Zlatibor Lončar

Lončar: Posledice na plućima posle preležane korone samo su jedan deo post kovida

Novi magazin pre 8 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas u Skupštini da se prave planovi o post kovid periodu i naveo da će uz bolnice i domovi zdravlja preuzeti brigu o oporavku osoba koje su imale kovid-19. Lončar je odgovarajući na pitanja poslanika rekao… »

Ko je spasao Koluviju hapšenja 2012. godine

Nova pre 8 dana
Slučaj "Jovanjica", odnosno suđenje Predragu Koluviji na čijem je imanju novembra 2019. godine zaplenjeno skoro četiri tone opojne droge, ponovo se našao u žiži javnosti nakon što je ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio legalizaciju marihune… »

Piše Miljana Nešković: Marinikina kutija

Nova pre 8 dana
Nije tajna da smo narod kratkog pamćenja. Pre nekoliko godina, ministar Zlatibor Lončar je javno optužio Fondaciju Podrži život koja prikuplja novac za lečenje bolesne dece za „organizovani kriminal“! Nakon niza medijskih natpisa, policija je… »

Lončar: Stanovi od 500 evra po kvadratu mogli bi da budu ponuđeni i zdravstvenim radnicima

Moj Novi Sad pre 8 dana
Klinički centar Vojvodine će zaposliti medicinare koji će kroz nekoliko meseci početi da rade u Kovid bolnici na Mišeluku, koja bi posle završetka epidemije trebalo da postane Gradska bolnica. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da Vojvodina i… »

Da li je legalizacija marihuane legalizacija Jovanjice?

Nova pre 8 dana
Nakon najave ministra zdravlja Zlatibora Lončara da Srbija radi na uklanjanju marihuane sa liste narkotika, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić tvrdi da je u pitanju plan države da se spasi državni vrh, a da Predrag Koluvija i njegovi… »

Pomoć nakon preležane korone: Lončar: Period oporavka mora da bude postepen

Blic pre 9 dana
Određeni broj pacijenata nakon preležane korone ima duži oporavak, ne samo pluća, već i ostalih organa, a kod nekih se čak javlja i depresija, zato imamo u planu da reorganizujemo našu zdravstvenu službu kako bi se posvetila pažnja pacijentima… »

Lončar: Pripremamo pomoć pacijentima s postkovid simptomima

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Određeni broj pacijenata nakon preležane korone ima duži oporavak, ne samo pluća, već i ostalih organa, a kod nekih se čak javlja i depresija, zato imamo u planu da reorganizujemo našu zdravstvenu službu kako bi se posvetila pažnja… »

Srbija priprema plan za pacijente koji su preležali koronu: Pažnja usmerena na one sa najtežim problemima!

Srbija danas pre 9 dana
Ministar odgovorio na pitanje narodne poslanice iz Saveza vojvođanskih Mađara Emiše Uri. Određeni broj pacijenata nakon preležane korone ima duži oporavak, ne samo pluća, već i ostalih organa, a kod nekih se čak javlja i depresija, zato imamo u… »

Lončar: Pripremamo pomoć pacijentima s postkovid simptomima, veliki broj njih ima problem s plućima

Telegraf pre 9 dana
Pojedini pacijenti imaju posle preležane korone jedan teži i duži oporavak pluća, ali i ostalih organa kao što su srce, bubrezi, a kod nekih se čak javlja i depresija. Određeni broj pacijenata nakon preležane korone ima duži oporavak, ne samo… »

Lončar: “Posledice na plućima posle korone samo jedan deo problema…”

Nedeljnik pre 9 dana
Printscreen/YouTube/TV Informer (Beta) – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas u Skupštini da se prave planovi o post kovid periodu i naveo da će uz bolnice i domovi zdravlja preuzeti brigu o oporavku osoba koje su imale kovid-19. Lončar… »

Vesti dana »