Zlatibor Lončar

Novozaraženih 254, šest osoba preminulo

Glas Amerike pre 1 dan
U Srbiji je u protekla 24 sata, do srede u 15 sati, od 8.768 testiranih osoba u potvrđeno 254 slučaja zaraze koronavirusom, a šest osoba je preminulo, objavljeno je na zvaničnom sajtu covid19.rs. Na respiratorima je 87 ljudi, dok su hospitalizovane… »

Lončar: Problemi na plućima i srcu kod izlečenih pacijenata

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Sve više pacijenata koji su preležali koronu javlja se sa problemima na plućima i na srcu i on moraju da budu adekvatno zbrinuti, jer ne mogu da se upućuju u kovid bolnice, rekao je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Nakon sastanka sa… »

Na rehabilitaciju u banje direktno iz bolnice

Politika pre 1 dan
Da ne bi dobili koronu kod kuće, po otpustu iz zdravstvene ustanove pacijenti se odmah šalju u banjske centre. Zbog prevencije obolevanja od virusa korona država je olakšala pacijentima odlazak na rehabilitaciju u banje tako što se bolesnici odmah… »

Ministar Lončar sastao se sa predstavnicima kovid bolnica: Evo koje su novine u radu ambulanti

Srbija danas pre 1 dan
Prema jučerašnjim podacima 235 osoba je pozitivno na koronu, od 8086 testiranih. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastao se sa predstavnicima kovid bolnica. Razmatrali su aktuelna pitanja i probleme sa kojima se suočavaju. Prema jučerašnjim… »

Objavljeni najnoviji podaci: Za 24 sata još 254 slučaja korona virusa, preminulo šest osoba

Srbija danas pre 1 dan
Najnoviji podaci o epidemiji u Srbiji. U poslednja 24 sata na korona virus je testirano 8.768 osoba, njih 254 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo šest lica. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 658. Prema poslednjim podacima… »

Stevanović: Situacija povoljnija, ne sme biti opuštanja

RT Kragujevac pre 7 sati
Sve više pacijenata koji su preležali koronu javlja se sa problemima na plućima i na srcu i on moraju da budu adekvatno zbrinuti, jer ne mogu da se upućuju u kovid bolnice, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Direktor Klinike za infektivne i… »

Dve zdravstvene ustanove izlaze iz kovid sistema

Politika pre 7 sati
Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, kao i Institut za reumatologiju, od danas izlaze iz kovid sistema, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar i navodi da će se u naredna četiri dana u te dve zdravstvene ustanove obavljati… »

Registrovano još 254 novozaraženih: Smanjuje se broj pacijenata na respiratorima

Prva pre 10 sati
U poslednja 24 sata obrađeno je 8.768 uzoraka osoba testiranih na korona virus. Njih 254 je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo šest lica. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Insituta "Batut", na respiratorima se u bolnicama širom… »

Korona na klackalici: Manje pacijenata na respiratorima, ali i dalje se registruje dosta novozaraženih

Blic pre 10 sati
U poslednja 24 sata na korona virus je testirano 8.768 osoba, njih 254 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo šest lica. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Insituta "Batut", na respiratorima se u bolnicama širom Srbije nalazi 87… »

U poslednja 24 časa preminulo je 6 lica, pozitivnih 254

Alo pre 10 sati
Najnovije informacije na današnji dan. U poslednja 24 sata na korona virus je testirano 8.768 osoba, njih 254 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo šest lica. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Insituta "Batut", na respiratorima… »

Vesti dana »