Zlatibor Lončar

Studentske poliklinike neće biti ukinute

RTS pre 2 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata. Studentska poliklinika ostaje, potvrdio je ministar Zlatibor Lončar novinarima i studentima koji… »

Studenti doneli peticiju i odgovor - poliklinike se ne gase

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Studenti iz inicijative "Kreni promeni", koji su nameravali da danas predaju peticiju protiv gašenja studentskih poliklinikna na pisarnicu Ministarstva zdravlja, uručili su je lično ministru Zlatiboru Lončaru, koji je izašao da sa njima… »

Studenti doneli peticiju i odgovor - poliklinike se ne gase

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Studenti iz inicijative "Kreni promeni", koji su nameravali da danas predaju peticiju protiv gašenja studentskih poliklinikna na pisarnicu Ministarstva zdravlja, uručili su je lično ministru Zlatiboru Lončaru, koji je izašao da sa njima… »

Lončar i Brnabić potvrdili: Nema ukidanja poliklinike (video)

BizLife pre 2 dana
Brnabić je za televiziju Hepi izjavila da je ukidanje studentskih poliklinika bio “neki inicijalni predlog u okviru racionalizacije” zdravstvenih ustanova, koji neće biti prihvaćen. Premijerka je rekla da su studentske poliklinike “jedan od… »

Brnabić: Neće biti ukidanja studentskih poliklinika

Naissus info pre 2 dana
Premijerka je rekla da su studentske poliklinike “jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata u Srbiji”. Brnabić je izjavila da je predlog ukidanja studentskih poliklinika bio “neki inicijalni u okviru racionalizacije” zdravstvenih… »

Lončar: Rešeno, Studentska poliklinika neće biti ukinuta

Nova pre 2 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je zvanični stav ministarstva na čijem je čelu da Studentska poliklinika neće biti ukinuta. Ispred Ministarstva zdravlja, gde su u 10 časova predstavnici Udruženja “Kreni-promeni” predali… »

Brnabić: Neće biti ukidanja studentske poliklinike

Insajder pre 2 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da po rezultatima javne rasprave neće biti ukinute studentske poliklinike, kako je ranije bilo najavljivano i zbog čega protestuju predstavnici studenata. Brnabić je za televiziju Hepi izjavila da je… »

Lončar odbacio ideje o gašenju Studentske poliklinike

Novi magazin pre 2 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je zvanični stav ministarstva na čijem je čelu da Studentska poliklinika neće biti ukinuta. Ispred Ministarstva zdravlja, gde su u 10 časova predstavnici Udruženja "Kreni-promeni" predali 30.000… »

Vakcina „Astrazeneka” stigla u Srbiju

Politika pre 3 dana
Vakcina protiv virusa korona britansko-švedskog proizvođača „Astrazeneka” stigla je u Srbiju, a prvi kontingent od 150.000 doza na aerodromu je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Avion sa vakcinama sleteo je na beogradski aerodrom… »

"Ako ih ne zanima - ne zanima ih" VIDEO/FOTO

B92 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je aerodromu "Nikola Tesla" avion kojim su u Srbiju dopremljene vakcine kompanije AstraZeneka. Avion je stigao nešto pre 8.00 časova. Prema najavi predsednika Vučića vakcine AstraZeneka će biti u upotrebi… »

Vesti dana »