Zlatibor Lončar

Roditelji kupuju vakcinu koja je obavezna

Glas Šumadije pre 1 dan
„Zbog čega roditelji plaćaju vakcinu za veliki kašalj?“ Ovo je pitanje koje je roditeljski portal Bebac.com, danas upitao ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru. U saopštenju se ističe da su vakcine protiv difterije, tetanusa, velikog kašlja i… »

Portal Bebac: Zašto predškolci moraju da plaćaju obaveznu vakcinu?

Danas pre 1 dan
Roditeljski portal Bebac uputio je danas otvoreno pismo ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru u kojem mu je postavljeno pitanje zbog čega u domovima zdravlja nema vakcine protiv velikog kašlja, koju su deca obavezna da prime pre polaska u prvi razred… »

Bebac: Zbog čega roditelji plaćaju vakcinu za veliki kašalj koja je obavezna?

Radio 021 pre 1 dan
Portal Bebac.com upitao je danas ministra zdravlja Zlatibora Lončara zbog čega roditelji plaćaju vakcinu za veliki kašalj. Bebac ističe da su vakcine protiv difterije, tetanusa, velikog kašlja i poliomijelitisa obavezne za decu pred polazak u… »

Bebac.com: Zbog čega roditelji plaćaju vakcinu za veliki kašalj?

N1 Info pre 1 dan
Roditeljski portal Bebac.com upitao je danas ministra zdravlja Zlatibora Lončara zbog čega roditelji plaćaju vakcinu za veliki kašalj. U saopštenju se ističe da su vakcine protiv difterije, teranusa, velikog kašlja i poliomijelitisa obavezne za… »

Bebac: Zašto se plaća vakcina za veliki kašalj

Nova pre 1 dan
Roditeljski portal Bebac.com upitao je danas ministra zdravlja Zlatibora Lončara zbog čega roditelji plaćaju vakcinu za veliki kašalj. Bebac je pitao ministra i šta će se desiti u slučaju da se neko dete razboli od te bolesti samo zbog toga što… »

Počela sednica Predsedništva SNS, Vučić nije želeo da govori o ostavci

N1 Info pre 2 dana
Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) počela je nešto malo posle 17 časova ispred sedišta stranke i prisustvuje joj ceo vrh SNS. Kako javlja reporter N1, među prvima je stigla ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović, a tu… »

Državni vrh Srbije različito o legalizaciji kanabisa

Slobodna Evropa pre 2 dana
Iako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar pre dve sedmice najavio da će Srbija poštovati odluku Ujedinjenih nacija (UN) o skidanju kanabisa sa liste narkotika, dijametralno suprotne izjave stižu iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Prvi čovek… »

Počela sednica Predsedništva SNS-a

RTS pre 2 dana
U centrali stranke u Novom Beogradu nešto posle 17 časova počela je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke. Sednici prisustvuje i predsednik Srbije i te stranke Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministri u vladi i stranački… »

Vulin: Marihuana u Srbiji dok je Vučić njen predsednik, neće biti legalizovana

Naissus info pre 2 dana
On je rekao da se veliki broj ljudi leči u Srbiji i tako podleže krivičnim sankcijama. Kako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar nedavno najavio Srbija će skinuti marihuanu sa liste narkotika. To ne znači da će marihuana biti legalizovana. Kako je… »

Vulin: Marihuana neće biti legalizovana dok god je Vučić predsednik

Radio 021 pre 4 dana
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom. "Ne verujem u podelu na… »

Vesti dana »