Zlatibor Lončar

Ne prestajemo da pomažemo! Srbija šalje još vakcina komšijama, u sredu isporuka novog kondigenta "Fajzera"

Mondo pre 5 dana
Srbija je do sada ovoj zemlji već poslala 4.680 doza vakcina protiv korona virusa. Srbija je do sada ovoj zemlji već poslala 4.680 doza vakcina protiv korona virusa. Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće ministra zdravlja Srbije… »

Lončar nosi novu donaciju komšijama: Severna Makedonija od Srbije dobija još 8.000 Fajzer vakcina

Srbija danas pre 6 dana
Susret dvojice ministara zakazan je za sredu. Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci kako bi preuzeo drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije… »

Severna Makedonija od Srbije dobija još 8.000 Fajzer vakcina

RTV pre 6 dana
SKOPLJE - Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci kako bi preuzeo drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije Fajzer/Bionteh. Susret dvojice ministara… »

S. Makedonija od Srbije dobija još 8.000 Fajzer vakcina

Dnevnik pre 6 dana
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče od ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci preuzeće drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije Fajzer/Bionteh. SKOPLjE: Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko… »

Lončar u sredu predaje još 8.000 Fajzer vakcina

Alo pre 6 dana
Susret dvojice ministara zakazan je za sredu. Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci kako bi preuzeo drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije… »

Srbija donira još 8.000 vakcina Severnoj Makedoniji: Ministar Lončar će predati ključnu pošiljku u sredu

Večernje novosti pre 6 dana
MINISTAR zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci kako bi preuzeo drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije Fajzer/Bionteh. Susret dvojice ministara zakazan je za… »

Završena sednica Predsedništva SNS-a

RTS pre 6 dana
Sednica Predsedništva SNS-a, na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Srbiji i regionu, završena je u 18 sati. Javnosti se nakon sednice obratio predsednik Aleksandar Vučić. Sednica je počela oko 16 sati u centrali SNS-a na Novom… »

Ukidanjem poliklinike bolesni studenti bi ostali bez pomoći

Nova pre 6 dana
Nako što se pojavila vest da Plan optimizacije zdravstvenih ustanova predviđa da se Studentske poliklinike pripoje lokalnim domovima zdravlja reagovali su studenti, ali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je juče obećao da se to neće dogoditi… »

U Srbiju u drugom kvartalu stiže 1,2 miliona vakcina Fajzer

Valjevska posla pre 6 dana
Srbija je jutros potpisala novi ugovor sa kompanijom “Fajzer-Biontek”, koji podrazumeva da će u našu zemlju u drugom kvartalu umesto 500.000 vakcina, stići 1,2 miliona, a u trećem umesto 400.000 – 1,19 miliona doza vakcina, izjavio je ministar… »

U Srbiju stiglo još 50.000 vakcina "Sputnjik V"

Slobodna Evropa pre 7 dana
Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", u ponedeljak ujutro sleteo je avion koji je dopremio još 50.000 ruskih vakcina “Sputnjik V". Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je da pored ovih vakcina u Srbiju popodne stiže i "još 46.800 Fajzerovih"… »

Vesti dana »