Zlatibor Lončar

Ministar Lončar za Kurir Srbi s kruzera pravo sa BG aerodroma sanitetom prebačeni na Infektivnu! Odmah idu na testiranje

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je za Kurir da će dvoje Srba sa kruzera Dajmond princes, koji su jutros sleteli na beogradski aerodrom, sanitetskim vozilom biti prebačeni na Infektivnu kliniku KCS. Kako se nezvanično saznaje, njih… »

Da li govor mržnje treba da bude zabranjen?

Talas pre 2 dana
„Kroz istoriju se pokazalo da cenzura govora mržnje, bez obzira na dobre namere koje iza nje stoje, donosi više štete nego koristi u unapređivanju jednakosti, dostojanstva, inkluzivnosti, različitosti i društvene harmonije“ Ministar zdravlja… »

"Ljudi su odlazili iz Srbije i zbog užasnih uslova": Vučić obišao radove na Infektivnoj klinici

Telegraf pre 4 dana
Predsednik Srbije na gradilištu Infektivne klinike u Beogradu. Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić obilazi radove na izgradnji i rekonstrukciji Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije. Sa predsednikom radove obilaze i… »

Poslanici o dokumentarcu "Vladalac", Republici Srpskoj, ministrima...

B92 pre 5 dana
Poslanici su danas na početku sednice postavljali pitanjna izvršnoj vlasti i državnim organima. Interesovalo ih je ko je finansirao dokumentarni film "Vladalac", da li Srbija može da reaguje na dešavanja u Republici Srpskoj, jer je potpisnik… »

Poslanička pitanja o Republici Srpskoj, dokumentarcu "Vladalac", RTS-u, Lončaru

RTS pre 5 dana
Poslanici Skupštine Srbije iskoristili su priliku da na početku sednice postave pitanja izvršnoj vlasti i državnim organima. Interesovalo ih je ko je finansirao dokumentarni film "Vladalac", da li Srbija može da reaguje na dešavanja u Republici… »

Kurir TV Vučić obišao radove na Infektivnoj: Rasulo, ništa nije rađeno od 1926! 100 godina niko ništa nije obnavljao

Kurir pre 5 dana
Medicinarima ćemo povećati plate i sledeće godine, rekao je predsednik. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji i rekonstrukciji Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije. Vučić je u… »

Hitna služba i kućna nega: U 2.000 kvadrata Otvorena nova zgrada Doma zdravlja u Obrenovcu

Blic pre 7 dana
U Obrenovcu je juče otvorena nova zgrada Doma zdravlja u prisustvu ministra zdravlja Zlatibora Lončara, direktora EPS-a Milorada Grčića, gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića i predsednika opštine Miroslava Čučkovića. Kamen temeljac… »

Jednoglasne osude brutalnih uvreda Vučićeve ćerke, traži se reakcija tužilaštva

N1 Info pre 6 dana
Politički aktivista Sibin Vukadinović je na društvenim mrežama uputio uvrede na račun ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Osude takvih komentara stižu i od partijskih drugova Vučića, ali i od opozicionog pokreta Dveri, koji negiraju da… »

Lončar: Vukadinovića privesti pravdi

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar pozvao je nadležne povodom vređanja maloletne ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u objavi Sibina Vukadinovića da tu osobu hitno privedu pravdi i upute na psihijatrijsko vestačenje. “Ukoliko je… »

Radojičić u obilasku završnih radova na novom krilu Doma zdravlja u Obrenovcu

Danas pre 8 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas Dom zdravlja u Obrenovcu, gde su završeni radovi na izgradnji novog krila ove zdravstvene ustanove. Obilasku su prisustvovali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, pomoćnik gradonačelnika… »

Vesti dana »