Zlatibor Lončar

Vučić neće da legalizuje marihuanu u Srbiji: Ponosan sam jer kod nas nije ozakonjena

Noizz pre 5 dana
Aleksandar Vučić nema u planu legalizaciju marihuane, iako se radi na tome da se ona skine sa liste narkotika kod nas, što je ranije potvrdio ministar zdravlja Zlatibor Lončar. U intervjuu za praznični broj "Blica" objasnio je kako je ponosan jer je… »

“Unlike many, Serbia has people to employ in hospitals”

BizLife pre 7 dana
The Clinical Center of Vojvodina will employ medical workers who will start working in a few months in the covid hospital at Miseluk, which should become the City Hospital after the end of the epidemic, announced Minister of Health Zlatibor Loncar. Loncar… »

Četvoromesečni radovi na rekonstrukciji Kliničkog centra Vojvodine

NoviSad.com pre 7 dana
Novi Sad - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, predsednik Skupštine APV Ištvan Pastor, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i šef Regionalne kancelarije… »

Pravnici: Afera Jovanjica i legalizacija marihuane povezane

Nova pre 7 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će Srbija skinuti marihuanu sa liste narkotika, a bura oko ove odluke ne jenjava danima. Dok se jedan deo javnosti pita da li je legalizacija logičan sled da Srbija, kao članica Ujedinjenih nacija… »

„Beba pod stalnim nadzorom lekara“ – Doktor Perišić: Smrt porodilje iz Zaječara bila je jako težak trenutak za sve

Večernje novosti pre 7 dana
Foto: Klinika za anesteziju On je rekao za TV Pink da je smrt 26-ogodišnje porodilje iz Zaječara, koja se pre tri dana porodila u niškom Kliničkom centru, bio težak i emotivan trenutak za zaposlene u toj ustanovi. - Porodilja je videla svoje dete na… »

Lončar: Posledice na plućima posle preležane korone samo su jedan deo postkovida

Danas pre 8 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas u Skupštini da se prave planovi o postkovid periodu i naveo da će uz bolnice i domovi zdravlja preuzeti brigu o oporavku osoba koje su imale kovid-19. Lončar je odgovarajući na pitanja poslanika rekao… »

Preminulo 25 pacijenata, koronavirusom zaraženo još 2.007 osoba

RTS pre 9 dana
U Srbiji je, prema poslednjim podacima, bitku sa kovidom izgubilo 25 pacijenata. Potvrđeno je 2.007 novih slučajeva zaraze od 14.004 testirana uzorka. Na respiratoru 171 pacijent. Ukupno datih doza: 3.475.673. Ukupno građana koji su primili obe doze… »

NIN: Koluvija pre hapšenja radio na projektu legalizacije marihuane

Radio 021 pre 9 dana
O najavljenoj izmeni zakona kojim bi bio legalizovan kanabis, što je nedavno najavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, razmišljao je i vlasnik Jovanjice i vođa organizovane kriminalne grupe Predrag Koluvija, optužen da je nedaleko od Beograda… »

Lončar: Posledice na plućima posle preležane korone samo su jedan deo post kovida

Novi magazin pre 8 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas u Skupštini da se prave planovi o post kovid periodu i naveo da će uz bolnice i domovi zdravlja preuzeti brigu o oporavku osoba koje su imale kovid-19. Lončar je odgovarajući na pitanja poslanika rekao… »

Ko je spasao Koluviju hapšenja 2012. godine

Nova pre 8 dana
Slučaj "Jovanjica", odnosno suđenje Predragu Koluviji na čijem je imanju novembra 2019. godine zaplenjeno skoro četiri tone opojne droge, ponovo se našao u žiži javnosti nakon što je ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio legalizaciju marihune… »

Vesti dana »