Zlatibor Lončar

“Od korone preminulo 118, a ne 14 lekara. Lončarova izjava je nemoralna…”

Nedeljnik pre 8 minuta
Printscreen/YouTube/TV Informer “Istina je da je 118 lekara umrlo od korone”, epidemiolog Lela Ilić tako odgovara na izjavu ministra zdravlja Zlatibora Lončara koji tvrdi da je preminulo 14 lekara koji su radili u crvenim kovid zonama. Doktorka… »

Stupar: Lončar ponavlja cifre o koroni koje je smislio Vučić

Nova pre 1 sat
Novinar Slobodan Stupar optužio je u Novom danu republičkog ministra zdravlja Zlatibora Lončara da javnosti ne saopštava relevantne podatke u vezi sa koronavirusom, već da ponavlja one koje je pre toga "smislio" predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Doktorka Lončaru: Ministre, od korone je umrlo 118 lekara

Nova pre 33 minuta
"Istina je da je 118 lekara umrlo od korone", tako epidemiolog Lela Ilić odgovara na izjavu ministra zdravlja Zlatibora Lončara koji tvrdi da je preminulo 14 lekara koji su radili u crvenim kovid zonama. Doktorka Ilić, u razgovoru za Nova.rs, takvu… »

Ilić: Od korone umrlo 118 lekara, nemoralna izjava Lončara

N1 Info pre 26 minuta
"Istina je da je 118 lekara umrlo od korone", epidemiolog Lela Ilić tako odgovara na izjavu ministra zdravlja Zlatibora Lončara koji tvrdi da je preminulo 14 lekara koji su radili u crvenim kovid zonama. Doktorka Ilić, u razgovoru za Nova.rs, takvu… »

Više od 65 odsto vakcinisanih medicinara: Lončar: "Molim građane da se tokom Uskra ponašaju kao i dosad"

Blic pre 1 sat
Prešli smo preko 65 odsto vakcinisanih zdravstvenih radnika, rekao je za RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar i istakao da je u poslednjih nedelju dana imunizovano 20 odsto zaposlenih u zdravstvu. Poručio je građanima da se tokom Uskrsa ponašaju kao… »

(Uživo) Vučić na Torlaku: Uručuje vakcine AstraZeneka Miloradu Dodiku (video)

Srbija danas pre 1 sat
Donaciju preuzima predsedsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno je u poseti Institutu za virusologiju i serume "Torlak" i tom prilikom uručuje vakcine AstraZeneka za Republiku Srpsku… »

Stupar: Ministar zdravlja ne govori cifre koje je on smislio, nego Vučić

N1 Info pre 2 sata
Novinar Slobodan Stupar optužio je u Novom danu republičkog ministra zdravlja Zlatibora Lončara da javnosti ne saopštava relevantne podatke u vezi sa koronavirusom, već da ponavlja one koje je pre toga "smislio" predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Najavljena gradnja kovid bolnice i u Nišu - Lokacija na ulazu u grad ima sve infrastrukturne preduslove

Ekapija pre 3 sata
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će se u Nišu izgraditi još jedna bolnica, poput one u Batajnici, koja će, dok traje epidemija, biti namenjena za lečenje kovid pacijenata, a nakon toga će postati gradska bolnica. Lončar je, u izjavi… »

Lončar najavio izgradnju još jedne bolnice u Nišu

Jug press pre 14 sati
NIŠ Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas u Nišu izgradnju još jedne bolnice, poput one u Batajnici i da bi ta bolnica bila u kovid sistemu, dok traje epidemija korona virusa, a nakon toga bi postala gradska bolnica. “Razgovarali smo o… »

Različite brojke – po ministru umrlo 14 lekara iz kovid zona, sindikat broji 118

N1 Info pre 16 sati
Zbog 118 umrlih lekara tokom epidemije koronavirusa, Sindikat lekara i farmaceuta nedavno je zatražio ostavku ministra zdravlja. Zlatibor Lončar, međutim, ostavku ne podnosi već iznosi podatak o, kako kaže "samo" 14 umrlih lekara u kovid crvenim… »

Vesti dana »