Zlatibor Lončar

Manje umrlih i zaraženih, manje i pacijenata na respiratoru

Nova pre 6 minuta
U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 2.719 zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 35 osoba. Testirano je ukupno 14.544 osoba, a na respiratorima je 219 pacijenata. U Srbiji je tokom jučerašnjeg dana evidentirano još 2,864 zaraženih… »

Korona virus: Vakcinacija u Srbiji najsporija u Tutinu i Novom Pazaru, u Indiji borba za respiratore i slobodan bolnički…

BBC News pre 12 minuta
U svetu je do sada zaraženo više od 143,9 miliona ljudi, a preminulo je više od tri miliona. Oporavilo se više od 82,4 miliona ljudi, pokazuju podaci Univerziteta Džons Hopkins. Dok je u Srbiji epidemijska situacija stabilnija, Indija se bori sa… »

Borbu sa kovidom izgubilo 35 pacijenata, koronavirusom zaraženo još 2.719 osoba

RTS pre 5 minuta
U Srbiji je, prema poslednjim podacima, bitku sa kovidom izgubilo 35 pacijenata. Potvrđeno je 2.719 novih slučajava zaraze od testiranaih 14.544 uzoraka. Na respiraotima je 219 pacijenata. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je za RTS da opada broj… »

Lončar: Slušamo struku - trudnice da se vakcinišu

B92 pre 1 sat
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je da je stav svetske struke da i trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu. Zlatibor Lončar je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a naveo da, iako brojke padaju, treba da budemo oprezni i da se pridržavamo… »

“Stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu…”

Nedeljnik pre 1 sat
(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO) Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je kako je stav svetske struke da i trudnice treba da se vakcinišu, jer je, kako je rekao, utvrđeno da mutacije virusa mogu da utiču na potomstvo. “To je stav svetske struke jer… »

Koronavirus u Srbiji: Stabilnija situacija, poziv na vakcinaciju, Lončar o imunizaciji trudnica…

Nedeljnik pre 2 sata
GORODENKOFF PRODUCTIONS / Sciencephoto / Profimedia Lončar: Stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je kako je stav svetske struke da i trudnice treba da se vakcinišu, jer je, kako je… »

Korona virus: Vakcinacija u Srbiji najsporija u Tutinu i Novom Pazaru, u Indiji borba za respiratore i slobodan bolnički…

Radio 021 pre 2 sata
U svetu je do sada zaraženo više od 143,9 miliona ljudi, a preminulo je više od tri miliona. Oporavilo se više od 82,4 miliona ljudi, pokazuju podaci Univerziteta Džons Hopkins. Getty Images U Indiji je zabeležen najveći broj zaraženih u jednom… »

Lončar: U Srbiji dato 3.129.000 vakcina, revakcinisano 1.260.000 gradjana

IndeksOnline pre 3 sata
BEOGRAD – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je do sada u Srbiji dato 3.129.491 doza vakcine protiv korona virusa a da je oko 1.260.000 gradjana revakcinisano. Lončar je kazao da je procentualno najviše vakcinisanih u Beogradu a da je… »

Lončaru nejasno zbog čega je najslabiji odziv za vakcinaciju u Novom Pazaru i Tutinu

Sandžak press pre 2 sata
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je do sada u Srbiji dato 3.129.491 doza vakcine protiv koronavirusa, a da je oko 1.260.000 građana revakcinisano. Lončar je kazao da je procentualno najviše vakcinisanih u Beogradu, a da je najslabiji… »

Lončar: Stav struke je da trudnice mogu da se vakcinišu

IndeksOnline pre 3 sata
BEOGRAD – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je izjavio danas da je stav svetske struke da i trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu. “To je stav svetske struke, jer je virus počeo da mutira. Procena je da taj mutirani soj može da utiče na… »

Vesti dana »