Zlatibor Lončar

"Hvala putinu" - u Srbiju stigao novi kontigent od 100.000 ruskih vakcina: Vučić poručio - "Srbija je dobar kupac"!

Mondo pre 1 dan
U Srbiju je večeras sleteo avion sa novim količinama vakcina protiv korona virusa. U Srbiju je večeras sleteo avion sa novim količinama vakcina protiv korona virusa. Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla večeras je sleteo avion "Er Srbije" koji je… »

Optimizacija ili eutanazija srpskog zdravstva

Glas Amerike pre 3 dana
BEOGRAD — Varnica koja je bljesnula nakon što se pročulo da je moguće gašenje Studentske poliklinike je ugašena, a protest studenata nije otišao dalje od skupljanja potpisa da se poliklinika ne gasi. Posle poruke ministra zdravlja Zlatibora… »

Zaseda Krizni štab, šta nas čeka za vikend

Nova pre 3 dana
Krizni štab bi danas trebalo da odluči o pooštravanju epidemioloških mera kojima je cilj da se smanji dalje povećanje broja zaraženih koronavirusom. Ova odluka je trebalo da bude doneta još u sredu, ali Krizni štab, kako navodi sam ministar… »

Lončar: Novim merama ćemo ciljati one što ih krše, ne one koji ih se pridržavaju

Danas pre 4 dana
Oni koji ne poštuju epidemiološke mere moraju da znaju da direktno utiču na zdravlje građana, dovode ljude u bolnice, na respiratore, do smrtnih slučajeva i sigurno ćemo ih sve sankcionisati, poručio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar, i… »

Borbu sa kovidom izgubilo još 15 ljudi, koronavirus potvrđen kod 3.588 osoba

RTS pre 4 dana
Prema poslednjim podacima, koronavirus je u Srbiji potvrđen kod još 3.588 ljudi. Od posledica zaraze preminulo je još 15 osoba. 25. 02. 2021. 18:42 Lončar: Mere će biti ciljane na epicentre širenja virusa Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio… »

Lončar: Mere će biti ciljane na epicentre širenja virusa

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da članovi Kriznog štaba već dva, tri dana “mere” koje rigoroznije epidemiološke mere da donesu, kako bi se sprečilo prenošenje virusa u epicentrima širenja – skijalištima, a da… »

Lončar: Mere će biti ciljane na epicentre širenja virusa; "Na naplatu su došle i pojedine žurke"

B92 pre 4 dana
Zlatibor Lončar izjavio je da članovi Kriznog štaba već dva-tri dana "mere" koje rigoroznije epidemiološke mere da donesu. One su neophodne kako bi se sprečilo prenošenje virusa u epicentrima širenja - skijalištima, a da se ne ugroze ostali koji… »

Lončar: Oštrijim merama protiv širenja virusa u skijalištima

Nova pre 4 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da članovi Kriznog štaba već dva, tri dana "mere" koje rigoroznije epidemiološke mere da donesu, kako bi se sprečilo prenošenje virusa u epicentrima širenja - skijalištima, a da se ne ugroze… »

Lončar: Nove mere će biti ciljane na epicentre širenja virusa

Radio 021 pre 4 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da članovi Kriznog štaba već dva, tri dana "mere" koje rigoroznije epidemiološke mere da donesu, kako bi se sprečilo prenošenje virusa u epicentrima širenja - skijalištima, a da se ne ugroze ostali… »

“Sutra je sednica Kriznog štaba, zato i ovoliko merimo već dva, tri dana…”

Nedeljnik pre 4 dana
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS) Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da članovi Kriznog štaba već dva, tri dana “mere” koje rigoroznije epidemiološke mere da donesu, kako bi se sprečilo prenošenje virusa u… »

Vesti dana »