Zlatibor Lončar

UŽIVO Da li je vreme za popuštanje ili...?; Danas odluka Kriznog štaba

B92 pre 8 minuta
Danas u 13 sati će biti održana nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija. Prethodna sednica održana je u utorak i doneta je odluka da aktuelne mere ostaju na snazi do daljnjeg. Ministar zdravlja Zlatibor… »

Lončar: Građani su izabrali dobar put - put prevencije

B92 pre 1 sat
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je sinoć da je do sada ukupno u Srbiji vakcinisano 84.075 građana. On je dodao da se vakcinacija nastavlja i sutra, kao i narednih dana. Lončar je za RTS kazao da je Ministarstvo zdravlja zadovoljno odzivom… »

Lončar: Za vakcinu 400.000 prijava, primilo više od 80.000

Nova pre 43 minuta
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je sinoć da je do sada ukupno u Srbiji vakcinisano 84.075 građana i dodao da se vakcinacija nastavlja i sutra, kao i narednih dana. Lončar je za RTS kazao da je Ministarstvo zdravlja zadovoljno odzivom… »

"Građani su napravili dobar izbor"

Alo pre 26 minuta
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je sinoć da je do sada ukupno u Srbiji vakcinisano 84.075 građana i dodao da se vakcinacija nastavlja i sutra, kao i narednih dana. Lončar je za RTS kazao da je Ministarstvo zdravlja zadovoljno odzivom… »

Koronavirus u Srbiji: Traje masovna vakcinacija građana, nova sednica Kriznog štaba, “suština da u što kraćem roku…

Nedeljnik pre 1 sat
(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV) Širom Srbije i danas se nastavlja proces masovne vakcinacije građana protiv koronavirusa, a do sada (07.00 časova) u Srbiji je ukupno vakcinisano 84.832 građana. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je rekao da je… »

Vakcinisano više od 80.000 građana! Oglasio se ministar Lončar: "Građani su izabrali pravi put"

Srbija danas pre 1 sat
Ministar zdravlja rekao je da su građani izabrali pravi put. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je sinoć da je do sada ukupno u Srbiji vakcinisano 84.075 građana i dodao da se vakcinacija nastavlja i danas, kao i narednih dana. Lončar je kazao… »

AKTUELNO: Više od 84.000 ljudi vakcinisano do sada, danas zaseda Krizni štab

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Od početka pandemije u martu prošle godine, od kovida-19 u Srbiji su obolele 379.093 osobe, dok je preminulo 3.830. U Srbiji je, prema poslednjem preseku,potvrđeno novih 1.648 slučajeva koronavirusa,od testiranih 10.240 osoba, dok je 20… »

Saznajemo: U Srbiji do večeras vakcinisano ukupno 84.832 osobe

Blic pre 11 sati
U Srbiji je do večeras vakcinisano ukupno 84.832 građana, saznaje "Blic". Naši građani trenutno mogu da biraju između tri dostupne vakcine - ruska "Sputnjik V", zatim "Fajzer-Biontek" i kineska "Sinofarm". Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je… »

Lončar: Vakcinisano 84.075 građana, zadovoljan sam odzivom

Danas pre 12 sati
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je do večeras 84.075 građana Srbije vakcinisano protiv korona virusa. Gostujući na Radio televiziji Srbije (RTS), ministar je kazao da je zadovoljan odzivom građana i načinom kako funkcioniše sistem… »

"Novi soj može da pogorša stvari" Dr Janković o tome da li je virus korone sada opasniji i da li nas vakcine štite i kod…

Blic pre 12 sati
"Novi soj korona virusa može da pogorša stvari utoliko što je zarazniji, nemamo podataka da je opasniji, ali je tačno da se brže širi", rekao je večeras, gostujući na "RTS-u" član Kriznog štaba dr Srđa Janković. Naglasio je i da, za sada, sve… »

Vesti dana »

Preminula glumica Mira Furlan

Glas Amerike pre 1 satjoš 23 povezane

20 stepeni u Srbiji danas

B92 pre 45 minutajoš 8 povezanih