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, predsednik Skupštine APV Ištvan Pastor, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i šef Regionalne kancelarije Evropske… »

Lončar: Đilas ne zna ništa o zdravstvu, širi paniku

Nova pre 9 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da iza izjave Dragana Đilasa verovatno stoji namera da širi paniku, i poručio mu da ne bi trebalo da govori o zdravstvu, jer, kako je rekao, o tome ne zna ništa. „Hoće da bude pametan sa jednim delom… »

NIN: Koluvija autor projekta za legalizaciju marihuane

Nova pre 9 dana
Fioka Koluvijinog radnog stola krila je brojne tajne, fragmente iz prošlosti, ali i njegov plan za budućnost. Inspektori za borbu protiv droga beogradske policije pronašli su Koluvijin projekat o legalizaciji marihuane, koju je napisao uoči hapšenja… »

Brnabić: Proširujemo klinički centar Vojvodine nakon 30 godina!

Mondo pre 9 dana
U toku su radovi na izgradnji novih lamela B i C Kliničkog centra Vojvodine, koje su preko 30 godina stojale nedovršene. U toku su radovi na izgradnji novih lamela B i C Kliničkog centra Vojvodine, koje su preko 30 godina stojale nedovršene. Radove su… »

Vučević: Ovo su veliki dani za zdravstvo, a da bi budućnost bila izvesna moramo nastaviti vakcinaciiju

Mondo pre 9 dana
U toku su radovi na rekonstrukciji i dogradnji Kliničkog centra Vojvodine. U toku su radovi na rekonstrukciji i dogradnji Kliničkog centra Vojvodine. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, predsednik… »

"Zaposlićemo sve zdravstvene radnike koji su potrebni" Ministar Lončar najavio prijem novog kadra

Blic pre 9 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će se u proširenim objektima zdravstvenih ustanova na teritoriji Novog Sada i Vojvodine zaposliti svi potrebni zdravstveni radnici. On je nakon obilaska radova na izgradnji novih blokova Kliničkog… »

Lončar: Đilas ne bi trebalo da govori o zdravstvu, o tome ne zna ništa

N1 Info pre 9 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da iza izjave Dragana Đilasa verovatno stoji namera da širi paniku, i poručio mu da ne bi trebalo da govori o zdravstvu, jer, kako je rekao, o tome ne zna ništa. „Hoće da bude pametan sa jednim delom… »

Zvanično 1.100 Vojvođana preminulo od kovida od početka epidemije

Radio 021 pre 9 dana
Skoro 1.100 stanovnika Vojvodine preminulo je od posledica kovida19 u proteklih 13 meseci, koliko traje epidemija virusa korona u Srbiji. Ovaj podatak izneo je ministar Zlatibor Lončar za 021.rs uz izvinjenje što nam ovaj podatak nije dostavljen kada je… »

Vesti dana »